PDA

View Full Version : mstlampen aansluiten golf 5


vw-markie
05-11-2013, 17:59
ik heb een mistlampen set gekoch maar heb geen idee hoe ik het moet aansluiten
en ik hoor hier en daar over coderen en inlezen van computer enzo
kan het aanluiten ook op een apparte schakelaar zonder dat ik me computer op hol heb straks

iemand die miss daarmee wil helpen ??
ik woon in omg almelo

polo 6n 1995
13-11-2013, 17:34
ik heb een mistlampen set gekoch maar heb geen idee hoe ik het moet aansluiten
en ik hoor hier en daar over coderen en inlezen van computer enzo
kan het aanluiten ook op een apparte schakelaar zonder dat ik me computer op hol heb straks

iemand die miss daarmee wil helpen ??
ik woon in omg almelo

Als je al wat weet, ik zit hier met het zelfde project. Alleen wil ik het met een apparte schakelaar maken. Kan ik dit gewoon zo aansluiten op de accu, of ergens anders op? Hoe dik stroomdraad moet ik gebruiken? zekering? Moet ik nog rekening houden met de stekker (speciaal)? Alvast bedankt :)

VeeDubber
14-11-2013, 19:00
Je hebt een kabelset zoals deze nodig:
http://www.kufatec.de/shop/de/volkswagen/golf/golf-5-golf-5-plus-1k/kabelsatz-nebelscheinwerfer-vw

En daar naast een boordnetmodule die om kan gaan met mistlampen (ik heb er eventueel nog 1 te koop) en een verlichtingsschakelaar.

Na het inbouwen moet je inderdaad de boordnetmodule omcoderen met vagcom oid.

Inbouwen met een losse schakelaar kan ook, maar zou ik persoonlijk niet aanraden.

golf 1 racer
07-12-2013, 09:41
Welk typeboardnet heb je te koop , kan je het nummer ff mailen en de vraagprijs?

VeeDubber
08-12-2013, 09:49
Welk typeboardnet heb je te koop , kan je het nummer ff mailen en de vraagprijs?

Hij staat op marktplaats toevallig:
www.marktplaats.nl/751655482