PDA

View Full Version : Benzineprijs 2


Gert
20-07-2005, 15:45
Alsof ze mee hebben zitten kijken .

Nu gaat er vast iemand zeggen dat het slecht is voor zijn raceblok in het vooronder :)

19 07 2005 Terug dat kwartje!

Tango steunt de automobilist en geeft op zaterdag 23 juli de hele dag 12 eurocent korting op alle brandstoffen!

Geachte Tango Tanker,

UNIEKE ACTIE BIJ ALLE TANGO STATIONS OP ALLE BRANDSTOFFEN

Tango geeft zaterdag 23 juli het kwartje van Kok terug aan de automobilist. Tango speelt hiermee in op de actuele discussie omtrent de hoogte van de brandstofprijzen en geeft op deze manier het signaal af dat het bedrijf luistert naar de klant. Op alle 75 tankstations van Tango kan de automobilist zaterdag tanken met een korting* van maar liefst 12 eurocent per liter op alle brandstoffen. Zo kunt u al snel € 6,00 besparen op een volle tank benzine van 50 liter.

Martijn Hazebroek, Directeur Tango:

“Wij willen met de actie van komende zaterdag aangeven dat wij de kritiek van de consument begrijpen. Nadat zij jarenlang teveel betaald hebben bij de tankstations van grote multinationals, profiteert nu vooral de overheid van het huidige prijsniveau. Daarom geven we het kwartje van Kok, dat een paar jaar geleden ‘tijdelijk’ werd ingevoerd, één dag terug.”

Terug dat kwartje!

De discussie is niet nieuw, in 2003 presenteerde Tango minister Zalm al de mening van de automobilist. De uitkomst van de enquete was duidelijk de reactie van Tango ook 12 eurocent korting. Nu de politiek nog!

Terug dat kwartje!

* Bovenstaande korting wordt gegeven op basis van de actuele brandstofadviesprijzen van de overige aanbieders met een landelijke dekking en vervangt de huidige korting.

Met vriendelijke groet,
Het Tango Team

Brazen
20-07-2005, 15:54
Dit zal ook wel bijdragen aan de prijs... :o

source (http://www.rtvrijnmond.nl/Homepage/Regionieuws/Nieuws?itemid=29488)

Schade bij Shell tientallen miljoenen
De schade voor Shell Pernis als gevolg van de stroomstoring van donderdag loopt in de tientallen miljoenen euro's.

uitgegeven: 12:07 14-07-2005 gewijzigd: 17:07 15-07-2005


De raffinaderij ligt in elk geval nog tot na het weekend plat. Het is de grootste raffinaderij van Europa. Normaal gesproken worden er meer dan 400.000 vaten per dag geproduceerd. Tijdens het opstarten van het productieproces kan er volgens Shell nog stankoverlast ontstaan door het affakkelen. Shell moest de hele olieraffinaderij donderdagochtend stilleggen nadat het getroffen werd door een stroomstoring. Delen van Hoogvliet, Poortugaal en Pernis zaten anderhalf uur zonder electriciteit.

Volgens Shell komt het zelden voor dat het hele produktieproces stil komt te liggen. Ook de chloorfabriek van Akzo Nobel is tijdelijk buiten bedrijf geweest. In andere bedrijven kwamen mensen vast te zitten in de lift. Ook stonden de metro's van de RET een half uur stil.

Bij de milieudienst Rijnmond zijn donderdag meer dan 480 klachten binnengekomen. De bellers klaagden met name over de enorme zwarte rookwolk bij Shell Pernis.
Volgens sommige bellers hing er een stank van rubber en kattenpis in de lucht.

Energiebedrijf Eneco wijt de storing aan werkzaamheden. Op het moment dat na de werkzaamheden het laagspanningsnet omgeschakeld werd naar het hoogspanningsnet, raakte het energienet overbelast en viel de stroom uit.

Brazen
20-07-2005, 16:15
http://www.bloopers.be/Reeks13%5Cbrandstofprijs.gif
http://img.photobucket.com/albums/v153/wtultc/wtultc3/4f.gif