PDA

View Full Version : Mistlampen Golf MKV inbouwen wat heb ik nodig?


polo 6n 1995
28-12-2013, 17:59
Hallo,

Ik heb een Golf 5 zonder mistlampen in de voorbumper.
Nu wil ik graag mistlampen inbouwen, wat heb ik hier voor nodig en weet iemand waar ik dat kan bestellen evt goedkoper dan bij de dealer.
Ik heb al een lichtschakelaar met de juiste functie.
Nu de rest nog :P

alvast bedankt!
Gr. Sander

Pewi Vwteam
30-12-2013, 09:32
Mistlampen:-) + bijbehorende mistlampen kabelboom een 4 polig relais en een schema. Normaal gaat dit over boordnetregel apparaat.

polo 6n 1995
30-12-2013, 09:36
Mistlampen:-) + bijbehorende mistlampen kabelboom een 4 polig relais en een schema. Normaal gaat dit over boordnetregel apparaat.


Ik wil t ook eigenlijk via het boordnet doen! Maar vraag me dan af welke ik moet halen enzo

WilcoGTI
31-12-2013, 07:30
Moet je een High boordnet apparaat hebben. Geloof dat deze ook xenon ondersteund.

polo 6n 1995
31-12-2013, 08:21
Oke ik ga even kijken of ik er hier mee uit kom! Bedankt

Pewi Vwteam
01-01-2014, 12:04
Kan wel maar dan zit je alsnog met je bedrading die er standaard niet ligt.

WilcoGTI
02-01-2014, 07:30
Je hebt ook een set die niet over de boordnet gaat. Is in ieder geval een stuk goedkoper aangezien de meeste high boordnets tussen de 60 - 100 euro weggaan.

VeeDubber
02-01-2014, 13:00
Kabelsetje van Kufatec gebruiken. Heb ik ook gedaan, aan origineel gelijkende kwaliteit. Alleen de bijgevoegde schema's zijn erg summier.

polo 6n 1995
01-02-2014, 17:21
Kabelsetje van Kufatec gebruiken. Heb ik ook gedaan, aan origineel gelijkende kwaliteit. Alleen de bijgevoegde schema's zijn erg summier.

Is dit dan de de kabelset die jij bedoeld? http://www.kufatec.de/shop/?page=product&info=7260
sluit je dit rechtstreeks aan op een originele lichtschakelaar met voor mistlamp functie?

VeeDubber
02-02-2014, 11:46
Dat is de set zonder het boordnetregelapparaat aan te passen. Ik heb dat juist wel gedaan om ook bochtverlichting mogelijk te maken en daarom deze set genomen:

http://www.kufatec.de/shop/index.php?page=product&info=7337

polo 6n 1995
02-02-2014, 12:10
Dat is de set zonder het boordnetregelapparaat aan te passen. Ik heb dat juist wel gedaan om ook bochtverlichting mogelijk te maken en daarom deze set genomen:

http://www.kufatec.de/shop/index.php?page=product&info=7337

Heb jij dan een ander boordnet genomen? Of is het een kabelboom die je dan bij je boordnet er bij steekt?

VeeDubber
02-02-2014, 13:00
Ik heb mijn boordnet gewisseld naar een 30 byte highline ja