PDA

View Full Version : us lights aansluiten golf v


niek27
07-01-2014, 15:45
hallo,

ik heb voor mijn golf V sportline US Lights modules gekocht maar nou weet ik niet welke kabels bij de koplamp voor de stads lichten en de knipperlichten zijn heeft iemand daar een schema van of een link er naar?

bvd.

niek

riendert
07-01-2014, 16:58
Je kunt dit bij een mk5 toch via vag com aanzetten?

niek27
07-01-2014, 16:59
Je kunt dit bij een mk5 toch via vag com aanzetten?

naar mijn weten doven dan de knipperlichten niet bij het knipperen en met de US Lights 2.0 modules wel

Sven-GTI
07-01-2014, 17:01
Jawel hoor. Bij mk5 zou ik liever met vagcom doen. Werkt perfect, kun je ook die lichtsterkte instellen etc.

Melvin
07-01-2014, 18:13
Klopt, kan met Vagcom, ik kan dat ook verzorgen voor je... Maar de modules hebben weer enkele voordelen...

Als ik je kan helpen, mail me dan maar even op info@uslights.nl, sta voor je klaar!

dragracer
07-01-2014, 18:50
Gewoon met VAG-com... werkt perfect :thumbup:

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/943703_572418412792069_1390377862_n.jpg

niek27
07-01-2014, 18:58
Mijn voorkeur gaat naar de US Lights modules en heb deze dan ook al thuis liggen maar ben nog met de bedrading aan het puzzelen vandaar mijn vraag.

riendert
07-01-2014, 20:41
Ik snap het niet, met vagcom hoef je niks aan te passen of te knippen enz. Laptop eraan en aanpassen maar.

Melvin
07-01-2014, 20:45
Vagcom heeft ook zeker voordelen...

Voordelen van uslights is dat je het met een schakelaar kunt aansluiten, maar ook het uitgaan tijdens het knipperen. Achja, zo heeft het allemaal wat.
Mbt aansluiten, ik kan je de kleurcodes zo niet vertellen, dus dat wordt doormeten! Stekker los, gevarenlichten aan en meten waar je 12-0-12-0-12-0 ziet...

VeeDubber
08-01-2014, 08:26
Met vagcom gaan ze ook gewoon helemaal uit tijdens het knipperen. Na het knipperen gaat het knipperlicht weer op het ingestelde niveau continue meebranden.

Melvin
08-01-2014, 08:39
Dan heb ik niks gezegd :)

haakie
25-02-2014, 17:33
En hoe moet je dat via vagcom dan aan zetten? Hoorde van een maat dat je dan bepaalde codes moet hebben, welke zijn dat dan?

Melvin
25-02-2014, 17:46
Mail me maar even op info@uslights.nl bij interesse. Ik kan het eventueel ook voor je verzorgen of je via mail verder helpen, geen probleem!

haakie
25-02-2014, 17:51
You've got mail

golfr32
03-03-2014, 18:48
Klopt helemaal je kan ze met de vagcom aanzetten...ik heb ze ook zo en gaan bij het knipperen gewoon met knipperen netjes uit en weer aan. En heb ze zelf op sterkte van 30 staan