PDA

View Full Version : MFA werkt niet 8v GTI 84"


piens1
08-04-2014, 10:55
Kan iemand mij helpen ?
Ik heb sinds zondag een andere teller geplaatst van een 84" waar de MFA zeker werkte
Nu heb ik hem in de wagen gestoken maar deze werkt niet ,net zoals mijn vorige teller
Dus ik dacht dat het aan de teller lag maar blijkbaar niet :confused:
Is daar een zekering tussen ofzo ?

SelimGTI
08-04-2014, 13:12
Wat precies doet het niet dan? Laat die helemaal niks zien, of doen bepaalde opties het niet ofzo?

piens1
08-04-2014, 15:29
helemaal niets doet hij :)

Barn171
08-04-2014, 15:33
Aardekabeltje. Zit er een [ofschoon hoort er te zitten] aan de hoek van je kleppendeksel. bruin-wit, heel dun. Zo zit dat bij een golf 1 iig, verwacht dat het bij jou ook nog wel zo zal zitten. Is heel stom gemaakt, zit onder het moertje van de kleppendeksel en wordt daarom vaak vergeten terug te steken als het los is geweest, of het breekt gewoon af.

piens1
08-04-2014, 15:46
Aardekabeltje. Zit er een [ofschoon hoort er te zitten] aan de hoek van je kleppendeksel. bruin-wit, heel dun. Zo zit dat bij een golf 1 iig, verwacht dat het bij jou ook nog wel zo zal zitten. Is heel stom gemaakt, zit onder het moertje van de kleppendeksel en wordt daarom vaak vergeten terug te steken als het los is geweest, of het breekt gewoon af.
zo vanbuiten weet ik het niet maar ik kan mij daar geen kabeltje herinneren :shake: ik ga het eens nakijken bedankt al!

Nels
08-04-2014, 17:30
ik weet welk kabeltje je bedoeld. maar ik heb ook een golf 2 met mfa en zonder dat eraan werkt de mfa wel bij mij. heb je wel alle stekkers er goed inzitten? de mfa hendel heeft als het goed is een witte stekker. mischien is daar een kabeltje ofzo los van.

piens1
08-04-2014, 18:03
ik weet welk kabeltje je bedoeld. maar ik heb ook een golf 2 met mfa en zonder dat eraan werkt de mfa wel bij mij. heb je wel alle stekkers er goed inzitten? de mfa hendel heeft als het goed is een witte stekker. mischien is daar een kabeltje ofzo los van.
de 2 stekkers zijn er goed in :)

einzer
08-04-2014, 22:36
Klokje doet ook niks??? Dan zekering kapot???

piens1
09-04-2014, 10:26
Klokje doet ook niks??? Dan zekering kapot???
het is het klokje dat niets doet geeft totaal niets aan verlicht enkel op als ik de lichten aan zet

einzer
10-04-2014, 00:21
het is het klokje dat niets doet geeft totaal niets aan verlicht enkel op als ik de lichten aan zet

Geeft ook geen tijd in display??? Zekeringen controleren.

Of het is zoals hier al gezegd slechte massa.

piens1
10-04-2014, 09:42
Geeft ook geen tijd in display??? Zekeringen controleren.

Of het is zoals hier al gezegd slechte massa.
ok bedankt! ik ga vandaag eens een kijkje nemen vermits ik toch thuis ben :)

piens1
20-04-2014, 00:58
Geeft ook geen tijd in display??? Zekeringen controleren.

Of het is zoals hier al gezegd slechte massa.
kan er mij iemand zeggen welke zekering of relais het zou zijn?
want aan de aarding zou het ook niet liggen hangt mooi op de hoek van mijn kleppendeksel :confused:

tim_j
20-04-2014, 08:57
Dacht 18 of hoger..