PDA

View Full Version : 4 september Second strictly aircooled Zottegem


Djoek
01-09-2005, 22:19
http://www.volksforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=5711&stc=1

Zottegem 2005 is een feit.



De vergunningen zijn zopas binnen en dit voor 4 september 2005 vanaf 10 uur zoals voorzien. Dit jaar zal het niet meer doorgaan in het centrum van Zottegem maar op de grote parking van het stedelijk zwembad te Breivelde. Het voordeel hiervan zal zijn dat er zoals vorig jaar geen doorgaand verkeer meer zal zijn maar ook dat er plaats is voor 400 wagens. En het laatste positief punt is dat we er burn-outs kunnen laten doorgaan zonder de handelaars en terrasjes te versmoren.



Ook zullen er onderdelenhouders, standjes evenals enkele handelaren aanwezig zijn. De kinderanimatie zal ook weer van de partij zijn zoals vorig jaar maar dit jaar zoeken we nog iets voor het publiek zelf om voor wat spektakel en animatie te zorgen. Wat dit precies zal worden vernemen jullie later nog wel.

De inkom zal dit jaar 5 euro bedragen maar we zorgen dan wel voor een mooi aandenken voor de eerste bezoekers. Ook zal er drank- en eetgelegenheid voorzien worden aan democratische prijzen. De toiletten ter plaatse zijn deze van het stedelijk zwembad waarvoor onze dank aan de gemeente Zottegem. Voor diegenen die graag een wandeling maken dan kan dit ook want het park ligt vlak aan de voet van de parking.

Uiteraard zullen ook de prijzen voor de wagens niet ontbreken en dit in de vorm van een trofee.

Een routebeschrijving en meer info volgen later nog van zodra wij ook een stapje verder staan met de organisatie van ons evenement in samenwerking met de VW Luchtpompers vzw. Ook het Boxertje Magazine verleent ons de volledige steun aan dit evenement en hierover zal in de zomereditie nog een artikel verschijnen waarvoor onze welgemeende dank.

Alle info of suggesties zijn dan ook van harte welkom zodat wij die dag onvergetelijk kunnen maken voor de aanwezigen.


zo even ter info......