PDA

View Full Version : Topdag Erembodegem (b) 09/04/2006


busje
19-03-2006, 18:49
http://i20.photobucket.com/albums/b225/busken/Erembodegem-flyer-02.jpg

busje
21-03-2006, 21:15
net terug thuis, even de prijzen gaan bekijken voor de winnaars van het treffen Topdag 2006. En ik moet zeggen de plaketten zijn nog mooier dan het voorbije jaar, het loont de moeite.
Tevens het mooie keverjuweel mogen bewonderen, met bijpassende halsketting, amaai de winnaar zal daar zekers en vast gelukkig mee zijn.
De grote kevertaart was nog niet te bewonderen, ah nee hé, die moet vers gebakken worden, zodat de winnaar van deze, ze met smaak kan verorberen.
Tijdens de meeting zullen er optredens zijn van dansgroepen, en wees gerust jullie gaan de kans krijgen om mee te doen, ook voor de allerkleinsten is er animatie voorzien, tot zelfs een partijtje basketball, zo de sportievelingen onder u begin maar al te trainen.
En niet te vergeten het uitdelen van honderde stukken taart, dit zal wel gebeuren om 17.30 uur na de prijsuitreiking op de Hoge weg.
Voila mannen, dit is alvast nog maar een deel van het programma voor deze, laat ons nu hopen dat de zon van de partij is, en we kunnen er met zijn allen een geslaagd feest van maken.
_________________
www.vwluchtpompers.be

LTje
27-03-2006, 16:21
is dit ook voor NIET luchtgekoelde vw buskes? :confused: :confused:
kheb een LTje. maar dies gewoon vloeistofgekoeld :redface:

busje
01-04-2006, 18:38
Is enkel voor luchtgekoelde VWkes, sorry.

Gisterenavond, wat toerkes rond de tafel gelopen (maar met plezier) om de zakjes te vullen met de flyers verkregen van de diverse clubs(waarvoor onze dank), en ze zijn gevuld en gecheckt dat iedereen zekers en vast een drankbonnetje en een deelnameformulier voor de tombola heeft.
Het aftellen kan beginnen.
Hopelijk is de zon van de partij gelijk hier deze namiddag(zalig lenteweer).
Btw: om 17.30 uur zullen er een flink aantal stukken taart (3 a 400)worden uitgedeeld aan de aanwezigen, dit ter hoogte van de bakkerij Coppens op de Hoge weg, en dit allemaal gratis en voor niks.

busje
03-04-2006, 17:25
Goedendag, iedereen, en om jullie nog wat te verwennen, en de slaperig oogjes onmiddellijk te openen bij aankomst, zullen de "samplinggirls" van RED BULL aanwezig zijn van 10.00 tot 14.00 uur (hebben vandaag bevestigd) en aan iedereen een red bull aanbieden (zorgen dat je geen vleugels krijgt is een vwmeeting not a airshow :lol: :lol: :lol: ) Voila niets is ons te veel om jullie in de watten te leggen,nu gewoon hopen dat de weergoden dit voorbeeld ook opvolgen.