PDA

View Full Version : MFD - Solisto - Interface


Patrick86
03-11-2008, 08:00
Aangezien ik een apart forum mis voor audio vragen, zet ik het maar in het algemeen gedeelte.

Ik heb een MFD met een interface liggen en kwam op internet de Solisto tegen. (http://www.solisto.de/nl/index.php?page=home&lang=nl)
Nu vroeg ik me af of deze twee in combinatie te gebruiken zijn. Ik neem aan van wel, maar hoe precies?

Hoe kom ik op beide apparaten terecht? Alles via de aux optie op de MFD?

Gr Patrick

Tjaap
03-11-2008, 08:23
verplaatst naar audio forum ;)

Patrick86
03-11-2008, 08:27
Oow haha.. (A)

Ik vond op marktplaats:
'De Solisto Pro biedt u alle 3 de mogelijkheden in één apparaat: de flexibele Aux ingang van de Solisto Basic, de interface voor de bediening van uw iPod van de Solisto Extra én de USB aansluiting van de Solisto Classic. Aangesloten op de CD wisselaar aansluiting herkent uw autoradio of navigatiesysteem de Solisto Classic als een CD wisselaar met tot 6 of 10 virtuele CDs met elk 99 nummers. De bediening is identiek aan de bediening van een CD wisselaar, geheel via de toetsen van uw autoradio of navigatiesysteem. Alle functies zoals snel vooruit / achteruit en shuffle play worden ondersteund. De accu van de iPod wordt via de Solisto opgeladen.'

De Solisto moet dus in de cdwisselaar poort op de mfd volgens deze tekst. En volgens mij moet de interface om een dvdspeler op aan te sluiten gewoon in de aux uitgang van de mfd.

Klopt het dan dat ik de dvdspeler via de aux knop op de mfd kan aanroepen en de solisto via de cdwisselaar functie op de mfd?