PDA

View Full Version : Speakers in Vento / Golf III


Koen is sleeping
12-12-2004, 21:22
Hoe zit dat bij een Vento (of Golf 3) met de speakers in de deuren? Er zitten geen roosters in, maar kappen die op roosters lijken (compleet dichte exemplaren). Heeft meneer VAG zelf roosters in het assortiment? De afdekkapjes van mijn speakers (16cm) passen namelijk net niet in de uitsparing. :(
En dan probleem(pje) 2: bedrading naar de speakers in de deuren: is aanwezig, maar niet echt dat je zegt dik. De bottleneck zit in de toegang tot de deur. Alle bedrading loopt via een grote stekker. Enige optie die ik kan verzinnen is een gat boren tussen de overige bedrading. Iemand een andere optie? :confused:
Of liever nog foto's van oplossingen voor beide problemen. :)

Wat zit er ineens een hoop in de weg onder zo'n dashboard als je Polo 2 en golf 2 gewend bent trouwens. Het lijkt wel een Saab daar. ;)

MauSeR35
15-12-2004, 14:34
voor die bedrading kun je een paar dingen doen, je kunt voor en na het doorvoerrubber dikkere kabels er aan solderen, dan laar je door het rubber een klein stukje dun, of je moet de stekkers voorzichtig uitboren.
ik denk trouwens dat meneer vag wel roosters heeft die passen, maar kijk wel uit dat je niet in de knoei komt met de uitslag van je speaker ofzo, sommige speakers schijnen tegen het rooster aan te komen bij volledige uitslag.
kijk anders ff op forum.showyoursound.nl en doe daar ff een search, staan wel meer members daar die een golf 3 hebben.
succes

Koen is sleeping
15-12-2004, 19:50
Thanx dude! :)

Adriaan
05-03-2005, 01:03
ik had in mijn golf 3 een compo set van Caliber, dat klonk lekker. Ik twijfelde eerst over de dunne kabels net als jij, dus ik had 2 x zo dikke kabels los door de auto gelegd om alles aan te sluiten zodat ik het geluid hoorde. Ik hoorde dus geen enkel verschil. toen dacht ik, laat de hele bende maar zitten. Enige wat wel zo is bij Golf 3 is dat de speaker boven in dashboard en in deurpaneel op een draadje zitten wat je radio in moet. Ik heb die verbinding los gemaakt en er aan beide kanten en filter tussen gezet. vanwege de woofer in de achterbak. dit is in de eerste instantie niet nodig!