PDA

View Full Version : Protest bij automeeting in Groningen


VwJarnoGT
16-03-2012, 12:26
Groningen - Zaterdagavond was de wekelijkse automeeting bij de Gideonweg in de stad. Doordat de Gemeente de laatste tijd niks meer liet horen had men besloten om weer onder de ringweg te gaan staan naast de Deli XL. Alleen van 19:00 tot 00:00 uur op zaterdagavond is er een parkeerverbod daar. Dus ging men eerst bij de Gideonweg staan. Men vind de plek daar niet okee om allerlei redenen. Men ging met zijn allen dus om middernacht naar de ringweg locatie. Alleen werden niet gelijk de hekken weggedaan. Daarop ontstond een blokkade van de weg en de rotonde bij de Bornholmstraat.



Politie kwam gelijk polshoogte nemen en schakelde versterking in. Ondertussen reden de gepimpte auto`s via de zijkant het terrein op. De OVD van de Politie en woordvoerder van de Politie Hans van Dijk kwamen ook ter plaatse. De woorvoerder van de groep Jeffrey Hulzebos ging in overleg en heeft nu opnieuw afgesproken om maandag om de tafel te gaan met Gemeente/ Politie/ en auotoliefhebbers.



Dat wordt een zware strijd omdat de Gemeente volgens Hulzebos niet willen dat ze onder ringweg staan. Terwijl de groep zelf vind dat ze daar droog, veilig, uit de wind enz staan. Rond 01:15 uur was de rust weer teruggekeerd en gingen de meesten huiswaarts. Wordt vast weer vervolgd. (Bron/ eigen info/ tekst: M. Nuver)



Bron:

http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/17837/protest-bij-automeeting-in-groningen-video.html

mverh85
17-03-2012, 10:00
tja gemeente lui .. succes en hopen dat jullie daar samen uitkomen :thumbup:

Tjaap
17-03-2012, 10:04
Hoop dat dat niet door een professionele journalist geschreven is.

Tallie_GTI
17-03-2012, 10:24
week later :P , was wel leuk om te doen :D

Dutch_Jetta_GT
09-04-2012, 17:21
Veel succes, gemeentelui zijn meestal stugger dan een schroefset

Wij staan al jarenlang elke vrijdagavond aan de woonboulevard bij Piet Klerkx in Waalwijk.
Mede dankzij de goedkeuring van desbetreffende filiaal en regiomanagers mogen we hier nog elke week zijn.. Anders had dit ook voor ons een lastig zaakje kunnen zijn..

Het is en blijft gemeentegrond, zij zijn eigenaar en zij bepalen wat er wel en niet mag.. Period, kun je nog zo hoog springen als je wil.. Droog, veilig en uit de wind ben je in hun ogen thuis of op een aangegeven uitgaanslocatie die voldoende middelen bied, niet op een parkeerterrein..

Zij maken/wijzigen de regels, een groep van 50 man in "gepimpte" auto's niet..

Tallie_GTI
10-04-2012, 07:13
als alles goed gaat mogen we terug naar de oude plek ,

en groepje van 50 auto's? ,
ben bang dat het er heel wat meer zijn