PDA

View Full Version : Post hier de meest idiote nieuwsberichten ....


Pages : [1] 2

Brazen
18-04-2005, 09:23
Src nu.nl

Man wil hond cremeren op barbecue: flat in brand

Uitgegeven: 17 april 2005 14:06

BRUSSEL - In België heeft zondag een man geprobeerd zijn dode hond te cremeren op zijn barbecue. Daarbij veroorzaakte hij een brand.

Het incident deed zich voor op een terras van een appartementsgebouw in Schaarbeek. De benzine die de man gebruikte, was wellicht op het terras gelekt. De brandweer kwam rond 09.40 uur aan bij het appartementsgebouw. Toen waren er grote vlammen vanaf het terras op de tweede verdieping.


Achteraf bleek de schade nogal mee te vallen: alleen de gevel had geleden onder de brand. De man zelf was verbrand aan zijn arm en werd naar een ziekenhuis gebracht. De hond was volgens de politie "zwartgeblakerd".

Pedaalemmer
18-04-2005, 09:36
Twee medewerkers van de Russische Intel-vestiging hebben de meest noordelijke WiFi-hotspot ter wereld geplaatst. Het wireless access point bevindt zich in het Barneo-kamp op 125km van de noordpool. Dit station ligt op het ijs en het is er zelden warmer dan -30 graden celsius. Behalve deze lage temperaturen zijn de omstandigheden verre van ideaal voor computersystemen. Vooral condensatie door de enorme temperatuursverschillen tussen binnen en buiten is een probleem voor de apparatuur. Ook batterijen reageren anders onder deze condities. De levensduur van de batterijen wordt door de enorme koude verkort. Ondanks deze hindernissen is het toch gelukt om een draadloos netwerk op te zetten en te gebruiken. Inmiddels is het netwerk weer ontmanteld.

http://www.tweakers.net/ext/i.dsp/1113682659.jpg



bron: tweakers.net

AZRAIL
20-04-2005, 08:23
Snurkers
Mensen die snurken hebben minder vaak seks dan mensen die geen lawaai maken in hun slaap. Dat is gebleken uit onderzoek van de Britse vereniging tegen snurken en andere slaapstoornissen (BSSAA). Ruim een kwart van de snurkers gaf aan bijna nooit seks te hebben. 60 procent zei geregeld te worden verbannen naar de logeerkamer. Volgens de BSSAA kan snurken leiden tot heftige echtelijke ruzies en zelfs echtscheidingen.

bron: nu.nl

vwzone
20-04-2005, 09:03
Een toerist die voor zijn hotel in het zuiden van Thailand zijn huurauto maar niet aan de praat kon krijgen, ontdekte dat een vijf meter lange python de oorzaak was van de motorproblemen. Dat meldden Thaise kranten zondag.

Na een blik onder de motorkap bleek het reptiel de motor in een wurggreep te houden. De politie moest eraan te pas komen om de python los te wikkelen. Het dier herkreeg zijn vrijheid in een nabijgelegen bos.

Bron (http://www.home.nl/fun/nieuws/)

Big_Mac_Mark
20-04-2005, 09:56
Een toerist die voor zijn hotel in het zuiden van Thailand zijn huurauto maar niet aan de praat kon krijgen, ontdekte dat een vijf meter lange python de oorzaak was van de motorproblemen. Dat meldden Thaise kranten zondag.

Na een blik onder de motorkap bleek het reptiel de motor in een wurggreep te houden. De politie moest eraan te pas komen om de python los te wikkelen. Het dier herkreeg zijn vrijheid in een nabijgelegen bos.

Bron (http://www.home.nl/fun/nieuws/)


:eek: Python met gevoelens voor een motorblok? Nodig hem uit voor het forum! :p

Brazen
20-04-2005, 15:01
MONGOOL

Nu.nl

Pedofiel wil 10.000 euro schadevergoeding van slachtoffer

Uitgegeven: 19 april 2005 15:15

AMSTERDAM - De veroordeelde Belgische pedofiel, Fernand I., eist 10.000 euro schadevergoeding van een van zijn slachtoffers, zo meldt Het Nieuwsblad dinsdag. Fernand I. beweert zijn werk te zijn kwijtgeraakt, omdat zijn gehele naam wordt vermeld in een autobiografisch boek uit 2002 van het slachtoffer, Jef Marynissen.

"Dit is surrealistisch. Hij heeft al mijn leven verwoest en wil nu nog eens van mij profiteren," zo reageert Marynissen op het bericht. Volgens Marynissen heeft Fernand I. hem tussen zijn derde en twaalfde levensjaar "wel duizend keer verkracht."


In 1985 werd Fernand I. opgepakt en veroordeeld wegens aanranding van 24 kinderen.

Brazen
21-04-2005, 15:52
And Justice For All :cool:

nu.nl


Amerikaanse rechter geeft gapend jurylid boete

Uitgegeven: 21 april 2005 07:22

LOS ANGELES - Een Amerikaanse rechter heeft een jurylid een boete van 1000 dollar opgelegd omdat de man duidelijk hoorbaar zat te gapen in de rechtszaal tijdens de juryselectie voor een moordzaak. Dat berichtte dagblad The Los Angeles Times woensdag.

Toen de rechter de man aansprak op zijn gedrag, antwoordde die dat hij zich verveelde. De rechter noemde de houding van het slaperige jurylid "beroerd" en gaf hem een boete wegens minachting voor de rechtbank. "Uw verveling heeft u zojuist 1000 dollar gekost", beet hij de man toe.


Nadat het geschrokken jurylid zich uitvoerig had verontschuldigd, bracht de rechter de boete terug tot 100 dollar. Hij peinsde er echter niet over de zaak maar te vergeten. "Ik heb weleens iemand zien gapen, maar dit was absoluut een record", aldus de magistraat. "Zo kan ik mijn werk niet naar behoren doen", voegde hij daaraan toe.

krukab
22-04-2005, 09:17
Regelmatig gebruik van e-mail en sms is schadelijker voor de intelligentie dan dat van cannabis. Dat zeggen Britse psychologen, die in opdracht van een technologiebedrijf Hewlett Packard onderzoek hebben gedaan bij 1100 vrijwilligers.
Volgens het onderzoek, waarover de Britse kranten The Times en The Guardian vrijdag berichtten, leidt veelvuldig gebruik van elektronische tekstberichten tot slaperigheid, apathie en concentratieproblemen. E-mailen bleek bovendien een bijzonder verslavende bezigheid te zijn.

Het IQ van de deelnemers liet een tijdelijke daling met maar liefst tien punten zien. Bij cannabisgebruikers is dat gemiddeld 'slechts' vier punten, aldus de verontruste wetenschappers. Zij noemen het verschijnsel, dat vooral werkende mannen lijkt te treffen "infomanie''.

De onderzoekers wijten de daling van het IQ aan de constante afleiding die de digitale tekstberichten met zich meebrengen. De hersenen worden moe omdat zij zich steeds weer op iets anders moeten richten. Daardoor kunnen werknemers zich niet meer concentreren op datgene waarvoor zij worden betaald.

Ook kan de obsessie om altijd bereikbaar te zijn en altijd direct te moeten reageren, leiden tot problemen in de privé-sfeer.

Uit het onderzoek komt naar voren dat maar al te vaak alle manieren overboord gaan als een belangrijk mailtje van het werk moet worden beantwoord.

Bron: Guardian, ANP

AZRAIL
22-04-2005, 10:29
Bejaarde fietsster op de snelweg

Uitgegeven: 21 april 2005 17:01

BEUNINGEN - De politie heeft donderdagmiddag een 83-jarige inwoonster van Beuningen met haar fiets van de snelweg A73 (Nijmegen-Venlo) gehaald. De vrouw maakte volgens een woordvoerder van de politie een verwarde indruk.

In korte tijd kreeg de politie een aantal telefoontjes van automobilisten, die de bejaarde vrouw op de snelweg tussen Beuningen en Ewijk zagen fietsen. Toen de politie haar liet stoppen, bleek dat de Beuningse geen idee had hoe ze op de snelweg terecht was gekomen. Ook wist ze niet hoe ze er weer af moest komen. De politie heeft de vrouw thuisgebracht.

Bron: NU.nl

Brazen
22-04-2005, 11:31
Gezien de belabberde prestaties van Ajax en Feijenoord van de week..... :eek:

Nu.nl

Colombiaans voetbalteam uitgemoord
Uitgegeven: 22 april 2005 07:20

BOGOTA - Elf Colombiaanse jongens en mannen zijn vermoord toen zij op weg waren om een voetbalwedstrijd te gaan spelen. De slachtoffers, tussen de 12 en 25 jaar oud, werden met schoten in het hoofd gedood. De daders lieten de lichamen achter in een rivier bij Buenaventura, in het zuidoosten van het Zuid-Amerikaanse land. Dat meldde de politie donderdag.

De politie zegt nog niet te weten wie verantwoordelijk is voor de moordpartij. Door het gebied waar het bloedbad plaatshad, ten oosten van de stad Cali, loopt een drugssmokkelroute die gebruikt wordt door zowel linkse als ultrarechtse paramilitaire organisaties.

BugStuk
22-04-2005, 15:59
wel erug toevallig ja, na die prestaties van die twee.....

Brazen
22-04-2005, 16:00
Zoals reeds is opgemerkt is dit natuurlijk weer waanzinnig......

Mijn kinderen krijgen (als het nu in zou gaan) 2 namen
Die van hen dus 4, dan 8, 16, 32, 64, 128, 256 enz.....



Nu.nl


D66 wil kind naam van vader én moeder geven

Uitgegeven: 21 april 2005 20:19

DEN HAAG - D66 wil dat ouders hun kind een dubbele achternaam mogen geven, zowel de naam van de vader als van de moeder. Sinds enkele jaren mogen ouders bij de geboorteaangifte kiezen voor de geslachtsnaam van de vader of van de moeder.

Als zij geen keuze maken, of bij onenigheid, wordt standaard de naam van de vader toegekend. D66 vindt dit niet liberaal en niet geëmancipeerd anno 2005.


Alfabetische volgorde

"Ouders die dat willen, moeten hun kind beiden hun naam kunnen geven. Kunnen zij niet voor een naam kiezen, dan volgt automatisch de dubbele naam op alfabetische volgorde." Dat zei D66-Tweede-Kamerlid Van der Laan donderdag in een debat over wijzigingen in het Burgerlijk Wetboek omtrent geslachtsnaam, het gezamenlijk gezag en geregistreerd partnerschap.

Incest

Een ander voorstel van D66 is om het voor slachtoffers van incest makkelijker te maken hun naam te wijzigen als de vader de dader is. Nu is dat een zeer belastende en langdurige procedure, waarbij de vader als belanghebbende wordt gehoord en in verweer kan komen.

Jaarprijs

Van der Laan baseert zich met haar plan voor de dubbele naam op het onderzoek 'Vaders wil, geen wet meer?' door het voormalige Clara Wichmann Instituut. Het rapport kreeg donderdag juist de jaarprijs van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken.

Het D66-Kamerlid wees erop dat het huidige Nederlandse naamrecht in strijd is met het VN-Vrouwenverdrag en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Nederland is volgens haar al op de vingers getikt door een VN-commissie.

Vrouw

Vooralsnog ziet alleen de PvdA wel wat in de variant. "Het beginsel steunen we. Maar we hebben het liever simpeler: wij vinden altijd al dat de naam van de vrouw moet prevaleren boven die van de man", aldus Albayrak (PvdA).

Zij wil eerst het antwoord van minister Donner (Justitie) afwachten over de praktische uitwerking van de dubbele naam.

Generaties

"Dit werkt generaties door, dus de volgende kinderen zouden dan vier namen krijgen. Welke kies je daar dan van en geldt dat voor alle kinderen in een gezin? Het zou allemaal conflictverlagend moeten werken tussen de ouders maar nu zou het ook het tegenovergestelde kunnen zijn", stelt Albayrak. Het debat wordt binnenkort voortgezet.

Jasper Ovaal
27-04-2005, 18:05
leuk voor bij een feestje??? :p

Exploderende padden raadsel voor wetenschappers
AMSTERDAM - Duitse wetenschappers snappen nog steeds niet waarom de afgelopen weken ruim duizend padden zijn geëxplodeerd in een vijver in Hamburg. Zowel het water als lichaamsdelen van de padden zijn aan allerlei tests onderworpen, maar tevergeefs.


De padden zwellen op als ballonnen, tot hun maag het begeeft en ze ontploffen. De opgeblazen dieren lijden een paar minuten voor ze sterven, aldus het hoofd van de plaatselijke milieuorganisatie tegen de krant Hamburger Abendblatt.

De meeste wetenschappelijke theorieën om de ontploffingen te verklaren zijn al onderuit gehaald. Het water in de vijver is normaal, de padden lijden niet aan een ziekte en ook een Zuid-Amerikaanse schimmel is niet de oorzaak, aldus een laboratorium in Berlijn.



telegraaf.nl

Brazen
28-04-2005, 07:58
De Telgraaf

Nieuwe wc scheidt poep en plas


MEPPEL - Gehandicapten in een toekomstig activiteitencentrum in Meppel krijgen op 1 juni de landelijke primeur van een wc-pot met twee afvoeren. In het ontwerp van Bjartur Swart van ingenieursbureau Grontmij gaan poep en plas gescheiden het riool in.

Swart zei woensdag de pot te hebben bedacht uit het oogpunt van het milieu. Het nitraat in urine is moeilijk te reinigen. De plas gaat naar een speciale zuiveringsinstallatie in Zwolle.

Waterschappen, provincies, gemeente Meppel en woningbouwcorporatie WoonConcept hebben samen de onderzoekskosten betaald. Als de wc goed bevalt, komen er mogelijk meer van. Volgens Swart wordt gescheiden afvoer ook belangrijker, omdat urine steeds meer hormonen en medicijnen bevat. Hierdoor kunnen waterorganismen zoals vissen onvruchtbaar worden.

De wc-pot kost 700 euro, 200 euro meer dan een toilet van dezelfde kwaliteit. Het urinegaatje zit voorin, dus is de man aan te raden zittend te plassen. Als hij toch wil staan, kan hij beter gebruik maken van een urinoir.

Brazen
28-04-2005, 08:01
Ik zou er overigens niet zoveel problemen mee hebben hoor... :D

De Telegraaf

Noorse veroordeeld voor verkrachting man

OSLO - Een Noorse vrouw is veroordeeld tot negen maanden cel voor de verkrachting van een man. Het is de eerste keer in Noorwegen dat een vrouw voor zoiets is bestraft, stelden media in het Scandinavische land woensdag.


De 23-jarige vrouw had ongewild orale seks uitgevoerd, was de klacht van de 31-jarige man. Hij was op een bank in slaap gevallen toen de vrouw hem verkrachtte. De vriend van de vrouw fotografeerde het voorval. De vrouw beweerde dat de man had ingestemd.

De vrouw moet ook bijna 5000 euro smartengeld betalen

Big_Mac_Mark
28-04-2005, 10:41
Ik zou er overigens niet zoveel problemen mee hebben hoor... :D

De Telegraaf

Noorse veroordeeld voor verkrachting man

OSLO - Een Noorse vrouw is veroordeeld tot negen maanden cel voor de verkrachting van een man. Het is de eerste keer in Noorwegen dat een vrouw voor zoiets is bestraft, stelden media in het Scandinavische land woensdag.


De 23-jarige vrouw had ongewild orale seks uitgevoerd, was de klacht van de 31-jarige man. Hij was op een bank in slaap gevallen toen de vrouw hem verkrachtte. De vriend van de vrouw fotografeerde het voorval. De vrouw beweerde dat de man had ingestemd.

De vrouw moet ook bijna 5000 euro smartengeld betalen

Wauw, dat wil ik ook wel... :rolleyes:

(ik doelde op dat smartegeld, dan he... :D )

Mister Cool
28-04-2005, 10:42
Wat zal -ie lekker geslapen hebben... :rolleyes:

Brazen
04-05-2005, 10:12
idioot!

nu.nl

Rechter vraagt verkrachte vrouw met dader te trouwen

Uitgegeven: 4 mei 2005 10:55
Laatst gewijzigd: 4 mei 2005 10:58

NEW DELHI - Een rechter in de Indiase hoofdstad heeft een slachtoffer van verkrachting gevraagd een huwelijksaanzoek van de dader te aanvaarden. Als zij op het aanzoek ingaat, kan de man een lichtere straf krijgen. Hij heeft de vrouw en haar familie gevraagd woensdag op de rechtbank te komen om op zijn voorstel te reageren.

De 22-jarige vrouw is woedend over het idee van de rechter. "Ik trouw niet met die man. Het is verschrikkelijk, onbeschoft. Hij moet de zwaarste straf krijgen. Hij moet worden opgehangen, zodat hij zoiets verschrikkelijks niet kan doen met een andere vrouw", zei het slachtoffer, dat bij de verkrachting zo zwaar gewond raakte dat zij een oog moet missen. Zij is inmiddels vele malen geopereerd.


Tijdens de behandeling van de zaak merkte de verkrachter op dat hij wel met zijn slachtoffer wil trouwen "omdat niemand anders met haar wil trouwen gezien het stigma dat er in de Indiase samenleving rust op verkrachting".

Indiase mensenrechtengroepering en vrouwenorganisaties zijn verontwaardigd over de gang van zaken. Zij noemen het aanbod van de verdachte vernederend en beledigend. En zij vinden het belachelijk dat de rechter het slachtoffer had opgeroepen om het aanbod van de verkrachter in overweging te nemen. "De rechtbanken in dit land zijn geen huwelijksbureaus voor verkrachters", zei een vertegenwoordigster van de vrouwenorganisatie.

danielle
04-05-2005, 10:29
het wordt steeds gekker... :(

Keesje
04-05-2005, 11:56
http://www.nu.nl/news/521468/21/Een_nieuwe_paus%2C_een_nieuwe_pausmobiel.html

Leuk voor VW!

AZRAIL
04-05-2005, 21:09
Slang in pak cornflakes

Uitgegeven: 4 mei 2005 14:09
Laatst gewijzigd: 4 mei 2005 16:00

LONDEN - De vijf jaar oude Jordan Willet uit het Engelse plaatsje Dawley kreeg de schrik van zijn leven toen er bij het ontbijt geen cornflakes uit de doos Golden Puffs kwamen, maar een zestig centimeter lange slang. Sinds het gebeurde - maandag - heeft hij geen hap meer gegeten, vertelde zijn moeder aan Britse media.

"Hij deed het pak open en toen kwam er een slang uit. Hij dacht dat het een cadeautje was. Gelukkig stond ik achter hem", zei de 23-jarige Theresa Willett. Nadat ze even verlamd was van schrik, greep ze in. "Ik gilde. Ik pakte hem de doos af en plakte die dicht met plakband." Onderzoek door een deskundige maakte duidelijk dat het om een niet-giftige slang ging, een rattenslang. Het dier, dat leeft van muizen en vogels, bleek in goede gezondheid te verkeren.


De supermarkt waar moeder Willett de cornflakes had gekocht stelt een onderzoek in.

BRON: nu.nl

AZRAIL
05-05-2005, 23:08
Bochel
Een Chinese man heeft op originele wijze geprobeerd zijn schildpad het vliegtuig in te krijgen. De 60-jarige man wilde het vliegtuig in stappen met zijn huisdier op zijn rug, onder zijn jas. Tegen de beveiliging zei de man dat het een bochel was. Een agent vertrouwde het niet helemaal en vond de 5 kilo wegende schildpad onder zijn jas. De man heeft uiteindelijk een ander vliegtuig geboekt en zijn schildpad ingecheckt als bagage.

bron: nu.nl

Big_Mac_Mark
05-05-2005, 23:30
BERLIJN - Een Volkswagen Golf die van paus Benedictus XVI is geweest, heeft donderdag op eBay maar liefst 188.938,88 euro opgebracht. Een online casino uit de Verenigde Staten heeft de grijze Golf uit 1999 gekocht, aldus een woordvoerder van de internetveiling.

De auto was van de 21-jarige Benjamin Halbe die de wagen in januari voor 9500 euro had gekocht. Halbe ontdekte pas na de koop dat hij de oude auto van de toenmalige kardinaal Ratzinger had gekocht.


Dat deed hem toen niet zo veel, maar na Ratzingers verkiezing tot paus realiseerde de jonge Duitser zich dat de auto met 75.000 kilometer op de teller wel eens goud waard zou kunnen zijn. Ruim 7,4 miljoen mensen klikten op de internetveiling door naar de pauselijke Golf, meldde eBay.

Rijbewijs

Paus Benedictus XVI heeft nooit zelf in de auto gereden. Volgens bronnen binnen de katholieke kerk bezit de paus geen rijbewijs. De privé-secretaris van de toenmalige kardinaal zou de auto hebben gekocht en naar de residentie van Ratzinger in Rome hebben gebracht. Daar zou de auto op naam van de paus zijn geregistreerd.

Big_Mac_Mark
05-05-2005, 23:35
LONDEN - Met 100.000 kussen wil de Britse performance-kunstenaar Mark McGowan premier Blair zijn steun betuigen. De 37-jarige kunstenaar begon donderdag bij Blairs ambtswoning een foto van de Labourleider op A4-formaat te kussen.

"Hij is tamelijk vaak uitgescholden en ik wil hem graag een beetje genegenheid tonen", zei McGowan. Zijn actie zal naar schatting acht uur duren.


Vaseline

Als mogelijke hindernissen op weg naar afronding van zijn actie noemde McGowan droge lippen en kramp. "Maar zolang ik mijn vaseline kan gebruiken, gaat het wel goed."

Creatief

McGowan deed vorige maand van zich spreken toen hij in Londen en Glasgow bijna vijftig auto's bekraste. De meeste eigenaren van de auto's waren woedend, maar de kunstenaar vindt dat zij blij mogen zijn dat hij hen bij "zijn creatieve proces" had betrokken.

KOPPIE KAPOT, DUS.....

Big_Mac_Mark
05-05-2005, 23:45
NEW DELHI - Een rechter in de Indiase hoofdstad heeft een slachtoffer van verkrachting gevraagd een huwelijksaanzoek van de dader te aanvaarden. Als zij op het aanzoek ingaat, kan de man een lichtere straf krijgen. Hij heeft de vrouw en haar familie gevraagd woensdag op de rechtbank te komen om op zijn voorstel te reageren.

De 22-jarige vrouw is woedend over het idee van de rechter. "Ik trouw niet met die man. Het is verschrikkelijk, onbeschoft. Hij moet de zwaarste straf krijgen. Hij moet worden opgehangen, zodat hij zoiets verschrikkelijks niet kan doen met een andere vrouw", zei het slachtoffer, dat bij de verkrachting zo zwaar gewond raakte dat zij een oog moet missen. Zij is inmiddels vele malen geopereerd.


Tijdens de behandeling van de zaak merkte de verkrachter op dat hij wel met zijn slachtoffer wil trouwen "omdat niemand anders met haar wil trouwen gezien het stigma dat er in de Indiase samenleving rust op verkrachting".

Indiase mensenrechtengroepering en vrouwenorganisaties zijn verontwaardigd over de gang van zaken. Zij noemen het aanbod van de verdachte vernederend en beledigend. En zij vinden het belachelijk dat de rechter het slachtoffer had opgeroepen om het aanbod van de verkrachter in overweging te nemen. "De rechtbanken in dit land zijn geen huwelijksbureaus voor verkrachters", zei een vertegenwoordigster van de vrouwenorganisatie.

Arno
06-05-2005, 19:30
http://www.nu.nl/news/521468/21/Een_nieuwe_paus%2C_een_nieuwe_pausmobiel.html

Leuk voor VW!

Ik dit bericht gelezen in de auto kampioen compleet met foto en al staat er een touarec in de vorm van een pausmobiel.

En om nou te zeggen dat ik het mooi vind, euhm nee!

sjampoo
07-05-2005, 09:21
Bron: nu.nl

Kolonie pinguïns besmet met chlamydia

Uitgegeven: 7 mei 2005 09:11

SAN FRANCISCO - Een kolonie pinguïns in de dierentuin van San Francisco is getroffen door een mysterieuze uitbraak van chlamydia, een bacteriële infectie die bij mensen door seksueel contact wordt verspreid. Inmiddels zijn twaalf zeevogels aan de gevolgen van de ziekte overleden, meldde een woordvoerder van de dierentuin vrijdag.
http://www.nu.nl/news/522831/122/Kolonie_pingu%EFns_besmet_met_chlamydia.html

Brazen
09-05-2005, 15:51
Heb je net je rijbewijs....

De Telegraaf


Spelen met handrem: auto tegen boom
ZEVENAAR - Het spelen met de handrem van zijn auto is een achttienjarige automobilist uit Zevenaar bijna noodlottig geworden.
De man verklaarde later tegenover de politie dat hij tijdens het rijden aan de handrem had getrokken omdat deze het niet goed zou doen. De handrem bleek echter wel degelijk goed te werken: de wielen blokkeerden en de hij verloor op de Ringbaan Noord in Zevenaar de macht over het stuur en knalde tegen een boom. De auto raakte zwaar beschadigd. Volgens de politie was er geen sprake van drank of drugsgebruik.

Pedaalemmer
17-05-2005, 12:10
Groot-Brittannië in de ban van 'pianoman'

Uitgegeven: 17 mei 2005 12:42

LONDEN - Alle merkjes uit de kleding van de mysterieuze 'pianoman', wiens identiteit een raadsel is, waren verwijderd toen hij begin april in Kent werd aangetroffen. Dat meldde de Daily Telegraph dinsdag. De man was verward en droeg een drijfnat pak met stropdas. Niemand weet wie hij is. Hij praat niet, maar speelt fantastisch piano. Een enorme speurtocht is begonnen.

De autoriteiten hebben geen idee waarom alle merkjes uit de kleren van de man waren verwijderd. De geheimzinnige man (eind 20, begin 30 jaar) wordt nu al enkele weken verzorgd in een kliniek. Tot dinsdag zijn 160 tips binnengekomen over de mogelijke identiteit. Eentje, die naar Sussex leidt, lijkt veelbelovend, maar het is niet eens zeker of de man een Brit is.


Tolken (ook uit Oost-Europa) komen er niet uit. Hij spreekt niet, wil niets schrijven, maar leeft op als hij piano kan spelen. Ook tekent hij piano's, en zelfs het binnenwerk tot in detail. Michael Camp, een van zijn hulpverleners: "Ik heb in twintig jaar nog nooit iemand meegemaakt die zo getraumatiseerd is." Camp noemt de man zeer gespannen, behalve wanneer hij piano speelt.

De politie en maatschappelijk werkers zijn een enorme zoektocht begonnen om het mysterie te ontrafelen. Er is contact opgenomen met orkesten in heel Europa. De bevolking is te hulp geroepen. Sommigen dachten dat het om de Zweedse pianist Martin Stufalt (26) ging, maar die belde maandag uit Zweden om te zeggen: "Ik ben het niet."

bron: nu.nl

Pedaalemmer
17-05-2005, 12:22
Roemeense arts aangevallen door een lijk
Bron: Het laatste nieuws
Gepubliceerd: dinsdag 17 mei 2005 @ 12:07

In Roemenië is er een onderzoek ingesteld nadat een arts een klap in zijn gezicht kreeg van een lijk. Nadat het lijk, de tiener Bogdan Georgescu, de arts sloeg raakte laatstgenoemde zodanig in shock dat hij behandeld moest worden.

De arts vond het verdacht toen hij een lijk zag bewegen in het lijkenhuis. Hij boog zich over het lichaam om het nader te bekijken, en op dat moment werd hij geslagen. De 16-jarige Georgescu werd dood verklaard in het ziekenhuis nadat hij was flauwgevallen en geen tekenen van leven meer vertoonde. Na deze verklaring werd zijn lichaam naar het lijkenhuis gebracht.

"Ik werd plots wakker en had geen idee waar ik was", zei de tiener. "Ik keek naar links en rechts en zag aan beide kanten een dode vrouw. Daarop zag ik dat een man met een witte jas naar me toekwam. Ik dacht dat hij me wou doden en raakte in paniek."

Artsen onderzoeken nu hoe het kwam dat de jongen flauwviel. "Het laatste wat ik me herinner, is dat ik koffie aan het drinken was met mijn broer. Het volgende moment werd ik wakker in een lijkenhuis."

iemand nadat ie is flauwgevallen doodverklaren is wel erg raar...zeker als blijkt dat hij nog leeft.

Brazen
17-05-2005, 14:17
telegraaf

Geen lippenstift; dan ook geen baan
SAN FRANCISCO - Het Amerikaanse hof van beroep in San Francisco onderzoekt een rechtszaak van een vrouw die claimt dat ze ontslagen is omdat ze weigerde lipstick te dragen op haar werk in een casino.

Darlene Jespersen klaagde haar werkgever Harrah's Entertainment aan op grond van sexuele discriminatie nadat het bedrijf haar de laan hand uitgestuurd omdat ze zich niet aan het voorschrift hield zichzelf op te maken.

In eerdere processen werd de zaak doorverstuurd naar het ferderale hof. Volgens de advocaat van de vrouw draait in het in deze zaak erom of vrouwen in dienstenberoepen het recht hebben om zelf te bepalen hoe ze er uit zien.

Brazen
19-05-2005, 07:16
Man aangehouden na bezoek New Yorks damestoilet

Uitgegeven: 18 mei 2005 14:02

MUNTENDAM/NEW YORK - "Ik werd behandeld alsof ik een moord had gepleegd." De 44-jarige Frits Wolthuis uit het Groningse Muntendam heeft voorlopig zijn buik wel even vol van New York. Zes agenten pakten hem vorige week tijdens zijn vakantie in de Amerikaanse metropool op na een onschuldig bezoek aan het damestoilet.

Wolthuis kwam net uit een café, toen hij midden op straat plotseling hoge nood kreeg. Hij vluchtte het eerste het beste toiletgebouw in, maar omdat alle herentoiletten bezet waren, zocht hij in allerijl zijn heil bij de dames-wc's.


"Dat had ik beter niet kunnen doen", zei de Groninger woensdag. Na oog in oog te hebben gestaan met een kwartet woedende vrouwen werd hij overmeesterd door zes agenten. "Ze deden alsof ik een zware crimineel was. Ik moest me omdraaien en met mijn handen tegen de muur gaan staan", aldus Wolthuis. "Ik werd gefouilleerd en moest mijn paspoort overhandigen. Een van die agenten dreigde zelfs met de gevangenis." Volgens de ongelukkige toiletganger is zijn angstige blik zijn redding geweest. "Ze lieten me uiteindelijk zonder boete weer gaan. Waarschijnlijk omdat ik zo vreselijk bang was", vermoedt hij.

De Groninger heeft burgemeester Bloomberg van New York per mail om opheldering gevraagd. "En ik wilde weten of ik Amerika nog wel in kom. Ze hebben tenslotte al mijn gegevens genoteerd." Voorlopig zit een reisje naar de Verenigde Staten er in ieder geval niet in. "Ik heb het wel even gehad met Amerika."

src nu.nl

Brazen
19-05-2005, 07:20
de telegraaf

Ontslagen om biertje van concurrent
WASHINGTON - Een werknemer van een Amerikaanse distributeur van Budweiser-bier is ontslagen omdat hij een biertje van het concurrerende merk Coors had genuttigd. Het ontslag vond al plaats in 2003, maar nu wil de 41-jarige Ross Hopkins een schadevergoeding van zijn voormalige werkgever, meldde woensdag de Amerikaanse krant Denver Post.

Hopkins zegt zich ernstig geschokt te hebben gevoeld toen hij de reden van het ontslag te horen kreeg. "Alsof iemand het kleed onder mijn voeten had weggetrokken." Volgens de krant werd Hopkins in een bar 'betrapt' door de schoonzoon van de grootste aandeelhouder van het distributiebedrijf. Hopkins hecht naar eigen zeggen waarde aan de vaststelling dat ondanks alles ook bier van Budweiser hem nog altijd smaakt.

LinnieTDI
21-05-2005, 12:39
Vrouw valt flauw door vibrerend slipje

Een huisvrouw uit Swansea in Wales beleefde in een plaatselijke supermarkt een behoorlijk genant moment toen ze volledig in extase raakte door een vibrerende slip die ze droeg. Midden in de winkel viel ze flauw, waarna ze met haar hoofd de rekken raakte

Een toegesnelde arts ontdekte de nog trillende Passion Pants (http://www.annsummers.com/single.asp?gid=7&cat=2005&pid=2555) , en ontdeed de vrouw van het stimulerende ondergoed. Hierna werd ze naar een ziekenhuis vervoerd. Toen ze na controle huiswaarts kon keren kreeg ze het slipje veilig in een plastic tas mee.

Een woordvoerder van de betreffende supermarkt reageerde met een knipoog. "We gaan ervan uit dat winkelen bij ons al opwindend genoeg moet zijn." De anoniem gebleven vrouw zal zich vermoedelijk nog wel bedenken voordat ze zich opnieuw in dezelfde winkel vertoont.

bron:fok.nl

Brazen
23-05-2005, 09:16
Nu.nl

Verbod op eten van naakte vrouwen

Uitgegeven: 23 mei 2005 08:03
Laatst gewijzigd: 23 mei 2005 08:05

PEKING - De Chinese overheid verbiedt restaurants om nog langer voedsel te serveren op de lichamen van naakte vrouwen. Het departement voor commercie heeft deze praktijk veroordeeld als een schending van de algemene fatsoensregels.

Het verbod moet bedrijven er tevens van weerhouden naaktmodellen te gebruiken om hun producten te promoten, bericht het Chinese persbureau Xinhua.


Chinese media melden in april 2004 al dat een Japans restaurant in Zuidwest-China een boete van 2000 yuan (200 euro) kreeg nadat het 'sushi op het lichaam' had aangeboden.

Het nuttigen van sushi van naakte of bijna naakte vrouwen is populair bij een deel van de Japanse clientèle. De autoriteiten in de Chinese stad Kunming vinden het echter onhygiënisch en een inbreuk op de rechten van de vrouw.

The Beijng Times bericht dat het nieuwe verbod is geïntroduceerd omdat voedsel serveren op vrouwen de moraal van mensen aantast.

Brazen
23-05-2005, 09:17
Nu.nl


Onsterfelijkheid op komst in 2050

Uitgegeven: 22 mei 2005 08:59
Laatst gewijzigd: 22 mei 2005 11:26

LONDEN - Als de wetenschappelijke vooruitgang verder doorzet, heeft de mens in 2050 uitzicht op onsterfelijkheid. Dit geldt niet voor het lichaam, maar wel voor het brein. Computers zijn dan naar verwachting zo ver ontwikkeld dat de complete herseninhoud van een stervende gedownload en dus bewaard kan worden.

Dit zegt de Britse futuroloog Ian Pearson zondag in het weekblad The Observer.

Computersystemen zijn volgens hem halverwege de 21e eeuw ook in staat emoties te voelen. Een nuttige toepassing voor emotie-computers ziet Pearson weggelegd in vliegtuigen. Computers die bang zijn voor een vliegtuigongeluk, zouden de piloot kunnen assisteren. Pearson is hoofd van de futurologie-afdeling van BT, de Britse kpn.

Rico
23-05-2005, 10:43
Nu.nl

Zachte neusjes

De politie in de Australische deelstaat Victoria moet haar drugshonden opnieuw opleiden. De dieren slaan wel aan als zij talkpoeder ruiken, maar houden zich koest als zij op een partij cocaïne stuiten. De fout kwam aan het licht, toen de beesten partijen drugs links lieten liggen en kozen voor het babypoeder. Volgens een woordvoerder zullen de honden inmiddels wel "zeer zachte neusjes" hebben.

Brazen
23-05-2005, 11:04
Binnenkort op marktplaats :eek:
Nu.nl

Utrechts echtpaar kocht baby bij draagmoeder België

Uitgegeven: 23 mei 2005 11:59
Laatst gewijzigd: 23 mei 2005 11:59

BRUSSEL - Een echtpaar uit de buurt van Utrecht heeft via internet een baby gekocht van een draagmoeder uit België. Met die onthulling komt maandag het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws. De krant zegt een interview te hebben afgenomen bij het Nederlandse paar, dat anoniem wenst te blijven.

In België, waar de wetgeving rond draagmoederschap nog nauwelijks van de grond is gekomen, is al langer beroering rond het baby'tje Donna en de Vlaamse draagmoeder. De Vlaamse had vorig jaar zomer beloofd om draagmoeder te worden voor een Belgisch kinderloos koppel. Ze werd geïnsemineerd en raakte zwanger.

Tijdens de zwangerschap bood de draagmoeder het kindje aan op internet, zonder het Vlaamse paar op de hoogte te stellen. Aanvankelijk kreeg het paar te horen dat er een miskraam was geweest.

De Nederlandse adoptieouders zeggen dit verhaal niet te kennen. "Wij weten van die hele voorgeschiedenis niks en hebben correct gehandeld. Wat er in België fout is gelopen, is ons probleem niet", wordt de anonieme adoptievader geciteerd in Het Laatste Nieuws.

Rico
23-05-2005, 11:55
Binnenkort op marktplaats :eek:
Nu.nl

Utrechts echtpaar kocht baby bij draagmoeder België

Uitgegeven: 23 mei 2005 11:59
Laatst gewijzigd: 23 mei 2005 11:59

BRUSSEL - Een echtpaar uit de buurt van Utrecht heeft via internet een baby gekocht van een draagmoeder uit België. Met die onthulling komt maandag het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws. De krant zegt een interview te hebben afgenomen bij het Nederlandse paar, dat anoniem wenst te blijven.

In België, waar de wetgeving rond draagmoederschap nog nauwelijks van de grond is gekomen, is al langer beroering rond het baby'tje Donna en de Vlaamse draagmoeder. De Vlaamse had vorig jaar zomer beloofd om draagmoeder te worden voor een Belgisch kinderloos koppel. Ze werd geïnsemineerd en raakte zwanger.

Tijdens de zwangerschap bood de draagmoeder het kindje aan op internet, zonder het Vlaamse paar op de hoogte te stellen. Aanvankelijk kreeg het paar te horen dat er een miskraam was geweest.

De Nederlandse adoptieouders zeggen dit verhaal niet te kennen. "Wij weten van die hele voorgeschiedenis niks en hebben correct gehandeld. Wat er in België fout is gelopen, is ons probleem niet", wordt de anonieme adoptievader geciteerd in Het Laatste Nieuws.

even inhoudelijk reageren op dit artikel:

Ik ben zelf adoptievader van twee dochters. Het doet pijn als je dit hierboven leest. Die Beglische is natuurlijk fout bezig, die Hollanders zouden beter moeten weten.

Het adopteren van een kindje is niet gemakkelijk maar wel goed mogelijk. in nederland zijn daar duidelijke regels voor.

kijk eens naar onze adoptieverhalen op www.fam.mijsen.nl als je daar behoefte aan hebt.

Brazen
23-05-2005, 14:05
@ Rico; respect voor adoptieouders!!!! maar om voor een kind te betalen/handelen en dan ook nog es via i-net, is naar mijn mening mensenhandel.... :mad:

tuurluk....geef de school maar weer de schuld. Altijd handig als je zelf geen kinderen op kunt voeden.... :mad:

Nu.nl

Britse tienerzusjes krijgen alledrie kind

Uitgegeven: 23 mei 2005 14:37

LONDEN - Drie Britse zusjes van 12, 14 en 16 jaar oud zijn onderwerp van een BBC-documentaire over zwangerschap en geboorte. Zij kregen vorig jaar alledrie een kind. Hun moeder wijt dat aan gebrekkige seksuele voorlichting op school, berichtte de BBC maandag.

De jongste van het drietal, de 12-jarige Jemma Williams, beviel in februari vorig jaar van een zoon. Slechts enkele weken na de bevalling ontdekten ook haar oudere zusjes Natasha (16) en Jade (14) dat zij in verwachting waren. Zij bevielen respectievelijk in november en december.


Twee van de zusjes hebben geen contact meer met de vader van hun kind. Moeder Julie Atkins (38) geeft de school die haar dochters bezochten de schuld. Ze vindt dat seksuele voorlichting voor jonge meisjes veel beter moet.

Brazen
30-05-2005, 11:20
Kon ik ze zo ook wel vertellen (wie niet?)..... :mad: nu ook nog voor 'aanhangers'


Nu.nl

'Proef inhaalverboden vrachtwagens succes'

Uitgegeven: 29 mei 2005 09:08

AMSTERDAM - Het inhaalverbod voor vrachtwagens is een succes. Het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) wil het aantal proeven hiermee dan ook snel uitbreiden. Dat meldt De Telegraaf op zondag.

Op diverse wegen geldt al een inhaalverbod voor vrachtwagens tijdens de spits. Op de A2 tussen Maarssen en Abcoude, en op de A76 in Limburg is momenteel een proef gaande met een zogenaamd dynamisch inhaalverbod. Dat houdt in dat het voor vrachtwagens verboden is in te halen zodra de drukte op de weg toeneemt. Op dat moment wordt via een elektronisch verkeersbord het verbod aangekondigd.


Volgens de KLPD is het resultaat van de proeven bemoedigend en stroomt het verkeer op de proeftrajecten beter door. Tegelijkertijd wordt het inhaalverbod in de spits wel steeds vaker genegeerd. Vorig jaar werden zo'n vijfhonderd bekeuringen meer uitgedeeld dan een jaar eerder.


En dan nog even dit (nu.nl)

Balkenende: 'Bij nee sta ik voor gek'

Uitgegeven: 28 mei 2005 09:10
Laatst gewijzigd: 28 mei 2005 09:33

DEN HAAG - Premier Balkenende kan met een Nederlands nee tegen de Europese grondwet in Brussel geen kant uit. Als hij de uiteenlopende verhalen van het neekamp in Brussel moet gaan bepleiten "sta ik voor gek". De minister-president zegt dit in een interview in het Algemeen Dagblad van zaterdag.

sta je zo ook al!!!!

Klaas16v
30-05-2005, 12:42
Vrouw zwanger van tweede vierling

en vrouw uit Australië is in verwachting van een vierling. Op zich al bijzonder, maar wat het nog specialer maakt is dat het de tweede keer is dat de vrouw zwanger is van een vierling. In augustus beviel ze al van twee jongens en twee meisjes. De moeder heeft haar baan als verpleegster opgegeven en wordt fulltime moeder. De ouders hebben laten weten erg trots te zijn.

De 26-jarige moeder raakte zwanger na een reageerbuisbevruchting. Haar vorige zwangerschap was ook op die manier tot stand gekomen. Als alles goed gaat, zal de vrouw in december van dit jaar bevallen. Ze zal dan in drie jaar tijd negen kinderen ter wereld gebracht hebben. Naast de eerdere vierling was ze ook al de trotse ouder van een inmiddels twee jaar oude dochter.

Er zijn meerdere gevallen bekend van vrouwen die twee keer een vierling baarden en ook zelfs vrouwen bij wie dit vier keer gebeurde. De familie Vassiliev uit Rusland wordt algemeen beschouwd als de familie waar de meeste meerlingen ter wereld kwamen. Tussen 1725 en 1765 baarde mevrouw Vassiliev vier keer een vierling, zeven keer een drieling en zestien keer een tweeling. Meneer Vassiliev trouwde daarna nog met een andere vrouw, die achttien kinderen in acht zwangerschappen baarde.

http://images.fok.nl/upload/050530_28609_oudersenaustralischevierling.jpg
De Australische ouders met hun vorige vierling

Rico
30-05-2005, 12:47
Kon ik ze zo ook wel vertellen (wie niet?)..... :mad: nu ook nog voor 'aanhangers'


Nu.nl

'Proef inhaalverboden vrachtwagens succes'

Niet alleen voor aanhangwagens, maar ook voor oldtimers die niet harder dan 100 kunnen :D :D :D

VolksKai
30-05-2005, 13:53
De familie Vassiliev uit Rusland wordt algemeen beschouwd als de familie waar de meeste meerlingen ter wereld kwamen. Tussen 1725 en 1765 baarde mevrouw Vassiliev vier keer een vierling, zeven keer een drieling en zestien keer een tweeling.
TERING!!!!!! Dat is 16 + 21 + 32 = 69 kinderen

En die vent heb er bij een andere vrouw ook nog 18.... Das een hele dikke ragtop en een Sambabus van de kinderbijslag! :wink:

Airtime
30-05-2005, 14:22
Passagier heeft 205 vliegtuigstoelen voor zich alleen.

HARARE - De kwakkelende vliegmaatschappij Zimbabwe Air ligt onder vuur nadat ze onlangs in een Boeing slechts 1 passagier vervoerde. Het bedrijf heeft met Dubai een nieuwe bestemming in het aanbod opgenomen, maar er lijkt niet veel klandizie voor. De Zimbabwaanse regering heeft Zimbabwe Air op het matje geroepen, zo meldde maandag de door de staat gecontroleerde krant The Herald.

Het 'incident' gebeurde twee weken geleden. De passagier had alle 205 stoelen van de Boeing 737 voor zich alleen, tijdens zijn 6000 kilometer lange vlucht van Dubai naar Harare. Heen zaten er volgens de krant 49 passagiers in. Het toestel moet 120 mensen vervoeren om uit de kosten te komen.


Een hoge functionaris van de Zimbabwaanse luchtvaartautoriteiten noemt het raar dat het bedrijf op Dubai is gaan vliegen zonder goed te kijken of daar wel vraag naar is.

Bron: Nu.nl

Brazen
02-06-2005, 10:50
Nu.nl

Jonge Britse kinderen proberen 5-jarige op te hangen

Uitgegeven: 2 juni 2005 11:04

LONDEN - Drie kinderen van 11 en 12 jaar zijn in het noorden van Engeland gearresteerd omdat ze zouden hebben geprobeerd een 5-jarige jongen op te hangen. Het jongetje, Anthony Brown, werd dinsdag door de oudere kinderen meegenomen uit de achtertuin van zijn ouderlijk huis in Dewsbury. In een nabijgelegen bos probeerden de tieners het jongetje op te hangen.

De jongen werd dinsdag aan het eind van de middag gevonden toen hij verdwaasd ronddwaalde in de buurt van zijn huis. Volgens de politie in West Yorkshire heeft Anthony Brown ernstige verwondingen opgelopen, waaronder mogelijke sporen van ophanging.


De politie hield in eerste instantie vijf jongeren aan wegens poging tot moord, maar liet later twee jongens vrij. Twee meisjes en een andere jongen worden nog altijd verhoord.

James Bulger

De Britse media staan donderdag bol van de zaak, die herinnering oproept aan de moord op James Bulger. De 2-jarige peuter werd in 1993 meegelokt uit een winkelcentrum in Manchester en doodgeslagen door twee 10-jarige jongens

Brazen
03-06-2005, 08:12
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21431951/Dievegge_van_opsporingsaffiches_gepakt.html


Mooi he....waar zijn opsporingaffiches eigelijk voor??? :confused:

Dievegge van opsporingsaffiches gepakt
RODEN - De politie Friesland heeft een vrouw gearresteerd die door de eigenaar van een kampeerhal in Roden via opsporingsaffiches werd gezocht voor een diefstal. De vrouw zou een voortent hebben gestolen bij kampeerhal De Vrijbuiter in de Drentse plaats.

De eigenaar van de hal hing na de diefstal opsporingsaffiches op met grote foto's van de vermeende dievegge. Volgens het Openbaar Ministerie overtrad hij daarmee de auteurswet, omdat de vrouw toestemming had moeten geven voor de publicaties. Omdat de vrouw geen aangifte deed, kon de politie evenwel niets doen.

De diefstal vond plaats op tweede pinksterdag. De vrouw werd aangehouden in haar woonplaats Sneek. Of ze tegen de lamp is gelopen door de affiches is onduidelijk. De posters zijn inmiddels verwijderd, aldus de politie vrijdag.

Brazen
06-06-2005, 10:09
Nu.nl

Man vermoordt huisgenote die televisie aan liet staan

Uitgegeven: 6 juni 2005 08:17

SYDNEY - Een 60-jarige Australiër die vorig jaar zijn 42-jarige huisgenote vermoordde, heeft dat gedaan omdat zij weigerde de televisie of stereo-installatie uit te zetten, als hij probeerde te slapen. Dat verklaarde de man maandag voor de rechtbank in Sydney.

De Australiër zei dat hij zijn huisgenote herhaaldelijk had gewaarschuwd. Hij wilde geen schuld bekennen aan moord, maar wel aan doodslag onder verzachtende omstandigheden. Beide huisgenoten, die geen relatie met elkaar hadden, waren stevige drinkers, aldus Australische media

Brazen
06-06-2005, 10:11
Nu.nl


Australië wil Limburgse 'seksshag' verbieden

Uitgegeven: 6 juni 2005 07:50

AMSTERDAM - Australië is woedend op de Limburgse bierbrouwer Alfa. Deze heeft onlangs in het land een nieuw biertje geïntroduceerd, dat luistert naar de naam Shag. Het probleem is dat dit grof vertaald 'een nummertje maken' betekent. Om die reden wil de Australische minister Grant McBride het vocht verbieden, schrijft De Telegraaf maandag.

De krant weet te melden dat de minister zelf geheelonthouder is en hij de reclamecampagne 'Fancy a Ahag' omschrijft als schokkend. Deze tekst komt ongeveer neer op: 'Zin om een nummertje te maken?'. McBride noemt het 'onverantwoord en schaamteloos' om een verband te leggen tussen de alcohol en seks.

Brazen
06-06-2005, 13:56
Afknijpen die zooi!!!

Nu.nl

Boete voor ouders van plassende baby :confused:

Uitgegeven: 6 juni 2005 11:43

NEW DELHI - Priesters in een Indiase tempel hebben de ouders van een zes maanden oude Indiase baby een flinke boete opgelegd, omdat hun kind urineerde terwijl de moeder aan het bidden was. Dat berichtte het dagblad Times of India maandag.

Volgens de priesters had de plassende zuigeling de tempel ontheiligd. Zij hielden dan ook een speciaal zuiveringsritueel. De vader diende een protest in bij de regering. Die oordeelde dat de ouders hun geld terug moeten krijgen, omdat van een baby niet kan worden verwacht dat hij zijn plas ophoudt.

Airtime
07-06-2005, 08:12
Snelheidsbegrenzer voor bestelbusjes

Uitgegeven: 7 juni 2005 08:58

DEN HAAG - Bestelbusjes moeten een snelheidsbegrenzer krijgen die ervoor zorgt dat ze niet harder dan honderd kilometer per uur kunnen rijden. Minister Peijs (Verkeer en Waterstaat) voert overleg met het bedrijfsleven om afspraken te maken over de invoering ervan op alle bestelbusjes. Als dat lukt, is een wetswijziging niet nodig.

Dat heeft een woordvoerster van het ministerie van Verkeer en Waterstaat dinsdag gezegd. Minstens zo belangrijk als een snelheidsbegrenzer is volgens haar de inbouw van een zogeheten snelheidsassistent. Dat is een apparaat dat de bestuurder automatisch inlicht over de geldende maximumsnelheid. Dat moet voorkomen dat bestelbusjes met een snelheidsbegrenzer in de bebouwde kom, waar de maximumsnelheid lager ligt dan honderd, toch nog veel te hard rijden.

Zucht... Meer zeg ik er niet over. :mad:

Brazen
07-06-2005, 12:27
Nu.nl

Gevangenis voor overspelige vrouw na valse aangifte

Uitgegeven: 7 juni 2005 11:32

LONDEN - Een vrouw in Groot-Brittanië is veroordeeld tot een jaar cel, omdat zij een valse aangifte van verkrachting had gedaan. De 36-jarige Nerete Underwood uit Kingston bij Londen deed de aangifte om te voorkomen dat haar man zou ontdekken dat zij overspel had gepleegd. Dit meldde de Britse krant The Times dinsdag.

De vrouw was op 25 februari met haar man en tweejarige kind in een bar, toen zij rond half tien 's avonds naar de wc ging en plotseling verdween. De vrouw ontmoette in een andere bar een 34-jarige binnenhuisarchitect, met wie zij de nacht doorbracht. Later deed de vrouw aangifte bij de politie en beweerde dat de man haar had ontvoerd en verkracht. Haar minnaar bracht vervolgens een hele dag in de cel door.


Uiteindelijk kwam de waarheid aan het licht. De vrouw gaf toe dat zij gelogen had en dat zij de binnenhuisarchitect vrijwillig had ontmoet.

Brazen
07-06-2005, 12:30
Telegraaf

Nederlandse werknemers behoren tot de ongelukkigste van Europa
AMSTERDAM -
Uit recent onderzoek van arbeidsbemiddelaar Kelly Services blijkt dat Nederlandse werknemers tot de meest ontevreden werknemers van Europa behoren. Het "Kelly World at Work" onderzoek wijst uit dat slechts 45% van de ondervraagde Nederlandse werknemers tevreden is met hun huidige baan. In Europa zijn de cijfers aanzienlijk hoger: 68% van de Scandinaviërs geeft aan tevreden te zijn, gevolgd door de Fransen (61%) en de Italianen en Zwitsers (ieder 53%). België scoort met 35% het laagst in Europa.



Per functieniveau en -type zijn er ook verschillen waar te nemen: op directie en management niveau is men het meest tevreden (70%), gevolgd door financiën (57%) en research (54%). Het minst tevreden zijn werknemers in de reiswereld en retail.

Het onderzoek werd gehouden onder 14.000 Europese werknemers in 12 landen.

Rico
09-06-2005, 10:24
Saaie baan

nu.nl

Mensen met een saaie baan kunnen beter op zoek gaan naar opwindender werk, voordat zij zich letterlijk dood vervelen. Door regelmatig en eentonig werk kan het hart namelijk in een onveranderlijk snel ritme gaan kloppen en dat kan weer leiden tot hartkwalen. Dat hebben Britse onderzoekers maandag gemeld. Mannen met laaggeschoold werk zonder veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden, blijken een snellere en minder variabele hartslag te hebben.

Henk_Pigo
09-06-2005, 10:51
Aha, dat verklaart het :D

Brazen
09-06-2005, 12:17
Nu.nl


Zelfmoordpoging in zwembad schokt kinderen

Uitgegeven: 9 juni 2005 10:43
Laatst gewijzigd: 9 juni 2005 11:14

HOOGEZAND - Tientallen kinderen hebben woensdagmiddag in een zwembad in het Groningse Hoogezand gezien hoe een 35-jarige man uit die plaats probeerde zelfmoord te plegen. Dat heeft de gemeente Hoogezand donderdag gemeld.

Volgens een woordvoerder waren er ongeveer tachtig basisscholieren in het water, toen de man aan de rand van het zwembad probeerde zijn polsen door te snijden. Het personeel haalde de zwemmertjes meteen uit het water.


In de kantine hebben ouders en medewerkers hen opgevangen. Volgens een zegsman van de gemeente waren de kinderen "behoorlijk overstuur".

Telefonische hulplijn

Omdat de politie en het zwembad woensdagavond telefoontjes kregen van verscheidene verontruste ouders, heeft burgemeester Salet een telefonische hulplijn ingesteld. De gemeente heeft inmiddels alle scholen in Hoogezand over het voorval geïnformeerd.

De man ging er na zijn zelfmoordpoging vandoor, maar kon later op de dag door de politie in zijn woning worden aangehouden. Hij laat zich vrijwillig opnemen in een kliniek in Groningen.

Vrouw baart kind tijdens rit van 140 km/u

Uitgegeven: 9 juni 2005 10:35

BANGKOK - Een Thaise vrouw heeft tijdens een dollemansrit een kind gebaard op de bijrijdersstoel van een auto. Het kind kwam ter wereld op het moment dat de kilometerteller een slordige 140 aangaf, meldde de Thaise krant The Nation donderdag.

De 18-jarige vrouw was pas zeven maanden zwanger toen zij hevige weeën kreeg. Haar schoonouders brachten haar vervolgens in allerijl naar het ziekenhuis. Met nog 19 kilometer te gaan werd het kind geboren.


Volgens doktoren maken de vrouw en de baby, die 1800 gram woog bij de geboorte, het goed. Ze moeten naar verwachting wel nog twee weken in het ziekenhuis blijven.

Brazen
09-06-2005, 14:47
Nu.nl

Politie licht arrestant op

Uitgegeven: 9 juni 2005 13:48
Laatst gewijzigd: 9 juni 2005 13:52

AMSTERDAM - Twee medewerkers van de regiopolitie Gelderland hebben een arrestant opgelicht, door een vals bankbiljet bij hem om te wisselen voor een echte. Het valse biljet hadden zij van een andere arrestant ingenomen. De beide medewerkers zijn ontslagen, meldt de regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland donderdag.

De politie wil niet zeggen of het om agenten of andere politiemedewerkers gaat. Ook is niet bekend wat de waarde van het bankbiljet was. De politie ziet het voorval als 'ernstig plichtsverzuim'.

Brazen
09-06-2005, 14:47
Nu.nl




Politiemedewerkers benadelen parkeergarage

Uitgegeven: 9 juni 2005 09:13

ZOETERMEER - Medewerkers van het Korps Landelijke Politiediensten hebben een parkeergarage in Zoetermeer benadeeld door te sjoemelen met in- en uitrijtijden. De korpsleiding heeft een verbod ingesteld op de praktijk en neemt "disciplinaire maatregelen" tegen agenten die ermee doorgaan.

In een uitzending van misdaadverslaggever Peter R. de Vries is donderdagavond te zien hoe de agenten de parkeertarieven ontduiken. In de garages rond het kantoor in Zoetermeer is het parkeren de eerste drie uur gratis, daarna moet er worden betaald.


KLPD-medewerkers reden vlak voordat de eerste drie uur om waren naar buiten om meteen weer naar binnen te rijden. Ook kwam het voor dat KLPD'ers een paar keer heen en weer reden om collega's aan een 'vers' parkeerkaartje te helpen.

Brazen
10-06-2005, 10:34
Nu.nl

Gjesus wordt steeds gekker zeg.... :mad:

Jeugdjournaal sluit chatbox wegens seksgesprekken

Uitgegeven: 8 juni 2005 15:06
Laatst gewijzigd: 8 juni 2005 16:03

AMSTERDAM - De redactie van het Jeugdjournaal heeft de chatbox op zijn internetpagina gesloten. "Dat hebben we gedaan omdat omdat we merkten dat het in de chat alleen nog maar over seks ging", stond woensdag op de site te lezen. Ook waren volwassenen op de pagina op zoek naar seksuele contacten met jeugdige bezoekers, blijkt uit de verklaring.

Een meisje is via de internetpagina van het Jeugdjournaal in contact gekomen met een volwassen man die haar via een webcam zijn geslachtsdeel heeft laten zien. De open chat komt daarom niet meer terug.


De babbelbox gaat alleen nog maar open op de momenten dat de redactie kan controleren wat er gebeurt. "Verder gaat de redactie bepalen waarover jullie praten en dat zal altijd een nieuwsonderwerp zijn", aldus de boodschap aan de kijkers.

Uit steekproeven bleken de gesprekken over van alles te gaan. "Behalve over het nieuws", stelde redactiechef R. Bartlema woensdag. "Voor onze doelgroep was dat niet prettig." Het Jeugdjournaal heeft niet genoeg personeel om de chatbox continu te controleren, liet hij weten. "Televisie blijft onze prioriteit." De verdachte man is niet getraceerd.

Brazen
13-06-2005, 10:28
Nu.nl
(btje gedateerd....maar toch)
Zo.....ook weer opgehelderd :p


De daad vergt dik vijf minuten
Uitgegeven: 26 mei 2005 11:51
Laatst gewijzigd: 26 mei 2005 12:11

UTRECHT - De gemiddelde tijd dat de penis in opgewonden toestand in de vagina kan blijven is 5 minuten en 24 seconden. Maar Engelsen weten het seksplezier tot ruim zeven en een halve minuut te verlengen en Amerikanen tot zeven minuten. Nederlanders zitten met zeven minuten en zes seconden net onder het moyenne.

Dit blijkt uit een publicatie van neuropsychiater en universitair hoofddocent seksuele psychofarmacologie dr. Marcel Waldinger en collega's in de Journal of Sexual Medicine (juni 2005).

Het is voor het eerst dat een dergelijk groot epidemiologisch onderzoek is gedaan naar de zogenaamde intravaginal ejaculation latency time (IELT), ofwel de tijd vanaf het moment van penetratie tot moment van ejaculatie in de vagina.

LinnieTDI
13-06-2005, 11:57
Nu.nl
(btje gedateerd....maar toch)
Zo.....ook weer opgehelderd :p


De daad vergt dik vijf minuten
Uitgegeven: 26 mei 2005 11:51
Laatst gewijzigd: 26 mei 2005 12:11

UTRECHT - De gemiddelde tijd dat de penis in opgewonden toestand in de vagina kan blijven is 5 minuten en 24 seconden. Maar Engelsen weten het seksplezier tot ruim zeven en een halve minuut te verlengen en Amerikanen tot zeven minuten. Nederlanders zitten met zeven minuten en zes seconden net onder het moyenne.

Dit blijkt uit een publicatie van neuropsychiater en universitair hoofddocent seksuele psychofarmacologie dr. Marcel Waldinger en collega's in de Journal of Sexual Medicine (juni 2005).

Het is voor het eerst dat een dergelijk groot epidemiologisch onderzoek is gedaan naar de zogenaamde intravaginal ejaculation latency time (IELT), ofwel de tijd vanaf het moment van penetratie tot moment van ejaculatie in de vagina.

Fijn om te weten ... :eek: :eek:
haha

Airtime
13-06-2005, 15:16
Bron: Nu.nl

Duitse politie kan racende motorrijder niet pakken

Uitgegeven: 13 juni 2005 16:07

BERLIJN - Een motorrijder heeft voor zover bekend een snelheidsrecord gevestigd in Duitsland. Op een weg bij Berlijn registreerde een radarcontrole van de politie een motorfiets die met maar liefst 251 kilometer per uur langsracete.

De maximumsnelheid op de weg is honderd kilometer per uur. Dat meldde het Duitse boulevardblad Bild maandag.

Overigens kan de politie de identiteit van de snelheidsduivel niet achterhalen. Anders dan auto's hebben motorfietsen geen kenteken aan de voorkant.


251 km/h vind ik op zich nog wel meevallen, als ik heel eerlijk ben. :wink: Niet dat ik het dagelijks rijd ofzo, maar als je rekent dat een zx-12r of gsx1300r de 300 wel kan halen...

Brazen
14-06-2005, 09:40
Nu.nl
[ik wil graag in het nieuws mode]

'Geef agenten flinke loonsverhoging'

Uitgegeven: 14 juni 2005 07:40

AMSTERDAM - Tweede-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali (VVD) wil dat minister Johan Remkes van Binnenlandse Zaken de politieagenten een loonsverhoging geeft van dertig procent. De agenten mogen er wat haar betreft geen cent op achteruitgaan. Met de uitspraken stuurt ze aan op een confrontatie met haar partijgenoot Remkes. Dat schrijft De Telegraaf dinsdag.

Hirsi Ali wordt al tweeënhalf jaar door politiemensen omringd en roept Nederlanders op ook begrip te hebben voor de acties van de agenten. Volgens het bedreigde Kamerlid 'pest' Remkes met de aangekondigde bezuinigingen de politie. "Het is een schande dat de politie zo wordt uitgeknepen. De omvang en de ernst van de misdaad nemen alleen maar toe en de politie krijgt steeds meer te maken met geweld", zegt Hirsi Ali in de krant.

De bezuinigingen op de politie zijn volgens Hirsi Ali ook in strijd met de verkiezingsbelofte van de VVD om meer geld te investeren in veiligheid. "Daar is wel geld voor uitgetrokken maar waar is dat gebleven? Naar ambtenaren in hun hoge kantoren? Dat kan echt niet. Het moet naar de politie op straat", aldus het VVD-Kamerlid.

"...meer geld te investeren in veiligheid" :mad: dat heb je zonder meer bereikt met een salarisverhoging.....en zo los je de problemen op .... muts

vwzone
15-06-2005, 07:59
Modder uit spuitbus geeft terreinauto karakter


LONDEN (ANP) - Britten die een terreinwagen rijden maar nooit een modderige landweg van dichtbij zien, hoeven dat niet meer openlijk te erkennen. Een Brits bedrijfje heeft een spuitbus met modder op de markt gebracht.

Daarmee zien de 'PC Hooft-tractoren' eruit alsof de eigenaar net terug is van een weekeindje vissen of jagen. ,,Met de modderspray kunnen ze net doen alsof ze op landwegen hebben gereden, in plaats van heen en weer naar het winkelcentrum'', zei bedenker Colin Dowse dinsdag in de Britse krant The Guardian.

Hij bedacht de spuitbus tijdens een borrel met vrienden. ,,We hadden het in de kroeg over hoe mensen door de stad rijden met die enorme, smetteloze bakken en niet van plan zijn ooit in de buurt van het platteland te komen.''

De modder wordt simpelweg bijeengeschraapt in Shropshire, waar Dowse' bedrijf is gevestigd. Voordat het in de spuitbus wordt gegoten, moet de modder alleen even worden gezeefd om steentjes te verwijderen. ,,De mensen willen wel dat hun auto eruit ziet alsof ze hebben gecrost, maar er mogen natuurlijk geen krasjes of deuken in de lak zitten als ze de kinderen naar school brengen.''

Brazen
15-06-2005, 11:04
De Telegraaf

Episode 22.587 "de politie" ....geef ze 30% salarisverhoging.....is het zo opgelost!!

Woede over politie

AMSTERDAM - De lezers van Telegraaf.nl hebben massaal gereageerd op de start door minister Remkes van de landelijke campagne om burgers te bewegen aangifte te doen van misdaden. Het initiatief van Remkes en de politie zet veel kwaad bloed omdat volgens de meeste lezers aangifte doen compleet zinloos is.

Volgens informatie van de politie is de aangiftebereidheid op een historisch dieptepunt beland. Van slechts 30 procent van de misdaden wordt aangifte gedaan. “Remkes haalt oorzaak en gevolg door elkaar. Van de 1,3 miljoen aangiftes die verleden jaar zijn gedaan, zijn er 1 miljoen in de prullenbak beland. Geseponeerd. Wegens tijdgebrek. Dus dan is het compleet zinloos om aangifte te doen. De enige reden waarom Nederlanders aangifte doen, is omdat het nodig is voor de verzekering. Punt uit”, aldus W. Jansen uit Rotterdam.
De lezers hebben ook veel onbegrip over het enorme aantal boetes dat de politie uitschrijft. Terwijl het merendeel van de aangiftes in de prullenbak belandt, is het aantal boetes verleden jaar toegenomen van 9 naar 10 miljoen. “Het is duidelijk waar de prioriteit van de politie ligt: geld ophalen. Tien jaar geleden was de politie je beste vriend, nu is de politie je grootste vijand.”Een andere lezer vraagt zich af waarom geld ophalen de hoogste prioriteit van de politie heeft. “Als minister Zalm het belastingtarief met een fractie van één procent verhoogt, komt er meer geld in schatkist dan de politie nu ophaalt met veel minder kosten èn veel minder ergernis voor de burgers.”

“Als geld ophalen de hoogste prioriteit heeft, is het wellicht zinvol om de politieorganisatie te herstructureren: één politiekorps voor het oplossen, bestrijden en voorkomen van misdaden en één geldophaaldienst (de snelheidswachters). Want eigenlijk is het toch onzin dat snelheidswachters eerst de Hogere Politieschool doorlopen. Bij mij in Almere liggen agenten vaak in de bosjes (struikrovers) met een lasergun, maar dat werk kan net zo goed door werklozen worden gedaan, dan heeft de politie tijd om aangiftes af te handelen op het bureau”, aldus Piet B. uit Almere.



lees verder... (http://www.telegraaf.nl/binnenland/21765701/Woede_over_politie.html)

Brazen
16-06-2005, 15:20
Agent beboet voor handel gestolen fietsen

Uitgegeven: 16 juni 2005 16:04

ZWOLLE - De politierechter in Zwolle heeft donderdag een politieagent uit Kampen veroordeeld tot een boete van 3500 euro, waarvan de helft voorwaardelijk voor omvangrijke handel in gestolen fietsen. De 42-jarige C. van S. verhandelde vorig jaar gedurende enkele maanden tientallen rijwielen. Ongeveer de helft was gestolen.
Www.nu.nl

Pedaalemmer
16-06-2005, 15:59
Gebroken hart bestaat echt :S

Eeuwenlang is het al een bekende uitspraak om grote emotionele klappen onder woorden te brengen. Een gebroken hart heeft sinds kort ook een medische basis. De Amerikaanse cardioloog Ilan Wittstein, van de universiteit van Baltimore onderzocht mensen die een grote emotionele schok ondergingen.

Bij 19 gevallen vond Wittstein symptomen die erop leken te wijzen dat ze net een zware hartaanval hadden gehad, klemmende pijn op de borst, kortademigheid en een hartspier die bijna geen kracht meer heeft om het bloed goed rond te pompen.

De patiënten hadden een enorme hoeveelheid stresshormonen in hun bloed, tot wel 34 keer meer dan normaal. Wittstein stelt dat deze stresshormonen de oorzaak zijn. Echter bij een klassieke hartaanval duurt het herstel maanden, bij een 'broken heart syndrome' is het hart na een week of twee al hersteld.

Opmerkelijk is verder dat het om 18 vrouwen en één man ging. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat vrouwen vaak meer belang hechten aan relaties dan mannen. Ze zijn er dan ook sneller en heviger door gekwetst.


bron:fok.nl

vwzone
16-06-2005, 20:18
Man rijdt veertig jaar zonder rijbewijs
16 juni 2005, 11:34:33

DEVENTER (ANP) - Een 67-jarige automobilist uit Deventer heeft veertig jaar lang zonder rijbewijs rond gereden. Woensdag viel hij tijdens een verkeerscontrole in zijn woonplaats door de mand, aldus de politie donderdag.

De automobilist had tijdens zijn militaire dienst rijlessen gehad. ,,Hij is dus niet zonder enige kennis veertig jaar geleden de weg opgegaan'', zegt een politiewoordvoerder. De man kwam na die lessen een aantal rijuren tekort om een rijbewijs te krijgen. Toch besloot hij na zijn diensttijd de weg op te gaan. De man kreeg woensdag een boete en is door de politie naar huis gereden.

Pedaalemmer
16-06-2005, 20:50
Thai pleegt zelfmoord met superlijm


BANGKOK - Een 20-jarige Thaise man heeft zelfmoord gepleegd door zijn mond en neus met superlijm dicht te plakken, waarna hij is gestikt. Het lichaam van Komkrit Choochan werd vanochtend gevonden in zijn slaapkamer in het centrum van Bangkok.

De nacht daarvoor ruziede Choochan met zijn oudere zus over een geldlening die ze niet had terugbetaald. Op een briefje dat op Choochans bed lag stond: "Hier is alles wat ik heb, pak wat je wil." Naast het briefje lag duizend baht in cash, oftewel 20 euro.

bron:nieuwsblad.be

Rico
17-06-2005, 22:01
Snorrenverkiezing (nu.nl) (http://www.nu.nl)

Met of zonder gekrulde punten, onopvallend of juist een halve meter lang al dan niet in model gebracht met snorrenvet. Hoe de mooiste snor van Nederland eruit ziet, moet aankomende zaterdag duidelijk worden in het Groningse dorpje Haren. De Eerste Nederlandse Snorrenclub (http://members.lycos.nl/snorrenclub/index.html) organiseert dan de officiële Nederlandse Snorrenverkiezing.

Brazen
20-06-2005, 11:33
De telegraaf

Formule 1

Bolides op Michelin-banden rijden niet; zes auto's aan de start
Bizarre vertoning Indianapolis :mad:

De GP van de Verenigde Staten is een bizarre vertoning geworden. Na de opwarmronde verlieten veertien van de twintig coureurs het circuit en reden de pit in. Alleen de teams van Ferrari, Jordan en Minardi, het team van de Nederlander Christijan Albers, gingen van start.

Schumacher wint 'race'
Michael Schumacher heeft zijn eerste Grand Prix van dit seizoen binnen. De Ferrari-coureur bleef in de even bizarre als gedevalueerde GP van de Verenigde Staten op het circuit van Indianapolis zijn Braziliaanse ploeggenoot Rubens Barrichello voor.

Michelinmannetje kan wel janken
Normaal janken alleen de motoren in de Formule 1, in Indianapolis jankten zondag vooral de Michelinmannetjes, hartverscheurend. De Franse bandenleverancier van zeven F1-teams blunderde bij de Grote Prijs van de Verenigde Staten, had niet het juiste materiaal ter beschikking en raadde uit arrenmoede veertien coureurs af van start te gaan.

Pedaalemmer
21-06-2005, 20:59
10-jarig jongetje bekent verkrachting peuter

Uitgegeven: 21 juni 2005 15:52

NAIVASHA - Een 10-jarig Keniaans jongetje heeft dinsdag, tot ontzetting van een volgepakte rechtszaal, bekend dat hij vorige maand een 3-jarig meisje heeft verkracht. Het slachtoffertje ligt nog altijd in een ziekenhuis met ernstige inwendige verwondingen.

De rechter in Naivasha, 90 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Nairobi, heeft deskundigen gevraagd zich over de zaak te buigen. Zij moeten op 30 juni komen met aanbevelingen over onder meer de strafmaat. In het Keniaanse wetboek staat niets over straffen voor minderjarigen die een ernstig misdrijf plegen.


is dat ff ziek of niet!!

(bron: nu.nl)

Brazen
24-06-2005, 07:16
Nu.nl

Agent komt om door botsing met lantaarnpaal

Uitgegeven: 24 juni 2005 07:07
Laatst gewijzigd: 24 juni 2005 07:16

DEN HAAG - Een politieagent is in de nacht van donderdag op vrijdag in Den Haag omgekomen, nadat hij met zijn dienstauto tegen een lantaarnpaal was gebotst. Een collega die naast hem in de auto zat, raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Het tweetal reageerde op een melding over een vechtpartij in Scheveningen. Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend.

Brazen
24-06-2005, 07:19
De telegraaf

Vrouw wint reep in plaats van ton
AMSTERDAM - Een 28-jarige Amerikaanse vrouw die meedeed aan een radioquiz waar 'hundred grand' (honderdduizend) te winnen zou zijn, gaat een rechtszaak aanspannen tegen de zender WLTO-FM in de staat Kentucky, nadat die haar afscheepte met een reep '100 Grand' van Nestlé, in plaats van de 100.000 dollar die ze dacht gewonnen te hebben.


De vrouw won de prijs toen ze exact de tiende beller was nadat daarvoor tijdens een enkele uren durende talkshow een sein voor was gegeven. Toen ze haar prijs ging ophalen, kreeg ze te horen dat ze de volgende dag terug moest komen. De tweede keer dat ze zich meldde, kreeg ze de reep 100 Grand in haar handen gestopt.

Toen de vrouw, Norreasha Gill, aangaf daar geen genoegen mee te nemen, zei de zender dat er sprake was van een misverstand en een uit de hand gelopen grap. De presentator die de prijs beloofde heeft inmiddels ontslag genomen.

vwzone
24-06-2005, 07:59
De telegraaf

Vrouw wint reep in plaats van ton


Dan kun je beter deze vrouw zijn:

Vrouw claimt 100 euro, maar krijgt 50 mille
22 juni 2005, 15:04:27

BORGER (ANP) - Honderd euro winnen met een kraslot is aardig. Leuk om een middagje te winkelen. Een 64-jarige inwoonster van Borger in Drenthe stuurde haar kraslot dan ook op naar de Lotto om die prijs op te eisen, maar kreeg enkele dagen later te horen dat ze 50.000 euro had gewonnen.

De vrouw was vergeten één cijfer weg te krassen, waardoor ze 50.000 euro op haar rekening krijgt bijgeschreven. Dat maakte de Lotto woensdag bekend.

Klaas16v
24-06-2005, 08:56
Vrouw krijgt grote boete voor kopen namaak bril
Een vrouw uit Denemarken heeft in Italië een boete van 10.000 euro gekregen,omdat ze een nagemaakte zonnebril van een exclusief merk wilde kopen. De touriste, 60 jaar oud, werd in de kraag gevat in de plaats Ventimille. Ze wilde op het moment van de aanhouding voor tien euro de zonnebril kopen van een straatventer.

Overigens hoeft de vrouw 'slechts' 3333 euro te betalen als ze binnen twee maanden de boete betaalt. Niet alleen de Deense toeriste werd aangehouden, ook verscheidene Italiaanse toeristen liepen tegen de lamp. Ze kregen dezelfde boete opgelegd, maakte de lokale politie bekend.

Met deze hoge boetes hoopt de Italiaanse regering de verkoop van nepmerkartikelen terug te dringen. De markt voor nepartikelen in Italië bedraagt volgens financiële instanties jaarlijks tussen de
vier en zes miljard euro.




Wraak op tandarts om 'camera in kies'
Een 40-jarige inwoner van Rijen is door de Bredase rechtbank veroordeeld tot een verplichte opname van twee jaar in een psychiatrisch ziekenhuis. De man smeet vorig jaar alle ruiten bij zijn tandarts in, omdat die een mini-camera in zijn kies zou hebben gemonteerd.

De man verdacht de tandarts er niet alleen van een camera in zijn kies te hebben gegoten, ook zou er een telefoontje in zijn kies zijn gezet.

De rechter oordeelde dat de man volledig ontoerekeningsvatbaar is en gedwongen moet worden behandeld.

Pedaalemmer
25-06-2005, 13:34
Een Zweedse eeuweling die afgelopen dinsdag een helikoptercrash overleefde is alsnog aan zijn verwondingen overleden. De man had de helikoptervlucht ter gelegenheid van zijn honderste verjaardag cadeau gekregen, en zou met enkele familieleden naar een eiland worden gebracht om daar zijn verjaardagsfeest te vieren.

Het toestel, dat vertrok in de buurt van het verzorgingshuis van de honderdjarige, raakte kort na het opstijgen een boom en een lantaarnpaal, en stortte neer. De hoogbejaarde man werd direct na het ongeval naar een ziekenhuis in Uppsala gebracht, maar volgens de eerste berichten maakte hij het naar omstandigheden goed. Later verslechterde zijn toestand.

Bij het ongeval liepen een zoon, een kleinzoon en een zevenjarige achterkleinzoon van de honderdjarige lichte verwondingen op, net als de piloot en een medewerker van het verzorgingshuis van de bejaarde. Zij mochten allen woensdag echter het ziekenhuis al weer verlaten.



http://svt.se/content/1/c6/40/98/01/helikopter2.asx

Brazen
28-06-2005, 10:40
Nu.nl

Strippende vrouwen terroriseren boswachters

Uitgegeven: 28 juni 2005 07:03

NEW DELHI - Indiase boswachters worden in de oostelijke staat Jharkhand afgeschrikt door vrouwen die zich beginnen te ontkleden als hun mannen wegens illegale houtkap worden aangehouden. Dat meldden Indiase media dinsdag.

Het is "moeilijk" om met deze vrouwen om te gaan, aldus een functionaris. "Het voor hen al bijna een gewoonte geworden om zich te ontkleden en om problemen te voorkomen eindigt het vaak in de vrijlating van de daders."


Toen boswachters onlangs drie mannen met illegaal gekapt hout arresteerden, doemden plotseling vijftig vrouwen op die zich begonnen te ontkleden. De wachters namen de benen uit angst voor de politie. Om de problemen het hoofd te bieden willen de autoriteiten nu vrouwelijke boswachters opleiden

Pedaalemmer
29-06-2005, 08:09
zie je het al voor je...100 tieten die op je afkomen....kzou ook bang worden :D:D

Brazen
30-06-2005, 11:23
Nu.nl


Flitspaal tegen illegaal inhalen

Uitgegeven: 29 juni 2005 17:37

ROME - Italië heeft langs de snelweg tussen Rome en Ostia flitspalen neergezet om illegaal inhalen tegen te gaan. Automobilisten die inhalen waar dat niet mag, worden met sensoren in de weg geregistreerd en vervolgens geflitst. Overtreders kunnen rekenen op een boete van 70 euro en aftrek van drie rijbewijspunten, meldde de Britse krant The Times woensdag.

Het systeem is het nieuwste wapen van de Italiaanse regering in de strijd om het aantal verkeersongelukken op haar snelwegen terug te dringen. In 2003 introduceerde het land al een puntenrijbewijs. De nieuwe flitspaal wordt op dertig andere Italiaanse snelwegen getest.


Italië staat bekend om zijn hoge aantal verkeersongelukken. Het land staat wat betreft verkeersslachtoffers op de tweede plaats in Europa, na Duitsland.

Brazen
30-06-2005, 11:24
Nu.nl

[en maar roepen dat vrouwen geen kaart kunnen lezen :D ]

Vierdaagseloper verdwaald

Uitgegeven: 29 juni 2005 17:32
Laatst gewijzigd: 29 juni 2005 17:32

GROESBEEK - De politie in Groesbeek is dinsdagmiddag druk geweest met een echtpaar uit Borculo, waarvan de man in de buurt van Nijmegen wilde trainen voor de Vierdaagse.

De vrouw zette haar man af bij een restaurant en sprak af dat zij hem enkele uren later op een andere plek weer zou oppikken. De man verscheen daar echter niet. Na uren belde de vrouw de politie, die met haar allerlei routes afzocht die de man kon hebben gelopen. Dat had geen resultaat, maar later belde de vermiste man zelf. Hij was na een dwaaltocht weer aangeland bij het restaurant waar hij eerder met zijn wandeling was begonnen.


Toen bleek echter dat de vrouw niet meer wist waar dat restaurant was. Haar man had geen mobiele telefoon bij zich, zodat zij hem niet terug kon bellen. De politie heeft vervolgens met de vrouw een aantal dorpen in de omgeving afgezocht. In het Noord-Limburgse Milsbeek vond het paar elkaar uiteindelijk terug, aldus een woordvoerder van de politie

Big_Mac_Mark
30-06-2005, 11:35
Als ze daar al 3 punten voor aftrekken, hoeveel punten hebben die Itakkers dan in Totaal? Stuk of 50 zeker :D:D

Pedaalemmer
30-06-2005, 12:37
zo bizar is dat toch niet?

Brazen
04-07-2005, 14:12
Jongeman doet in vrouwenkleding examen voor zus

Uitgegeven: 4 juli 2005 14:29
Laatst gewijzigd: 4 juli 2005 14:30

MOSKOU - Een Russische jongen is betrapt toen hij, zwaar opgemaakt en verkleed als vrouw, een examen maakte in plaats van zijn zus. Hij liep tegen de lamp door zijn overmatig gevulde boezem. Dat meldde het persbureau Interfax maandag.

Volgens het hoofd van de faculteit voor journalistiek van de universiteit van Moskou trokken vooral de "ongebruikelijk prominente vrouwelijke geslachtskenmerken" van de jongen de aandacht van de surveillanten.

Brazen
04-07-2005, 14:13
Duitse dief laat zelfportret achter op plaats delict

Uitgegeven: 4 juli 2005 14:57

BERLIJN - Een Duitse dief heeft de politie een flinke hand geholpen door op de plaats van het misdrijf foto's van zichzelf achter te laten. De man had een digitale camera gestolen in het Noord-Duitse Rendsburg, maakte er meteen wat foto's mee en ontdeed zich er daarna weer van.

De politie ontdekte het apparaat, zag er foto's op van een 17-jarige goede bekende van het korps en concludeerde dat alleen de dief van de camera die foto's kon hebben gemaakt.


Volgens een politiewoordvoerder kon de jeugdigde dief bij aanhouding niets anders doen dan bekennen.

Brazen
04-07-2005, 14:14
Nu.nl

Brandweer bevrijdt zwaaiende 'glazenwassers'

Uitgegeven: 4 juli 2005 12:05

AMSTERDAM - De Amsterdamse brandweer heeft zondagavond twee mannen uit een glazenwassergondel bevrijd. De twee waren daar terechtgekomen toen ze een grapje wilden uithalen, maar dat verliep niet helemaal zoals ze verwachtten.

Het tweetal, een 49-jarige man en zijn 21-jarige zoon, was op bezoek bij een vrouw die als antikraakwacht alleen in een leegstaand kantoorgebouw van twaalf verdiepingen woont. Ze gingen op onderzoek uit in het gebouw en belandden op het dak. Daar zagen de twee de glazenwassersgondel. Daarmee wilden ze afzakken naar de tweede verdieping, waar de vrouw woont.


Het afzakken en zwaaien naar de vrouw lukte nog wel, maar de gondel kreeg kuren op de weg terug naar boven. Op de een na hoogste verdieping bleef de werkbak hangen. Met behulp van lijnen en speciale 'valbeschermingsapparatuur' wist de brandweer de mannen het dak op te hijsen.

De twee moesten hun avontuur bekopen met een 'stevige reprimande' van de brandweer en de politie.

Griffin
04-07-2005, 15:54
Astrologe klaagt NASA aan voor vernielen komeet

Uitgegeven: 4 juli 2005 15:50
Laatst gewijzigd: 4 juli 2005 15:51
MOSKOU - Een Russische astrologe eist een schadevergoeding van de NASA omdat het Amerikaanse ruimtevaartagentschap maandag de komeet Tempel 1 heeft vernield. Volgens de sterrenwichelaarster is haar horoscoop daardoor verstoord en heeft de NASA haar 'spirituele rechten' geschonden.

De sonde Deep Impact vuurde afgelopen weekeinde een projectiel ter grootte van een koelkast af. Dat botste maandagochtend tegen de komeet. Volgens astrologe Marina Bai is nu de baan van de komeet veranderd en kan zij haar werk niet meer naar behoren doen. Ze wil 300 miljoen dollar van de NASA.

Bai probeerde eerder het NASA-experiment tegen te houden. De rechtbank wilde de zaak uiteindelijk laten voorkomen, maar toen was het al te laat om Tempel 1 te 'redden'. Volgens haar advocaat berust Bai's zaak tegen de NASA op een "solide juridische grond".

Brazen
05-07-2005, 10:20
Nu.nl

OM lijkt wel een opvanghuis voor machtswellustige debielen....tijdje geleden nog die Torrino of zo....

'Spookagent' A28 blijkt medewerker Openbaar Ministerie

Uitgegeven: 5 juli 2005 10:24

ASSEN - De man in de geblindeerde blauwe Mercedes die wekenlang bestuurders lastig viel op het Drentse traject van de A28, blijkt een medewerker van het Openbaar Ministerie (OM). De man is aangehouden, maakte persofficier M. van den Broek dinsdag bekend.

Al wekenlang kregen automobilisten op de snelweg te maken met de 'spookagent'. De bestuurder reed in een dienstwagen zonder politietekens maar met een zwaailicht aan over de vluchtstrook en haalde weggebruikers in, waarna hij weer zachter ging rijden.


Volgens enkele klagers zat de chauffeur in een uniform achter geblindeerd glas. Het nummerbord van de auto was inmiddels bekend, maar niemand deed aangifte. Wel kwam er een anonieme klacht binnen.

Uiteindelijk ging de politie op onderzoek uit na een verzoek van het OM, dat een brief had gekregen van een inwoner van Oude Pekela. Van den Broek wil niet zeggen wie de medewerker van het OM is. Waar en wanneer de man is aangehouden blijft ook geheim. Het OM onderzoekt op dit moment de zaak.

Pedaalemmer
05-07-2005, 14:04
Winnaar 'lelijkste hond ter wereld'
Gepost door Robert (RRRobert) - Bron: De Standaard
Gepubliceerd: dinsdag 5 juli 2005 @ 13:41
Voor de derde keer op rij is Sam, een 14-jarige Chinese hond, uitgeroepen tot de lelijkste hond ter wereld. Een verrassing is die uitslag allerminst: de hond heeft behalve een grijze kuif en wat pluisjes op zijn flaporen geen haar. Z'n huid zit vol sproeten en z'n ogen -hij is ook nog blind- verschaffen hem een bijzonder hoog 'alien'gehalte. Sams gebit doet spontaan aan de voorzettanden van Austin Powers denken, waardoor ook het eten weer een probleem vormt.

"Sam is zo lelijk dat zelfs de jury ervan schrok", aldus Sams baasje, Susie Lockheed uit Santa Barbara, Californië. De Amerikaanse eigenaresse is er desalniettemin best trots op dat haar hond de allerlelijkste is: "Mensen huiveren wanneer ze zien dat ik hem een kus geef."

Toch heeft 'Ugly Sam' een fanclub en heeft zijn afbeelding al menig ansichtkaart gesierd. Of Sam ook volgend jaar nog mee kan dingen naar de titel is nog hoogst onzeker; het hondje is inmiddels al aardig op leeftijd en lijdt aan hart- en nierproblemen.

http://images.fok.nl/upload/050705_15576_UglySam.JPG

Griffin
05-07-2005, 14:44
DAMN.... is dat geen rat??

Edward
05-07-2005, 16:49
damnit, gremlins bestaan....

Brazen
11-07-2005, 13:38
Nu.nl

Pakkans verkeersovertredingen groter

Uitgegeven: 11 juli 2005 08:48

DEN HAAG - Automobilisten die te hard rijden, rechts inhalen of een andere verkeersovertreding begaan, maken vanaf maandag een grotere kans om gepakt te worden. Het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) neemt een telefoonnummer in gebruik waar politiemensen buiten diensttijd het kenteken van een verkeersovertreder kunnen melden. Een boete gaat daarna richting het adres van de kentekenhouder.

"We hebben er 2600 paar ogen bij", zei KLPD-woordvoerder F. Zuiderhoek. "Op dit moment zien we te weinig en krijgen we veel klachten van andere weggebruikers over asociaal rijgedrag." Met deze 'kliklijn', of zoals de officiële naam luidt het Meldpunt Asociaal Vekeersgedrag, hoopt het KLPD "een stroom aan bonnen" te krijgen. "Zodat mensen zich thuis achter de oren krabben dat ze zonder de politie gezien te hebben, toch een boete krijgen."


Het succes van een dergelijk meldpunt bij andere politiekorpsen deed het KLPD besluiten ook over te gaan tot een eigen meldpunt.

"Wij nemen ook deel aan het woon- en werkverkeer en zien zat. Nu kunnen we de gegevens doorgegeven aan dit meldpunt." Overtredingen als rechts inhalen, te hard rijden, het negeren van een inhaalverbod door vrachtwagens en het rijden op de vluchtstrook tijdens een file, kunnen worden doorgeven. "Dit zijn duidelijk te registreren overtredingen." Voor een overtreding als bumperkleven is meer geavenceerde en geijkte aparatuur nodig.

Henk_Pigo
11-07-2005, 14:19
Mmm, het is toch zo dat zo voor een boete bewijs moeten hebben? (foto, video dan wel meetgegevens....)
Dat wordt wat dan... in het ergste geval kan een agent dus een boete uitdelen aan een auto die hem niet aanstaat...

Brazen
12-07-2005, 11:14
Francis Farmer will have her revenge on Belgium again. (Nirvana)


Nu.nl
'Tractorvrouw' in Antwerpen van de weg gehaald

Uitgegeven: 12 juli 2005 10:30

ANTWERPEN/BRUSSEL - Een jonge vrouw uit Vriezenveen die met de tractor naar de Zuidpool rijdt, is bij Antwerpen door de politie van de weg gehaald.

Op de tractor ontbrak een nummerplaat. In Nederland hoeven trekkers geen kenteken te dragen, maar in België is dat wel verplicht. De politie heeft de tractor en de avontuurlijke jongedame naar een tractordealer in het nabijgelegen Zellik gebracht, in afwachting van een Belgische nummerplaat.


De politie had de 'tractorvrouw' uit Overijssel in het oog gekregen toen ze met 20 km per uur over de vluchtstrook van de snelweg tufte. Een boete van 280 euro kon ze net vermijden: op de oprit stond geen bord dat een snelweg aankondigde.

De Twentse theaterproducente Manon Ossevoort (28) wil de 19.000 kilometer naar de Zuidpool in anderhalf jaar afleggen. Onderweg speelt ze toneelvoorstellingen om mensen te inspireren tot liefde en hoop

Brazen
12-07-2005, 11:16
I want to pump it up...

Nu.nl

Transseksueel overleden na siliconenfeestje

Uitgegeven: 12 juli 2005 07:30

SAN DIEGO - Een 45-jarige Amerikaanse transseksueel is overleden nadat zij zich op een feestje had laten injecteren met siliconen. Ze wilde haar vrouwelijke uiterlijk benadrukken door injecties in haar heupen, billen, wangen en lippen.

Tijdens het zogeheten oppompfeestje op 19 juni lieten zeker tien vrouwen zich met de siliconen behandelen. Twee van hen kregen acute ademhalingsproblemen en raakten in een coma. De 45-jarige transseksueel is na bijna een maand overleden, maakte de lijkschouwer maandag bekend.


Volgens experts zijn de illegale oppompfeestjes een ware trend. De bezoekers worden er veelal niet met medische siliconen geïnjecteerd, maar met industriële siliconen, zoals afdichtkit.

De Amerikaanse overheid verbood siliconeninjecties al in 1992, omdat het vulmiddel zich door het lichaam kan verspreiden en ernstige ziektes kan veroorzaken.

Brazen
12-07-2005, 11:19
Police Academy part XXLV, starring Job Cohen....


Gros aangiftes verdwijnt in prullenbak
AMSTERDAM - Vol ongeloof reageren lezers op het bericht dat in delen van Amsterdam liefst 63 procent van alle processen-verbaal in de prullenbak verdwijnt. De verontwaardiging is des te groter omdat burgemeester Cohen onlangs naar buiten bracht dat het 'steeds veiliger' wordt in onze hoofdstad.




"Dank je de koekoek!" schampert Willem Hageman. "Veel mensen dóen al geen aangifte meer van een misdrijf omdat ze wel weten dat er niets mee wordt gedaan. Als dan ook nog eens een groot deel van de boetes wordt weggekieperd, dan is het er inderdaad - cijfermatig - veiliger." De hoge percentages geseponeerde verbalen vallen bovendien niet te rijmen met de nieuwe campagne die deze zomer van start gaat en die burgers ertoe moet aanzetten juist wél aangifte te doen. Volgens het ministerie heeft dit wel degelijk nut. In het kader van nieuwe veiligheidsprogramma's gaat de overheid de mensen daarvan, via spotjes op televisie en radio, nu overtuigen.... "Er wordt wel gezegd dat een volk de regering krijgt die ze verdient. Zou het Nederlandse volk echt malende zijn?" vraagt W.F. Hendriks uit Helmond zich in dit verband af.

flat 4 freak
12-07-2005, 14:49
STUTTGART

een concierge had genoeg van zijn zware sleutelbos die hij iedere dag bij zich droeg
en hij heeft nu dus zijn sleutelbos vervangen voor een chip in zijn hand

en er zijn ontvangers in de deuren geplaatst

en de ingreep duurde ook maar 20 minuten

René
12-07-2005, 15:45
STUTTGART

een concierge had genoeg van zijn zware sleutelbos die hij iedere dag bij zich droeg
en hij heeft nu dus zijn sleutelbos vervangen voor een chip in zijn hand

en er zijn ontvangers in de deuren geplaatst

en de ingreep duurde ook maar 20 minuten

das cool :)
maarre... bestaan er geen lopers?

OakgreenVR6
12-07-2005, 15:50
en de ingreep duurde ook maar 20 minuten

:eek: Dan hebben ze dat snel geregeld bij al die deuren! :D

Brazen
12-07-2005, 15:51
Hill Street Blues, part ??

Telegraaf

Dikke boete voor opsteken middelvinger
DEN HAAG - Een 58-jarige Hagenaar heeft in de Reinkenstraat een boete van 220 euro gekregen voor het fout parkeren en het opsteken van zijn middelvinger naar agenten.
De man werd bekeurd omdat hij zijn auto hinderlijke op een hoek parkeerde. Als reactie hierop stak de man zijn middelvinger op naar twee agenten. Hiervoor is hij aangehouden.

OakgreenVR6
12-07-2005, 16:04
Voor een overtreding als bumperkleven is meer geavenceerde en geijkte aparatuur nodig.

Voor een snelheidsovertreding niet dan ?? :confused:

Keesje
13-07-2005, 08:55
Belastingaanslag :
Een echtpaar uit Brunssum trof zaterdag een voorlopige belastingaanslag van bijna vijftien miljoen euro aan op de deurmat, zo meldt het Limburgs Dagblad. "Ik ga vragen of ik het bedrag in twee termijnen mag betalen", liet de betrokkene op cynische wijze weten. Het stel bespreekt dinsdag de kwestie met de Belastingdienst.

Big_Mac_Mark
13-07-2005, 10:47
Belastingaanslag :

"Ik ga vragen of ik het bedrag in twee termijnen mag betalen"


Hahahaha, lekker droog! :D

Brazen
19-07-2005, 07:40
Nu.nl

Amerikaan overleden na seks met paard
Uitgegeven: 19 juli 2005 07:08

SAN FRANCISCO - In de Amerikaanse staat Washington is een man overleden nadat hij anale seks met een hengst had gehad. Dit heeft de chef van de politie van Enumclaw maandag (plaatselijke tijd) bekendgemaakt.

Bij de seks met het paard waren de darmen van de man verscheurd. Ook andere inwendige organen hebben zware verwondingen opgelopen bij de penetratie door het paard. De man van circa veertig jaar oud is dan ook overleden aan inwendige bloedingen. De lijkschouwer zegt dat hij "nog nooit iets dergelijks heeft gezien".


Het incident gebeurde op een boerderij die via internet seks met diverse diersoorten aanbiedt, zoals paarden, geiten, schapen en honden. Op de in seks met dieren gespecialiseerde boerderij zijn ook honderden uren videomateriaal aangetroffen. De politie heeft geen arrrestaties verricht, aangezien seks met dieren in de staat Washington niet is verboden.

sjampoo
19-07-2005, 08:50
Bron: www.telegraaf.nl

Peijs verbiedt losse spullen in auto
AMSTERDAM - Om de veiligheid in auto's te verhogen mogen vanaf 1 januari 2006 losse spullen niet langer in een rijdend voertuig liggen. Paraplu's, stratenboeken en andere, bij een botsing of noodstop gevaarlijke, projectielen mogen niet meer in een personenauto rondslingeren.



Karla Peijs.


Minister Karla Peijs (Verkeer en Waterstaat) heeft deze maatregel laten vastleggen in het nieuwe voertuigreglement. Losliggende voorwerpen in de auto kunnen bij onverwachte bewegingen op de weg voor ernstig letsel zorgen. Vaak vliegen deze spullen dan met een enorme kracht door de auto met alle gevolgen van dien.


Waarom heb ik een laadbak achterin m'n 2f liggen? Of geld een motorblok niet als los spul?

Dennis@polo86c.nl
19-07-2005, 09:02
Nieuws.nl:

'Stel verlichting overdag verplicht'
Uitgegeven op 05 juli 2005 om 20:27 uur

(Novum) - Jaarlijks kunnen in Nederland 45 verkeersdoden en zeshonderd verkeersgewonden minder vallen als alle voertuigen ook overdag verlichting voeren. Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek dat onder meer is uitgevoerd door de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) in opdracht van de Europese Commissie. De SWOV adviseert het autorijden met verlichting ook overdag te verplichten.

Vijftig tot tachtig procent van de ongevallen in Europa blijkt geheel of gedeeltelijk veroorzaakt te worden door het te laat zien van de andere weggebruiker. Door overdag met licht aan te rijden, zijn auto's beter zichtbaar en worden ze dichterbij geschat dan ze daadwerkelijk zijn. Daardoor zijn bestuurders eerder alert.

In nieuwe auto's zou volgens de SWOV een zogeheten MotorVoertuigverlichting Overdag (MVO)-unit ingebouwd moeten worden. Dat apparaat zorgt ervoor dat de lichten bij het invallen van de schemering overschakelen van basisverlichting naar dimlicht.


Laat die trut dit maar eens versneld verplicht stellen!
Ongelovelijk hoeveel mensen met slecht weer, in schemering, felle zon enz gewoon lekker zonder verlichting blijven rijden :mad:
Vooral donkere of hele lichtgekleurde (zilvergrijs) auto's zijn met slecht weer buiten de bebouwde kom veel minder snel te zien.

Gelukkig snappen de meeste mensen wel wat er bedoelt wordt na een seintje met groot licht :)

Dennis@polo86c.nl
19-07-2005, 09:05
Waarom heb ik een laadbak achterin m'n 2f liggen? Of geld een motorblok niet als los spul?

Daarom vervoer ik ook graag motorblokken in de Jetta, lekker opgesloten in de kofferbak :wink:

Brazen
19-07-2005, 14:56
Nu.nl

Het zou je baas maar zijn.. :tongue:

Spaanse vrouwen in ziekenhuis na eten spacecake

Uitgegeven: 19 juli 2005 12:49

JAEN - Drie jonge Spaanse vrouwen zijn met ernstige buikklachten opgenomen in een ziekenhuis nadat zij op het verjaardagsfeestje van hun baas van een met marihuana gevulde taart hadden gegeten. Dat hebben de autoriteiten in het Zuid-Spaanse Jaen dinsdag gemeld.

De vrouwen wisten volgens de politie niet dat er drugs in de taart zaten. Hun werkgever vermoedelijk wel. Hij is aangehouden. De rest van het gebak is naar een laboratorium gebracht voor onderzoek.

sjampoo
19-07-2005, 15:23
Nieuws.nl:

<verlichting overdag>

Laat die trut dit maar eens versneld verplicht stellen!
Ongelovelijk hoeveel mensen met slecht weer, in schemering, felle zon enz gewoon lekker zonder verlichting blijven rijden :mad:
Vooral donkere of hele lichtgekleurde (zilvergrijs) auto's zijn met slecht weer buiten de bebouwde kom veel minder snel te zien.

Gelukkig snappen de meeste mensen wel wat er bedoelt wordt na een seintje met groot licht :)

Precies. Vooral die heldere lichtjes die vinden dat ze op een stalende dag geen verlichting aan hoeven te doen.. Dat zijn vaak de lichtjes met de fijne laagstaande zon herfst of lente zon in de rug. Terwijl 'het lichtje' prima zicht heeft, word de tegenligger vrolijk blind gestraald door de zon.

Brazen
20-07-2005, 09:51
dacht dat het "boze oog" iets te maken had met je meisje... ;)
Nu.nl

Indiase baby getrouwd met hond
Uitgegeven: 20 juli 2005 10:19

NEW DELHI - Een baby in de Indiase deelstaat West-Bengalen is getrouwd met een hond. Bijgelovige dorpelingen achtten dat noodzakelijk om het meisje te beschermen tegen 'het boze oog', omdat zij al na zes maanden tandjes begon te krijgen. Dat berichtten lokale media woensdag.

De zes maanden oude Disha en haar viervoetige bruidegom Pomi werden tijdens een hindoeïstische huwelijksceremonie in de echt verbonden. Haar vader besloot daartoe op advies van priesters, hoewel de moeder er zo haar bedenkingen bij had.

Brazen
21-07-2005, 10:12
Nu.nl

Dagelijkse douche kan hersenschade veroorzaken

Uitgegeven: 21 juli 2005 07:06

WASHINGTON - Een douche nemen is misschien toch niet zo fris als gedacht. Amerikaanse wetenschappers stellen namelijk dat magnesiumsporen in kraanwater hersenschade kunnen veroorzaken. Het inademen van de deeltjes kan op de lange termijn slecht zijn, schrijven zij in het Amerikaanse vakblad Medical Hypothesis.

"Als de deeltjes geïnhaleerd worden, gaan zij veel sneller naar de hersenen dan wanneer zij gegeten of gedronken worden.", aldus onderzoeker John Sprangler. De effecten zijn afhankelijk van de concentratie van het magnesium in het water en van de duur van de blootstelling. Magnesiumvergiftiging veroorzaakt trillingen die doen denken aan Parkinson.

Brazen
21-07-2005, 13:24
Rob??!!! Meld je ff ;) :biggrin:

Nu.nl

Aap ontsnapt uit Apenheul

Uitgegeven: 21 juli 2005 13:44
Laatst gewijzigd: 21 juli 2005 13:50

APELDOORN - Uit de Apenheul in Apeldoorn is woensdag een Javaanse langoer ontsnapt. De oranje aap zwerft vermoedelijk door de Apeldoornse bossen. Dat heeft de directie van het park donderdag bekendgemaakt.

Brazen
22-07-2005, 10:40
Kan niet snel genoeg gebeuren.... :D

Eigen kentekens voor Friezen

Uitgegeven: 22 juli 2005 09:03
Laatst gewijzigd: 22 juli 2005 09:03

AMSTERDAM - Een organisatie die zich inzet voor de Friese identiteit, de 'Groep fan Auwerk', wil dat auto's in het noorden van het land met Friese kentekenstickers gaan rijden. De letters 'NL' onder de Europese vlag moeten plaatsmaken voor 'FRL', meldt de Volkskrant vrijdag.

De actiegroep stelt dat de NL-kentekensticker een symbool is dat van bovenaf is opgelegd aan een gebied dat eerder de eigen macht is kwijtgeraakt. Niet alleen in de provincie Friesland, maar ook in het noorden van Groningen, het Duitse Ostfriesland en een deel van de Deense westkust moet de automobilist met de FRL-sticker kunnen gaan rijden. In augustus zullen de Friezen een campagne beginnen.


De groep heeft nog ambitieuzere plannen. Gehoopt wordt dat de in totaal bijna vier miljoen inwoners van bovengenoemde gebieden een nieuwe Europese deelstaat zullen gaan vormen: Nij Fyslân (Nieuw Friesland).

a.busser
22-07-2005, 11:20
Nu.nl

Dagelijkse douche kan hersenschade veroorzaken

Uitgegeven: 21 juli 2005 07:06

WASHINGTON - Een douche nemen is misschien toch niet zo fris als gedacht. Amerikaanse wetenschappers stellen namelijk dat magnesiumsporen in kraanwater hersenschade kunnen veroorzaken. Het inademen van de deeltjes kan op de lange termijn slecht zijn, schrijven zij in het Amerikaanse vakblad Medical Hypothesis.

"Als de deeltjes geïnhaleerd worden, gaan zij veel sneller naar de hersenen dan wanneer zij gegeten of gedronken worden.", aldus onderzoeker John Sprangler. De effecten zijn afhankelijk van de concentratie van het magnesium in het water en van de duur van de blootstelling. Magnesiumvergiftiging veroorzaakt trillingen die doen denken aan Parkinson.

En ik maar denken dat ik minder moest gaan drinken.....

Brazen
22-07-2005, 11:27
Uitkeringstrekker in Drenthe 'heeft' 761 auto's

Uitgegeven: 22 juli 2005 12:09

GRONINGEN - Een Drent met een bijstandsuitkering heeft 761 kentekens op zijn naam gehad. Dat is aan het licht gekomen bij een onderzoek naar bijstandsfraude, waarbij gegevens van twaalf gemeenten in Noord-Nederland zijn gekoppeld aan die van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Om te voorkomen dat mensen met een bijstand meer bezitten dan is toegestaan heeft de gemeente Groningen vorig jaar de zogeheten RDW-koppeling ontwikkeld. In samenwerking met het Regionaal Platform Interventieteams wordt dit systeem nu ook in andere gemeenten in Nederland ingevoerd.


In Groningen bleek in november na een pilot dat sommige bijstandsklanten één of meer dure auto's op hun naam hadden staan. Vervolgens zijn zeventig gemeenten in Noord-Nederland op dit systeem geattendeerd. Daarvan deden 51 aan de koppeling mee.

Een woordvoerder van de dienst Sociale Zaken en Werk in Groningen zegt dat twaalf gemeenten hun onderzoek inmiddels hebben afgerond. Dertig uitkeringen zijn gestopt en twintig zijn gedeeltelijk stopgezet. In 308 gevallen werd een boete opgelegd of nader onderzoek ingesteld.

Recordhouder bleek de bijstandscliënt uit Drenthe. Volgens de woordvoerder gaat het hier om een zogenoemde katvanger. Dit zijn mensen, die tegen betaling de auto van een ander op hun naam laten zetten. Dat zij daardoor ook opdraaien voor de boetes, eventuele overtredingen en wegenbelasting, nemen zij voor lief.

Het succes in Noord-Nederland heeft tot meer RDW-koppelingen in Nederland geleid. "In heel Nederland zijn gemeenten met deze koppeling bezig. Wij weten nu al dat de Drentse katvanger binnenkort recordhouder af is. In Limburg loopt een bijstandscliënt rond met meer dan duizend kentekens op zijn naam. Maar die gegevens zijn nog niet helemaal afgerond", aldus de woordvoerder.

Rico
08-08-2005, 11:49
Nu.nl

Nieuwe boot, baby vergeten

Uitgegeven: 7 augustus 2005 14:19
Laatst gewijzigd: 7 augustus 2005 15:02

ECK EN WIEL - De aankoop van een nieuwe boot heeft een ouderstel uit Woudenberg zo in vervoering gebracht dat zij hun zeven maanden oude baby in de auto vergaten. Surveillerende politieagenten ontdekten het slapende kind zaterdagavond in het Gelderse Eck en Wiel.

Na een tijdje wachten bij de auto gingen ze maar op onderzoek uit. Ze vonden het bijbehorende gezin op een haventerrein. De ouders bleken het kind wegens de boot het voorgaande uur te zijn vergeten. De poltie stuurt een proces-verbaal naar de Raad voor de Kinderbescherming, meldde ze zondag.

Brazen
15-08-2005, 15:34
nu.nl

Britse politie jaagt op 'luier-man'

Uitgegeven: 15 augustus 2005 16:18
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2005 16:18

LONDEN - De politie in het noorden van Engeland maakt jacht op een nieuw type potloodventer. Het gaat om een man, slechts gekleed in een luier, die 's avonds laat vrouwen lastigvalt met de vraag: "Is hier ergens een plek om een baby te verschonen?" Dat berichtte de Britse omroep BBC maandag.




De 'baby' sloeg zondagavond voor het laatst toe in een speeltuin in het dorp Eaglescliffe, in de buurt van Middlesbrough. Slachtoffer was een vrouw die haar hond uitliet. Hoewel de man voor zover bekend niemand iets heeft aangedaan, wil de politie toch graag een praatje met hem maken. Een woordvoerder noemde het gedrag van de luierdrager "bizar, en reden tot zorg"

vwzone
19-08-2005, 06:04
Zweedse serveerster krijgt Porsche als fooi
18 augustus 2005, 13:23:42

STOCKHOLM (ANP) - Een gepensioneerde Zweed heeft tijdens een etentje met vrienden een serveerster een Porsche als fooi gegeven. Dat heeft het dagblad Aftonbladet donderdag bericht.

De man vroeg de 19-jarige Josefin Justin naar haar leeftijd, en beloofde haar de sportwagen als zij antwoord zou geven. Hoewel ze aannam dat de man een grapje maakte, gaf Justin antwoord, waarop ze zijn telefoonnummer kreeg.

Toen het meisje de volgende dag belde, mocht ze de auto direct komen ophalen. Het bleek een Porsche 925 uit 1979 ter waarde van ruim 3200 euro te zijn. ,,Er moet wel wat aan gebeuren, bijvoorbeeld een likje verf, maar verder doet alles het prima'', aldus Justin.

,,Ik keek in haar ogen en zag een engel, en ik dacht: die Porsche moet zij hebben'', verklaarde de vrijgevige Zweed zijn ruime fooi.

vwzone
19-08-2005, 06:09
Leeuwen kijken likkebaardend naar Smarts
16 augustus 2005, 18:22:46

LONDEN (ANP) - De leeuwen in een safaripark in het noorden van Engeland tonen een ongewone belangstelling voor Smarts. Mogelijk beschouwen de roofkatten de compacte auto als een geschikte prooi. Dat berichtte de Britse krant The Daily Telegraph dinsdag.

Volgens de directie van Knowsley Safari Park bij Liverpool kunnen bezoekers de roofdieren normaal gesproken met hun auto veilig naderen. De dieren zijn daaraan gewend. Alleen wie in een Smart het park binnenrijdt, kan rekenen op meer dan gemiddelde interesse van de leeuwen.

Directeur David Ross benadrukt dat nog geen enkele leeuw het heeft gewaagd daadwerkelijk zijn tanden in een Smart te zetten. Daarom wordt ook niet overwogen om de tweezitters uit het park te weren. Wel worden ze extra scherp in de gaten gehouden, voor het geval een hongerige leeuw wél toehapt.

Brazen
24-08-2005, 14:55
Nu.nl

Man bindt ex-vriendin vast aan boom

Uitgegeven: 24 augustus 2005 13:25
Laatst gewijzigd: 24 augustus 2005 13:30

MILL - Een 17-jarig vrouw uit Wanroij is maandagavond door haar 21-jarige ex-vriend in Ravenstein aan een boom gebonden en vervolgens achtergelaten. De man, afkomstig uit Grave, had het meisje kort daarvoor in Mill in zijn auto getrokken en ontvoerd. Hij is dinsdagavond aangehouden. Een woordvoerder van de politie heeft dit woensdag gemeld.

Hoe lang de ontvoering heeft geduurd en hoe lang het meisje vastgebonden heeft gestaan, is volgens de zegsman van de politie nog niet duidelijk. De vrouw zag kans zichzelf te bevrijden. De verdachte is ingesloten.

Marcski
24-08-2005, 19:31
hij ging zeker op vakantie? ;)

Brazen
25-08-2005, 07:21
Nu.nl

:eek: Ik lees dit net... toch nie normaal????

Internationale aandacht voor spermashow

AMSTERDAM - De show rond een spermadonor, woensdagavond op Talpa, zorgt nu al voor internationale ophef. De Zwitserse en Canadese radio, de BBC en persbureau Reuters: alle besteden ze woensdag zendtijd aan de uitzending, die eerder in Nederland al tot Kamervragen heeft geleid.

In de show 'Ik wil een kind van jou.... en verder niets' zoeken twee vrouwen een spermadonor. Mannen kunnen zich per e-mail opgeven. Het programma krijgt meer afleveringen als kijkers daarvoor kiezen.

De buitenlandse media noemen de show het vervolg van Big Brother, de aanvankelijk omstreden internationale tv-hit van Talpa-oprichter John de Mol. "Dat hij nu een spermashow uitzendt, verbaast me niet. Dit soort troep kan alleen uit Nederland komen, waar niemand opkijkt als je een moslim geitenneuker noemt", commentarieert Alain Franco, verslaggever van de Zwitserse publieke radio-omroep Radio Suisse Romande. De oud-correspondent in Nederland verwacht toch dat het programma in andere landen gaat scoren. " Het flatteert de lage instincten: mensen willen weten: wie is die gekke Yessica die sperma wil?"

Brazen
25-08-2005, 12:28
Nu.nl

Vergeet de bomen niet....

Zelfs honden, katten en bomen geëvacueerd uit Gaza

Uitgegeven: 24 augustus 2005 19:07

GAZA - Nu alle joodse kolonisten weg zijn uit de Gazastrook, worden ook de door hen achtergelaten huisdieren én honderden bomen verwijderd, voordat de Palestijnen bezit nemen van het land.

Israëlische dierenrechtenorganisaties hebben al verhinderd dat ongeveer honderd 'joodse' huisdieren in handen van de Palestijnen vallen. Zo'n tweehonderd huisdieren van kolonisten lopen nog vrij rond op de Gazastrook, aldus een verklaring van de Israëlische regering.


De reeds gevangen dieren - honden, katten, vogels, schildpadden, een leguaan en een ezel - zijn naar het asiel gebracht. Als ze een naamplaatje dragen, wordt geprobeerd hun eigenaren op te sporen.

Bomen

Honderden bomen in de verlaten joodse nederzettingen worden op verzoek van het Israëlische leger verwijderd door deskundigen van het Joods Nationaal Fonds (JNF). De organisatie plant de bomen tijdelijk in een veld in Zuid-Israël. Uiteindelijk, wanneer de kolonisten hun nieuwe woningen hebben betrokken, worden de bomen naar hen teruggebracht.

Het JNF is een organisatie die honderdduizenden hectaren land bezit in Israël en miljoenen bomen heeft geplant door het hele land. De organisatie werd in 1901 opgericht om stukken land op te kopen in het destijds door de Ottomanen bestuurde Palestina.

Pedaalemmer
25-08-2005, 14:42
Bejaarde doodt steenarend met blote handen

STOCKHOLM - Een 81-jarige Zweed heeft deze week een aanval van een wilde steenarend gepareerd door het dier met blote handen te grijpen en tegen de grond te smijten. De vogel was op slag dood. De bejaarde berenjager werd aangevallen in centraal-Zweden.

Volgens een Zweedse krant vloog de roofvogel, met een spanwijdte van 1,80 meter, direct naar het hoofd van de man. Steenarenden zijn bedreigde dieren en daarom heeft de Zweed zijn daad netjes gemeld bij de plaatselijke politie.


bron: nu.nl

Brazen
26-08-2005, 12:20
Nu.nl

'Cocaïne te koop in Colombiaans parlementsgebouw'

Uitgegeven: 26 augustus 2005 08:08
Laatst gewijzigd: 26 augustus 2005 08:14

AMSTERDAM - In de wandelgangen van het Colombiaanse parlement wordt volop cocaïne gesnoven. De nationale drug is zelfs te koop in het parlementsgebouw. Dat heeft de vice-voorzitter van de Senaat, Edgar Artunduaga, donderdag gezegd.

Het is volgens hem een chaos in het Colombiaanse parlement. Schoenverkopers, astrologen, marihuana- en cocaïnedealers hebben toegang tot het parlementsgebouw. Geen van de beveiligingscamera's werkt; zo'n tienduizend mensen beschikken over een toegangspas, maar vele daarvan zijn vals, zei Artunduaga tegen de Associated Press.


Artunduaga, die een onderzoek liet instellen naar de wanpraktijken, zei dat hij de drugdealers zal aangeven bij de autoriteiten. Ondanks aandringen van een aantal parlementariërs weigerde hij de namen te noemen van degenen die cocaïne gebruiken, naar eigen zeggen omdat hier in Colombia niets mis mee is. Het is in het land toegestaan om kleine hoeveelheden marihuana, cocaïne en heroïne te bezitten voor eigen gebruik.

Afgevaardigde Armando Benedetti riep Artunduaga niettemin op aan wel namen te noemen en bewijsmateriaal te presenteren voor zijn beschuldigingen. Doet hij dit niet dan moet hij opstappen, zei Benedetti.

Pedaalemmer
27-08-2005, 15:50
In de Servische stad Ljubovija zijn bij de politie verschillende meldingen binnengekomen van personen die een Superman of Batman-achtig figuur hebben gezien. Het gaat daarbij niet om een dwaze vader, zoals ze in Nederland en Engeland regelmatig worden gespot, maar om een gestalte die daadwerkelijk over de huizen vloog.

"Het was alsof hij een onzichtbare motor op zijn rug droeg. In de lucht veranderde hij verschillende keren van richting", zo verklaarden verontruste getuigen tegen journalisten van de Servische krant Blic. De politie weigert tot nu toe alle commentaar over de kwestie. Over eventuele goede daden of het oppakken van zware criminelen door de superheld zijn tot dusver geen meldingen binnengekomen.

bron (http://www.fok.nl)

Brazen
29-08-2005, 07:48
Nu.nl

Diesel-dieven laten eigen auto ontploffen

Uitgegeven: 29 augustus 2005 07:50

WELLINGTON - Drie dieven die diesel hadden gestolen, hebben daarmee per ongeluk hun eigen benzineauto in brand gestoken. Ze hadden de diesel uit een tank van een boerderij overgeheveld in de benzinetank van hun voertuig.

Toen de auto niet startte, wilden de dieven de brandstoftoevoer met een aansteker controleren. Een klik, een knal en de auto stond in vlammen.


Stomheid is geen misdrijf, becommentarieerde de politie van het Nieuw-Zeelandse Waipukurau maandag het incident. Het trio, dat niet gewond raakte, is wel diefstal ten laste gelegd.

Brazen
29-08-2005, 07:49
Nu.nl

Stagiair duwt collega met geweld in wasdroger
Uitgegeven: 29 augustus 2005 07:34

AMSTERDAM - Een 16-jarige stagiair in een wasserette in het Midden-Duitse Fulda heeft vorige week een collega met geweld in een van de wasdrogers geduwd en het apparaat vervolgens aangezet. Dat heeft de politie zondag bekendgemaakt.

De tiener handelde waarschijnlijk op verzoek van een derde medewerker van de wasserette die ruzie had met het 33-jarige slachtoffer. De stagiair nam de vrouw volgens de politieverhoren op zijn rug en draaide zo vaak om zijn as dat de vrouw er duizelig van werd. Vervolgens propte hij haar in een wasdroger. Toen de droger begon te draaien en warm werd, raakte de vrouw in paniek. Ze wist uiteindelijk het deurtje met haar ellebogen uit het apparaat te duwen.


Na het incident werkte de vrouw nog tot sluitingstijd verder in de wasserette. Pas thuisgekomen raakte zij onwel en werd ze naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat zij een hersenschudding en een gebroken rib had opgelopen. Volgens de politie paste de vrouw enkel in de 48 centimeter diepe trommel omdat ze zelf slechts 1,50 meter groot is. Tegen de dader en de opdrachtgever is een aanklacht ingediend.

Brazen
29-08-2005, 07:51
Nu.nl

Kinderen gewond tijdens brandweerdemonstratie
Uitgegeven: 28 augustus 2005 17:16

STEVENSWEERT - Drie kinderen zijn zaterdag gewond geraakt tijdens een demonstratie van brandweer en politie in het Midden-Limburgse Stevensweert. De brandweerwagen waarin ze zaten, kantelde, meldde de politie zondag.

De wagen kantelde door een besturingsfout van de 26-jarige bestuurster uit het Duitse Herzogenrath. De kinderen, 12 tot 15 jaar uit Kerkrade en Herzogenrath, werden naar ziekenhuizen in Weert en Roermond gebracht. De overige vijf inzittenden kwamen er met de schrik van af.

Chaos bij cursus honing maken in Breda

Uitgegeven: 28 augustus 2005 22:43

BREDA - Een onschuldige cursus honing maken in Breda is zondag uitgelopen op een chaos. De bijen reageerden woedend toen de Bredase imker zijn cursisten wilde laten zien hoe de honing van de honingraten gehaald moest worden. Ze werden agressief en begonnen omstanders te steken.

Volgens de politie waren de cursisten goed beschermd maar moesten omstanders en buurtbewoners het ontgelden. De politie moest er zelfs aan te pas komen toen slachtoffers verhaal wilden halen bij de imker. Ook enkele agenten werden gestoken.


Zes mensen moesten zich in het ziekenhuis laten behandelen met tegengif. Een buurtbewoner schat dat dertig tot veertig mensen bijensteken hebben opgelopen. De man zag duizenden bijen op zich afkomen. "Sommige mensen zijn vijftig keer gestoken, anderen dertig keer. Ik heb mijn zoontje net kunnen redden."

De Bredanaar gaat maandag aangifte doen bij de politie. Hij vindt het onbegrijpelijk dat een imker die zelf in beschermde kleding werkt midden in een woonwijk met zijn bijen aan de slag kan gaan.

De imker is op verzoek van de politie zo snel mogelijk met zijn bijenkasten vertrokken.

vwzone
29-08-2005, 17:51
Diesel-dieven laten eigen auto ontploffen
29 augustus 2005, 07:07:55

WELLINGTON (ANP) - Drie dieven die diesel hadden gestolen, hebben daarmee per ongeluk hun eigen benzineauto in brand gestoken. Ze hadden de diesel uit een tank van een boerderij overgeheveld in de benzinetank van hun voertuig.Toen de auto niet startte, wilden de dieven de brandstoftoevoer met een aansteker controleren. Een klik, een knal en de auto stond in vlammen.Stomheid is geen misdrijf, becommentarieerde de politie van het Nieuw-Zeelandse Waipukurau maandag het incident. Het trio, dat niet gewond raakte, is wel diefstal ten laste gelegd.

Brazen
01-09-2005, 12:16
Nu.nl


Navigatiesysteem leidt brommobiel over de snelweg
Uitgegeven: 31 augustus 2005 10:52

ROTTERDAM - Een vrachtwagenchauffeur moest dinsdagmiddag op de A15 twee keer kijken voor hij zijn ogen geloofde. Voor hem reed een brommobiel met 45 kilometer per uur over de snelweg. De vrachtwagenchauffeur zette de brommobiel aan de kant en belde de politie.

De 47-jarige bestuurder van de brommobiel wilde vanuit Bergschenhoek naar Barendrecht en had die route ingevoerd in zijn navigatiesysteem. Toen het apparaat aangaf dat de kortste weg over de A15 voerde, besloot de man de aanwijzingen op te volgen. De chauffeur van de brommobiel kreeg een boete en het advies om voortaan binnendoor naar zijn bestemming te rijden.

vwzone
01-09-2005, 16:49
Snelste productiewagen eindelijk op de markt http://blob.home.nl/feed/NL_HOME/NIEUWS/ARTIKEL/00189469.jpg
01 september 2005, 14:52:55

MOLSHEIM (ANP) - Na een aantal vertragingen komt 's werelds snelste en duurste productiewagen op de markt. Vanaf eind september is de Bugatti EB Veyron 16.4 te koop. ,,De serieproductie begint volgende week'' zei donderdag Bugatti-topman Thomas Bscher in Molsheim, waar de Bugatti-fabriek staat.

Bugatti valt onder Volkswagen. Dit concern kondigde in 2000 de terugkeer van het roemruchte automerk aan. Het was de bedoeling dat de auto vanaf begin 2004 te koop zou zijn, maar dat is niet gelukt.

Wie ongeveer 1 miljoen euro (kale prijs) neertelt, krijgt een bolide met een topsnelheid van 407 kilometer per uur. De auto heeft een motor met zestien cilinders, goed voor een vermogen van 1001 pk. De acceleratie van 0 tot 300 kilometer per uur vergt ongeveer 14 seconden.

Volkswagen heeft Molsheim als productieplaats gekozen omdat daar vroeger de Bugatti's ook het levenslicht zagen. Van 1910 tot 1940 werden er ongeveer 8000 gemaakt.

Van het nieuwe exemplaar worden er niet meer dan driehonderd gemaakt. Er zijn al dertig klanten die de verplichte aanbetaling van 300.000 euro hebben gedaan, maar het aantal geïnteresseerden is veel groter. Gezien de hoge ontwikkelingskosten zal de Veyron nooit winst opleveren. ,,Het gaat om de herbeleving van het merk'', aldus topman Bscher.

Brazen
06-09-2005, 07:24
Nu.nl

Vrouw sterft plassend onder grafsteen
Uitgegeven: 5 september 2005 12:08
Laatst gewijzigd: 5 september 2005 12:09

PULLE/BRUSSEL - Een Belgische vrouw in de plaats Pulle is op macabere wijze om het leven gekomen. Na bezoek aan een café liep Peggy Vereycken (33) naar huis en moest hoognodig plassen. De vrouw besloot om het kerkhof op te lopen. Ze hurkte tussen twee grafzerken, maar verloor haar evenwicht. In een reflex greep ze naar een van de opstaande zerken. Die brak af en viel bovenop haar hoofd. De klap was zo heftig dat de vrouw ter plaatse overleed.

Toen een buurtgenote zondag de vrouw op het kerkhof zag liggen, met de broek op haar knieën, dacht ze eerst aan verkrachting en moord. Maar de politie liet die theorie gauw vallen. "Toch een beetje een opluchting", verzuchtte haar vriend Luc Huybrechts maandag in de krant Gazet van Antwerpen.

Brazen
06-09-2005, 14:53
nu.nl


Big Brother-baby maximaal acht dagen op tv
Uitgegeven: 6 september 2005 14:56
Laatst gewijzigd: 6 september 2005 15:30

DEN HAAG - De baby die in het tv-programma Big Brother-huis wordt geboren, moet een eigen kamer krijgen waar niet wordt gefilmd. De televisieproducent Endemol Nederland mag de BB-baby maximaal acht dagen lang één keer per dag niet langer dan twee uur filmen.

De Arbeidsinspectie heeft de "onbeperkte ontheffing" voor het filmen van de baby, waar Endemol Nederland om had gevraagd, afgewezen. De inspectiedienst van het ministerie van Sociale Zaken maakte dinsdag bekend een "beperkte ontheffing" te hebben verstrekt.


Babykamer

De Arbeidsinspectie stelt met Endemol afspraken te hebben gemaakt over de praktische uitvoering. Zo krijgt de moeder die voor de camera's zal bevallen, vrije toegang tot de babykamer zonder camera's. Dat geldt ook voor een verzorgster van buiten het Big Brother-huis. Dat wordt vermoedelijk een van de grootmoeders, die de baby onbeperkt mag bezoeken en meenemen naar buiten.

In Nederland gelden in het belang van de veiligheid, gezondheid en welzijn van kinderen strenge regels voor hun optreden op televisie, in films en in het theater. Volgens de inspectie moet het belang van het kind vooropstaan en mag zijn ontwikkeling door het werk niet in gevaar komen.

Brazen
06-09-2005, 14:57
ff naar de PRAXIS

Nu.nl

Arrestatieteam valt verkeerde huis binnenUitgegeven: 6 september 2005 13:55
Laatst gewijzigd: 6 september 2005 15:31

HEERLEN - Een arrestatieteam van de politie is maandagavond bij een drugsactie de verkeerde woning in Heerlen binnengevallen. Hierbij raakte een van de bewoners, een 65-jarige man, gewond, liet de politie dinsdag weten.

Ook veroorzaakte het arrestatieteam "behoorlijke schade" aan de entree van de woning. Politie en justitie hebben inmiddels hun excuses aan de bewoners aangeboden. De politie was op zoek naar drugs. De man en zijn 62-jarige vrouw bleken echter niets met verdovende middelen te maken te hebben.

Brazen
20-09-2005, 10:56
Nu.nl

Fiscus gijzelt vrouw na eigen misser

Uitgegeven: 20 september 2005 08:35

AMSTERDAM - De belastingdienst houdt een Amsterdamse vrouw al ruim twee maanden gevangen in een huis van bewaring in Groningen. Ze weigert de fiscus een half miljoen euro terug te betalen, dat twee jaar geleden per abuis op haar rekening werd gestort. Dat meldt De Telegraaf dinsdag.

Het bedrag was bijgeschreven door de Amsterdamse belastingdienst, omdat de vrouw haar aangifte niet goed had ingevuld. De fiscus vroeg haar het geld terug te storten, maar de Amsterdamse weigerde. Toen de Belastingdienst beslag legde op haar rekening was het te laat. De vrouw had het geld in contanten opgenomen, en weigert te vertellen waar het gebleven is.


De belastingdienst heeft de vrouw gegijzeld om haar aan de praat krijgen. Zij eiste gisteren voor de rechtbank dat de gijzeling werd opgeheven. Ze wil weer herenigd worden met haar kind, dat momenteel bij haar grootouders woont.

Brazen
21-09-2005, 11:08
nu.nl


Bruidspaar beboet voor kussen in openbaar

Uitgegeven: 21 september 2005 09:48

NEW DELHI - Een Israëlisch bruidspaar heeft in India een boete van 20 euro gekregen voor kussen in het openbaar. Dat meldden Indiase media woensdag.

Het stel ontmoette elkaar in India en wilde trouwen volgens een traditionele hindoeceremonie. Na de plechtigheid kusten ze elkaar, maar de priesters, die nog religieuze teksten aan het zingen waren, voelden zich daardoor beledigd.


Ze klaagden het kersverse bruidspaar aan voor hun "obscene daad". De Indiase rechtbank stelde de priesters in het gelijk en gaf het koppel een boete van 20 euro.

vwspijlbus
22-09-2005, 13:43
nu.nl

GRONINGEN - Een 20-jarige Assenaar die in april 2004 door een val van de Martinitoren in Groningen om het leven kwam, blijkt door een vriendin van de toren te zijn geduwd. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Groningen donderdag bekendgemaakt. De 24-jarige verdachte heeft bekend en is donderdag in bewaring gesteld.

Destijds ging justitie er vanuit dat het incident een ongeluk of zelfdoding was. "Wij hadden geen reden om aan te nemen dat het om een misdrijf ging", aldus persofficier P. van Rest. Nieuwe getuigenverklaringen deden een ander licht op de zaak schijnen

vwzone
25-09-2005, 09:51
http://media.putfile.com/illegal-beetle-edit

Geen idee hoe oud het filmpje is maar het past hier wel. :wink:

Cabby 82 TDi
25-09-2005, 10:28
echt fox8 nieuws :)

Brazen
26-09-2005, 11:24
zo..zo...

Surfer wint gevecht met haai

Uitgegeven: 26 september 2005 08:52

SYDNEY - Een Australische surfer heeft met zijn blote handen een gevecht met een grote witte haai gewonnen. De 26-jarige man was met vrienden aan het surfen bij Kangaroo Island in het zuiden van Australië, toen de 5 meter lange haai hem aanviel. De man slaagde erin het levensgevaarlijke dier weg te duwen, waarop zijn vrienden hem in veiligheid trokken.

Grote witte haaien vallen geregeld surfers aan in de Australische wateren. Mogelijk verwarren ze een surfplank met peddelende armen en benen met hun natuurlijke prooi, de zeehond.

Brazen
26-09-2005, 12:26
telegraaf.nl

Aandacht voor Hazes overdreven

AMSTERDAM - Dat er een jaar na diens dood zo veel media-aandacht is voor André Hazes, vinden deelnemers aan de Stelling van de Dag overdreven. Zelfs 53% van de Hazes-fans vindt de belangstelling voor hun idool wat overtrokken. " Zijn muziek moet blijven voortbestaan, maar de aandacht voor alles wat er in zijn naam gebeurt is overtrokken." De meeste lezers wijzen met een beschuldigende vinger naar weduwe Rachel: "Maarten van Roozendaal zei het al eens: als André nog zou leven,

zou 'Zij verdient aan mij' zijn nieuwe lijflied zijn." :biggrin:

84% van de lezers stelt dan ook dat Rachel de dood van haar man exploiteert, al is er ook begrip voor. "Natuurlijk verdient Rachel aardig aan Drés dood, maar geef haar eens ongelijk. Ze heeft het al moeilijk genoeg gehad." Eenderde van de respondenten vindt dat Hazes van grote betekenis is geweest voor de Nederlandse cultuur. Deze lezer is het daar duidelijk niet mee eens: "Zo bijzonder was hij nou ook weer niet. Als Hazes het boegbeeld is van het Nederlandse culturele leven, is het voor mij tijd te emigreren." 44% van de ondervraagden is het eens met de stelling dat André Hazes geliefd was bij alle lagen van de bevolking. Uit het lezersonderzoek blijkt echter dat Hazes meer fans heeft onder lager opgeleiden dan onder mensen met een wetenschappelijke opleiding. Toch kan 73% van de ondervraagden, ongeacht opleiding, van twee of meer Hazes-liedjes het refrein meezingen.

'De Vlieger' is verreweg het populairste lied, gevolgd door 'Zij gelooft in mij', 'Geef mij nu je angst' en 'Een beetje verliefd'. Bij ruim een kwart van de lezers is Hazes volkszanger nummer één. "Dat zal bij mij altijd zo blijven", meent een fan. Frans Bauer staat bij twintig procent op de eerste plaats, 19% geeft de voorkeur aan Johnny Jordaan. Met de opvatting dat niemand André Hazes kan evenaren, is 60% van de respondenten het niet eens. "Hij was een straalbezopen, over het paard getilde, middelmatige zanger", zegt een lezer. Een ander zegt daarover: "Hij kon eigenlijk niet zingen en maakte kinderlijke teksten. Toch heb ik heel veel leuke Hazes-feestjes meegemaakt. Gelukkig zijn ook andere zangers in staat om die sfeer te creëren." Vooral door zijn overmatig drankgebruik vinden veel lezers het verkeerd dat Hazes aanbeden wordt. "Een standbeeld voor een alcoholist, dat kan alleen in Nederland. " Anderen verwijzen naar de eergisteren overleden Joop Doderer. " Die man kon tenminste wat. Een herdenkingsgala voor hem zou veel meer op zijn plaats zijn." 57% van de lezers vindt Hazes een echte volksheld. Toch vindt slechts een op de drie de zanger een sympathieke man, eenzelfde aantal vindt de zanger onsympathiek. 25% van de respondenten noemt zich fan van Hazes. Enkele van hun uitspraken: "Zijn repertoire, stem en voordracht ontroeren me tot in mijn tenen. Als ik hem hoor, ben ik er trots op Nederlander te zijn." "H6 = God." "Hij is onbetwist de grootste Nederlandse artiest aller tijden, die de gevoelens in zijn liedjes schitterend kon overbrengen." Arnoud Breitbarth

Brazen
27-09-2005, 07:50
:D whahahah...."de sterke arm der wet"...

Nu.nl


Meisje van 14 mishandelt agent
Uitgegeven: 24 september 2005 20:29

SINT MICHIELSGESTEL - Een 14-jarig meisje uit Boxtel heeft een politieagent in de nacht van vrijdag op zaterdag behoorlijk toegetakeld, toen die haar probeerde te arresteren. Volgens de politie bezorgde ze de agent een hersenschudding, een gebroken neus en diverse kneuzingen.

Het meisje was weggelopen uit een jeugdinrichting, toen de politie haar in Sint Michielsgestel zag lopen. Toen de agent haar sommeerde mee te gaan, verzette de Boxtelse zich letterlijk met hand en tand. Daarbij werd geslagen geschopt, gebeten en gespuugd, aldus de politie zaterdag.

Brazen
27-09-2005, 07:53
Sint en pieten beroven supermarkt in Zwolle
Uitgegeven: 26 september 2005 16:07

ZWOLLE - Vier mannen verkleed als sinterklaas en pieten hebben maandagochtend in Zwolle een supermarkt beroofd van een winkelwagen vol pepernoten. De 'overval' is opgeëist door de Zwolse actiegroep Esthetiek 2004 die wil dat pepernoten niet voor 3 november in de schappen komen te liggen.

Bij de actie zijn een 42-jarige man uit Zwolle en een 21-jarige man uit Olst aangehouden, aldus een politiewoordvoerder. De supermarkt heeft aangifte gedaan van diefstal.

Nu.nl

Brazen
27-09-2005, 12:50
Telegraaf.nl

Auto total loss door overstekende egel
AALTEN - Een 28-jarige automobilist die in Aalten voor een egel uitweek is tegen een boom geknald.



De bestuurder bleef ongedeerd maar de auto was total loss. Het ongeval vond plaats op de Lichtenvoordsestraatweg.

Brazen
28-09-2005, 15:36
Even het gras voor Brazens voeten weg maaien :p

:D :D

Gotcha! Mathilda Da Wicked Witch :biggrin:
(=liedje van Gotcha)

Brazen
29-09-2005, 08:10
Telegraaf
:biggrin:
Newyorkse nachtclub legt nep-Jagger in de watten

NEW YORK - Een man die zich voordeed als Rolling Stones-zanger Mick Jagger heeft het personeel van een nachtclub in New York behoorlijk te kijk gezet. Hij genoot anderhalf uur lang van een VIP-behandeling, met veel gratis drank. Ook bracht hij een tiental aangename minuten door op het toilet met drie bewonderaarsters. Dat berichtte The New York Post woensdag.


De man had bij binnenkomst verklaard dat hij net met een privé-vliegtuig was overgekomen uit Columbus, waar de Stones die avond een concert gaven, aldus een woordvoerster van de trendy nachtclub Spirit. De club liet direct een persoonlijke lijfwacht aanrukken voor de vermeende rockster en legde hem uitgebreid in de watten, te midden van een steeds groter wordende groep 'fans'.

Een woordvoerster van de echte Mick Jagger liet weten dat de rocker die nacht niet eens in de buurt van New York is geweest. Op een foto die een voobijganger wist te maken, is bovendien te zien dat de man die zich voor Jagger uitgaf iets zwaarder en een aantal jaren jonger is dan de Stones-voorman.

flat 4 freak
30-09-2005, 09:09
De Deense luchtmacht keert een schade vergoeding uit aan een man die voor zijn werk al Kerstman speelt
De man had twee rendieren die zijn slee voortrok
totdat er op een dag twee F16's van de Deense luchtmacht vrij laag over het grasveld kwamen vliegen (waar de rendieren stonden te grazen) waarop een van de rendieren zichzelf letterlijk dood schrok

Brazen
30-09-2005, 09:26
Nu.nl

Zinloos lijkt mij. Er is altijd nog wel een oudere vriend of ouder die drank in huis heeft...

'Geen drankverkoop meer aan jongeren onder 21'

Uitgegeven: 30 september 2005 07:46
Laatst gewijzigd: 30 september 2005 08:05

RIJSWIJK - De leeftijd voor verkoop van alcoholhoudende drank zou omhoog moeten naar 21 jaar. Ouders moeten veel meer toezicht houden op de alcoholconsumptie van hun minderjarige kroost. Ook zou er beter lokaal overheidstoezicht moeten komen op jeugd en drankgebruik.

Dat zegt A. Kleinmeulman, sinds 1 september inspecteur-generaal van de Voedsel- en Warenautoriteit (VWA), vrijdag in een vraaggesprek met het dagblad Trouw.


Volgens Kleinmeulman is de controle van de VWA op winkeliers die drank verkopen aan jongeren onder de 16 onvoldoende om de alcoholconsumptie aan banden te leggen. "Uit onderzoek blijkt dat drankverkoop aan jongeren onder de 16 daalt. Maar tegelijk zie je dat jongeren tussen de 12 en 16 jaar wel steeds meer drinken in de privé-sfeer", aldus Kleinmeulman in Trouw.

Scholen

Donderdag bleek uit een onderzoek van de Stichting Alcoholpreventie (STAP) dat middelbare scholen meer drank schenken tijdens schoolfeesten. Het onderzoek strekte zich uit over 450 leerlingen van vijftig scholen in het voortgezet onderwijs.

Driekwart van de scholen schenkt alcoholhoudende dranken tijdens schoolfeesten. Tweederde van de scholieren drinkt alcohol; de helft meer dan vijf glazen. Van de groep 12- tot 15-jarigen drinkt de helft op schoolfeesten.

In het STAP-onderzoek zegt één op de zes jongeren wel eens alcohol te hebben gedronken in een tussenuur of pauze. Een kwart van de jongeren zegt dat er wel eens een klasgenoot aangeschoten in de klas zit.

Brazen
30-09-2005, 09:29
Nu.nl


Ondernemer wil 'beroepsmoslim' worden
door Thijs Wartenbergh
ALMERE - De Almeerse ondernemer Frank van Wichen wil moslim worden zodat hij zijn meubelzaak iedere zondag voor het publiek kan openen.


In de winkeltijdenwet staat dat een winkel die anders dicht moet blijven, toch open mag als de eigenaar van de zaak een geloofsovertuiging heeft die een andere rustdag hanteert dan de zondag. Van Wichen zou dan op vrijdag zijn zaak moeten sluiten. Voor hem zou dat de oplossing zijn. Anders ziet hij zich gedwongen zijn bedrijf per 1 januari te sluiten. "Mijn zaak mag nu twaalf zondagen per jaar open. Zet ik de deuren vaker open op zondag, dan krijg ik een boete van 2500 euro per overtreding. Mijn omzet haal ik op die dag, omdat de man en de vrouw nu eenmaal samen een bank, een fauteuil of een kast willen kopen."

Hij hoopt dat hij snel tot het moslimgeloof wordt toegelaten.

LinnieTDI
03-10-2005, 19:07
nu.nl

Rokende chimpansee stopt na zestien jaar

XIAN - Een depressieve chimpansee in een dierentuin in het noordwesten van China is na zestien jaar gestopt met roken. De 27-jarige Ai Ai wist van haar slechte gewoonte af te komen door ingrijpen van de dierenverzorgers. Die gaven haar smakelijker eten en ze zorgden dat het vrouwtje meer afleiding kreeg: een loopje na het ontbijt en ook een koptelefoon met muziek.

Volgens het Chinese persbureau Xinhua begon Ai Ai in 1989 met roken, na het overlijden van haar toenmalige partner. Ze werd een kettingrookster toen haar tweede partner overleed in 1997 en haar dochter naar een andere dierentuin ging. Volgens Xinhua rookte de chimpansee omdat ze eenzaam en bedroefd was.


Ai Ai, die in een dierentuin in de provincie Shaanxi verblijft, kreeg de sigaretten van haar verzorgers die haar zo poogden kalm te houden. Ze is, of was, niet de enige rokende chimpansee in de wereld. Er is er zeker nog een in China en ook in een Zuid-Afrikaanse dierentuin (Bloemfontein) is er een rokende chimpansee.

Brazen
04-10-2005, 12:48
Telegraaf

Op vrouw wachtende man vermoordt moeder
NEW DELHI - De politie van de Indiase hoofdstad New Delhi heeft een 34-jarige man gearresteerd die heeft verklaard zijn 62-jarige moeder te hebben doodgeslagen en daarna in brand gestoken omdat zij er niet in was geslaagd een vrouw voor hem te vinden. De krant Hindu heeft dit dinsdag bericht.

Sandeep Devi zei zich enorm kwaad te hebben gemaakt over het feit dat hij nog altijd vrijgezel is, terwijl zijn twee jongere broers allang getrouwd zijn. In India is het nog altijd gebruikelijk dat de ouders voor hun kinderen een huwelijk arrangeren. Devi's vader overleed tien jaar geleden. Het was in zijn ogen dus de taak van zijn moeder om een echtgenote voor hem te regelen. Zondag liep een zoveelste ruzie over de kwestie zo uit de hand dat Devi zijn moeder om het leven bracht.

LinnieTDI
05-10-2005, 15:21
nu.nl

Cijfer 7 blokkeert Belgische geldautomaten

BRUSSEL - De geldautomaten van de Dexia Bank in België kampen met een curieus probleem. De automaten doen het niet meer zodra iemand het cijfer 7 intoetst. Lastig voor mensen met een 7 in hun pincode.

Het probleem doet zich sinds een maand voor. Om te voorkomen dat mensen zonder geld komen te zitten, kunnen de klanten aan het loket terecht. "We hebben een probleem met de software", erkent een Dexia-woordvoerster woensdag in krant Het Laatste Nieuws. "Binnen drie weken moet het opgelost zijn."

Brazen
06-10-2005, 11:09
Nu.nl

Man valt bij ander in bed na zelfmoordsprong
Uitgegeven: 6 oktober 2005 07:58

HONGKONG - Een inwoner van Hongkong die zelfmoord heeft gepleegd door vanaf de elfde verdieping van zijn flat te springen, is in een bed beland waar een andere man nietsvermoedend televisie lag te kijken. Dat heeft de politie van de Chinese metropool donderdag bekendgemaakt.

De 63-jarige die wachtend op zijn vrouw alvast in bed was gaan liggen, werd ook bedolven onder een hoop puin en dakpannen. Hij kwam er met de schrik vanaf

Brazen
11-10-2005, 15:40
Nu.nl

ut is dat er "snackonderzoek" bijstaat :rolleyes:

Snackonderzoek: 70 procent vrouwen houdt van hard

Uitgegeven: 11 oktober 2005 12:49
Laatst gewijzigd: 11 oktober 2005 13:52

NIEUWEGEIN - Bijna drie van de vier vrouwen eet het liefst een harde snack. Mannen geven de voorkeur aan groot en dik. Dat blijkt uit een dinsdag gepubliceerd onderzoek van notenfabrikant Duyvis, naar de snackgewoonten van Nederlanders.

Uit het onderzoek blijkt dat men het liefst voor de televisie smult van nootjes, toastjes, chips en andere hartige snacks. Verder doet 6 procent het het liefst in bed en 5 procent bijvoorkeur vlak voor of na de seks. Als de Nederlander snackt, en 92 procent doet dat volgens het onderzoek, dan duurt dat gemiddeld 15 minuten.


Stiekem

Bijna de helft van de snackers doet het wel eens stiekem. Vooral jongeren en hoger opgeleiden snaaien in het geheim. Ouderen vinden vaker dat ze iets lekkers hebben verdiend dan jongeren. Hoe verder de week vordert, hoe groter de snacktrek. Op zaterdagen blijkt Nederland massaal te snacken. Het hele jaar wordt er gesnackt, maar in de winter net iets meer dan in andere jaargetijden.

Mannen eten vaker hun snack direct uit de verpakking, vrouwen doen het tussendoortje eerst netjes in een schaaltje. Hoe hoger opgeleid, hoe eerder de snack in een apart schaaltje belandt. 20 Procent van de mannen eet een zak of pak in een keer leeg, vrouwen nemen vaker een paar snacks en bergen de verpakking dan weer op.

vwzone
12-10-2005, 05:37
Auto's steeds ouder en zwaarder
10 oktober 2005, 16:23:39

VOORBURG (ANP) - Het aantal personenauto's in Nederland zit nog steeds in de lift, maar ze worden wel ouder en zwaarder. Dat blijkt uit maandag verspreide cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Bij elkaar reden er begin dit jaar bijna zeven miljoen rond, twee miljoen meer dan in 1990. De gemiddelde leeftijd steeg van zes tot acht jaar, en het gewicht met gemiddeld 200 kilo (van 935 tot 1135 kg).

Er komen minder nieuwe personenauto's op de weg. Begin 2005 waren er 267.000 tegen 348.000 vier jaar geleden en daarbij laat de leeftijdsgroep tussen 20 en 35 jaar die steeds meer links liggen. Nieuwe wagens zijn vooral in bezit van de oudere leeftijdsgroep: een derde heeft een eigenaar boven de 60 jaar. In 2001 was dat nog 20 procent.

Saaier wordt het wel op de weg. Bijna 64 procent van alle personenauto's met bouwjaar 2004 is grijs of zwart. In 1990 was dat eenderde. Ouderen geven de voorkeur aan grijs, jongeren kiezen vaker voor zwart.

Brazen
12-10-2005, 10:28
Nu.nl

:mad: boontje komt om z'n loontje :mad:

Viaductincident A4 blijkt leugen

Uitgegeven: 12 oktober 2005 10:57
Laatst gewijzigd: 12 oktober 2005 10:59

DEN HAAG - Een 46-jarige automobilist die beweerde dat er op 3 oktober een voorwerp op zijn auto was gegooid vanaf een viaduct op de A4 bij Den Haag, blijkt dit verhaal te hebben verzonnen. De man deed een valse aangifte omdat hij op die datum was doorgereden na een ongeval. Dat heeft de politie Haaglanden woensdag bekendgemaakt.

De man deed na het incident aangifte van poging tot doodslag. Zijn voertuig was zwaar beschadigd. Uit onderzoek is gebleken dat hij op de A4 een verkeersbord had geraakt. De automobilist heeft zijn leugen inmiddels toegegeven. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor het doen van een valse aangifte en het doorrijden na een aanrijding.

Brazen
13-10-2005, 07:29
Telegraaf

Spermadonor moet alimentatie betalen

STOCKHOLM - Een 39-jarige Zweed die als spermadonor een lesbisch stel hielp hun kinderwens te vervullen, moet voortaan alimentatie betalen voor de drie kinderen die daaruit zijn voortgekomen. Dat heeft het Zweedse hooggerechtshof woensdag bepaald, aldus het persbureau TT.


De man trad begin jaren negentig op als spermadonor voor het paar. Tussen 1992 en 1996 werden drie zoons geboren. De Zweed zegt dat hij met de vrouwen heeft afgesproken dat hij niet betrokken zou zijn bij hun opvoeding, hoewel hij wel een document heeft getekend waarin hij erkent de biologische vader te zijn.

Vlak nadat hij die papieren had ondertekend, gingen de vrouwen uit elkaar. De biologische moeder eiste vervolgens dat de spermadonor alimentatie zou gaan betalen. Hij stapte naar de rechter maar verloor de zaak, ook in hoger beroep. Ook het hooggerechtshof oordeelde dat hij als de biologische vader moet meebetalen aan de opvoeding van zijn kinderen.

Brazen
14-10-2005, 09:15
Telegraaf

Jeugd dronken in de klas
door Liesbeth Oelen
AMSTERDAM - Het alcoholgebruik onder de jeugd in de weekenden is zo groot, dat veel scholieren op maandag nog de hele dag 'blauw' in de klas zitten en er voor de leraren geen eer aan te behalen valt om er lesstof in te pompen.


Bij het Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ) wordt het verschijnsel al 'blauwe maandag' genoemd. Volgens Rob Bovens van het instituut, en leider van de campagne 'Drank maakt meer kapot dan je lief is', is het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om in het weekend drie dagen lang te zuipen.

"Van de 16- tot 18-jarigen begint 17 tot 20 procent al op de vrijdagavond stevig te drinken, de zaterdag en de zondagavond volgen ook nog en dan zit je dus nog halfdronken in de schoolbanken op maandagochtend. Ze drinken op een zaterdagavond gemiddeld 15 tot 20 glazen bier. Aangezien het een uur duurt voordat je lichaam een glas bier afbreekt, blijf je dus lang onder invloed", legt Bovens uit.

Brazen
14-10-2005, 09:20
:eek:


Telegraaf

Vrouw wil baby uit zwangere snijden
PITTSBURGH - Een Amerikaanse vrouw is donderdag aangeklaagd omdat ze geprobeerd heeft met een scheermes de baby uit haar zwangere buurvrouw te snijden.


De vrouw viel haar hoogzwangere buurvrouw woensdag in een woonwagenkamp in de staat Pennsylvania aan met een honkbalknuppel en reed haar naar een afgelegen plaats. Daar probeerde ze met het scheermes door een litteken van een vorige keizersnede heen te snijden.

Een voorbijganger vond het slachtoffer en bracht haar naar een ziekenhuis in Pittsburgh. Daar bracht de vrouw donderdag een gezonde zoon ter wereld, maar zelf verkeert ze in levensgevaar.

Volgens de openbaar aanklager was de aanvalster uit op het kind. De vrouw, die al drie kinderen heeft, had anderen verteld dat ze weer zwanger was.

krukab
14-10-2005, 09:23
Is niks nieuws hoor ... toen ik in 1991 van de MTS (in Rotterdam) afkwam was dat al zo :D

Zat met een stel Brabo's in de klas, en die gingen vrijdagmiddag terug naar huis, om dan thuis
gelijk de kroeg in te duiken, en ze kwamen daar maandagmorgen weer rechtstreeks uit vandaan,
zo de schoolbanken weer in ..

Brazen
18-10-2005, 14:44
Nu.nl

Snelheidsduivel met 255 km per uur opgepakt

Uitgegeven: 18 oktober 2005 11:30

ALMELO - De politie heeft een automobilist aangehouden die met 255 kilometer per uur over de A35 bij Almelo raasde.

De 42-jarige man uit Almelo moest zijn auto en rijbewijs inleveren, aldus de politie dinsdag. De snelheidsduivel werd met een lasergun geklokt.

Boa constrictor in wc-pot
Uitgegeven: 18 oktober 2005 12:10
Laatst gewijzigd: 18 oktober 2005 12:16

MANCHESTER - Flatbewoners in het Britse Manchester zijn eindelijk verlost van een ongewenste gast. Een drie meter lange boa constrictor huisde twee maanden in rioolbuizen van het gebouw en liet regelmatig zijn kop in de wc-pot zien. Dat meldde de Britse krant The Times dinsdag.

Om te voorkomen dat de slang uit het toilet zou kruipen, plaatsten de bewoners bakstenen op de wc-klep. Ze maakten melding van de ongewenste gast, maar omdat de brandweer niets kon vinden, werden ze niet serieus genomen. Tot een negentienjarige jongen het beest op de badkamervloer vond. Hij liet de slang in een bak kruipen en belde de dierenbescherming.


Volgens een woordvoerder van de dierenbescherming is het niet ongebruikelijk dat kleinere slangen in het rioolstelsel zitten. Maar een boa constrictor van drie meter noemde hij "echt uitzonderlijk". Waarschijnlijk werd de slang achtergelaten door een oud-bewoner, die in augustus wegens huurschulden uit zijn appartement was gezet

Brazen
20-10-2005, 14:47
Nu.nl

Geen Viagra meer voor pedofielen

Uitgegeven: 20 oktober 2005 07:15
Laatst gewijzigd: 20 oktober 2005 07:15

WASHINGTON - Criminele pedofiele Amerikanen die geen ziektekostenverzekering hebben, krijgen geen Viagra en andere erectiemiddelen meer vergoed uit een overheidsfonds voor de allerarmsten. Dit heeft de Senaat woensdag besloten.

De regeling geldt ook voor andere arme Amerikanen die wegens seksuele delicten zijn veroordeeld. Afgelopen mei was ontdekt dat bijna tweehonderd pedofielen en andere aanranders op staatskosten Viagra hadden gekregen. Er was daarop protest gerezen tegen deze 'gemaksbehandeling' van criminelen op kosten van de belastingbetaler.

Brazen
21-10-2005, 11:35
Nu.nl


Bejaarde man zit week op druk parkeerterrein

Uitgegeven: 21 oktober 2005 07:11
Laatst gewijzigd: 21 oktober 2005 09:32

SYDNEY - In het Australische Melbourne heeft een man van 71 een week lang dood achter het stuur van zijn auto gezeten voordat iemand hem opmerkte. En dit terwijl de auto geparkeerd stond op een druk parkeerterrein van een winkelcentrum. De man kreeg zelfs nog een parkeerbon op zijn voorruit, terwijl hij dood in zijn auto zat.

Dit hebben Australische media vrijdagochtend gemeld. De burgemeester van Melbourne heeft zijn excuses aangeboden voor de 'onoplettendheid' van zijn parkeerwachter.


Parkeerboete (o dit is lief)

De nabestaanden van de dode parkeerder krijgen de parkeerboete kwijtgescholden, aldus de autoriteiten van Melbourne vrijdag.

Brazen
24-10-2005, 10:30
Bejaarde rijdt kilometers met lijk door voorruit
Nu.nl
Uitgegeven: 21 oktober 2005 22:43

MIAMI - Een bejaarde Amerikaan heeft na een aanrijding met een voetganger, kilometers doorgereden terwijl het bloedende lijk van het slachtoffer vast zat in zijn voorruit. Een oplettende tolbeambte dwong hem uiteindelijk te stoppen en waarschuwde de politie. Dat maakten de autoriteiten in Florida vrijdag bekend.

Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is niet duidelijk. De bestuurder van de auto zegt te geloven dat het lichaam vanaf een viaduct op zijn voorruit is gegooid. Het slachtoffer belandde met zijn hoofd in de voorruit. Zijn lichaam lag op het dak. Een been werd afgerukt en kwam op de straat terecht.


De 93-jarige automobilist lijdt volgens de politie vermoedelijk aan dementie, en heeft zich mogelijk niet eens gerealiseerd dat hij betrokken was bij een ongeluk. Zijn rijbewijs is ingenomen. De politie onderzoekt nog of tegen de man een klacht moet worden ingediend.

Brazen
25-10-2005, 07:41
Nu.nl

Vrouw met winkelwagen van A16 gehaald

Uitgegeven: 24 oktober 2005 20:57

BREDA - Surveillanten van de verkeerspolitie hebben maandagochtend bij Breda een 35-jarige Italiaanse met haar winkelwagentje van de snelweg A16 gehaald. De vrouw was naar eigen zeggen op weg naar Den Haag, meldde het Korps landelijke politiediensten.

Omdat ze op geen enkele wijze wenste mee te werken, werd de vrouw aangehouden. Ze bood hevig verzet en beet een politieagent in zijn onderarm. Met hulp van toevallig passerende arrestantenvervoerders is ze overmeesterd.

Brazen
25-10-2005, 07:44
Telegraaf

Politieman rijdt fataal ongeval voorbij
ENSCHEDE - Een politieman van het korps Twente is maandagmiddag een ernstig ongeval in Enschede voorbijgereden. De districtsleiding betreurt het incident en heeft de man ter verantwoording geroepen, meldde een woordvoerder maandagavond.


Een 75-jarige Enschedese was omstreeks 13.30 uur plotseling de Wesselerbrinklaan in haar woonplaats overgestoken. Een 22-jarige automobilist kon haar niet meer ontwijken. Een getuige hield het onopvallende voertuig van de politieman tegen. De politiemedewerker verklaarde dat hulp onderweg was en vervolgde zijn weg.

Gealarmeerde politie arriveerde korte tijd later. De vrouw werd met zeer ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ze overleed daar korte tijd later.

Meerdere aanwezigen hebben zich geërgerd en gestoord aan het optreden van de politieman. „Volkomen begrijpelijk”, aldus de woordvoerder. „Dit is heel vervelend.”

De politie Twente benadrukt dat er geen verband bestaat tussen het gebrek aan assistentie en het overlijden van het slachtoffer.

stufenheckfahrer
29-10-2005, 11:44
Even het gras voor Brazens voeten weg maaien :p

nu.nl

Heks mag kosten opleiding aftrekken van belasting
Uitgegeven: 27 september 2005 20:52

LEEUWARDEN - Een Nederlandse heks mag de kosten die zij voor haar heksenopleiding heeft gemaakt, aftrekken van de belasting. Dat heeft de Belastingdienst dinsdag bevestigd.

De heks wilde echter nog meer posten aftrekken, maar dat weigerde de Belastingdienst. De heks stapte daarom naar de rechter in Leeuwarden, maar kreeg te horen dat ze niet in aanmerking komt voor de zelfstandigenaftrek en aftrek van haar autokosten.


De heks die de zaak aanspande, volgde haar opleiding bij De Heksehoeve in Appelscha. Volgens heks en lerares Magarita Rongen kostten de dertien opleidingsweekeinden in totaal 2197 euro. Wie de heks is die de zaak heeft aangespannen, weet Rongen niet en de rechtbank in de Friese hoofdstad wil dat niet zeggen.

Vakkennis op peil houden

Volgens de Belastingdienst mag niet elke heks de opleidingskosten aftrekken. "Deze vrouw gebruikte de opleiding om als acteur en geefster van workshops aan de slag te kunnen. Ze gebruikt de opleiding dus om haar vakkennis op peil te houden", zo verklaarde een woordvoerster van de Belastingdienst.

Helpen

Een heks is een wijze man of vrouw die probeert mensen te helpen. Rongen houdt naar eigen zeggen eerst een intakegesprek met een kandidaat-cursist om de geschiktheid te toetsen. "Niet iedereen is geschikt om heks te worden. Een heks moet integer zijn en de wijsheid niet omzetten in macht. Een heks heeft als doel de sleutel voor mensen zichtbaar te maken waarmee ze verder kunnen komen", aldus Rongen, die overigens enthousiast reageerde op het nieuws van de aftrek van de opleidingskosten. Tijdens de heksenopleiding leren de cursisten onder meer spreuken, magische handelingen verrichten, kruidenmiddelen maken en genezen met stenen.

Dat is toch volkomen normaal in een land waar Harry Potter president is? :D :D

Greetz Ron

Brazen
31-10-2005, 13:27
Telegraaf

Somns, soms vragen ze er kennelijk om....

Agent gemolesteerd en van snelheidscamera bestolen

STOMPETOREN - Twee onbekenden hebben zondag een politieagent gemolesteerd, mogelijk nadat ze bij een snelheidscontrole op de Noordervaart in de Schermer waren geflitst. Het duo is er met de camera met rolletje vandoor gedaan. Automobilisten die eerder werden gefotografeerd, hebben dus geluk gehad, aldus een politiewoordvoerder.

Rond kwart voor acht gisteravond registreerde de, ter hoogte van Stompetoren opgestelde camera een wagen die 94 kilometer per uur reed. Ter plekke geldt een maximumsnelheid van 80 km. In de achteruitkijkspiegel van zijn wagen zag de politieman hoe de auto vrijwel direct het erf van van een van de aan de Noordervaart gelegen woningen opdraaide.

Kort erna trokken twee mannen de agent uit zijn wagen. Bij de daarop volgende worsteling belandden de drie in het water. Eenmaal weer op het droge, werd de diender gedwongen de camera te demonteren. Zijn belagers maakten zich met het bewijsmateriaal uit de voeten. Ze zijn richting Stompetoren gerend. De agent raakte licht gewond aan zijn gezicht.

Beide daders zijn ongeveer 35 jaar en droegen blauwe spijkerbroeken. Een van hen had een paardenstaart. Nummer twee had een stevig postuur, blond krullend haar en een snor. Beiden hadden alcohol genuttigd. Getuigen van deze molestatie kunnen zich melden bij de politie in Alkmaar, telefoonnummer 0900-8844.

Big_Mac_Mark
31-10-2005, 14:02
Net goed...Als ze die lui pakken, medaille geven en laten lopen! HULDE!

Brazen
02-11-2005, 16:02
nu.nl
:D
Postorderbedrijf beboet na klacht over te softe pornofilm
Uitgegeven: 2 november 2005 13:40
Laatst gewijzigd: 2 november 2005 15:43

WALSOORDEN - Een Britse rechtbank heeft het Zeeuwse postorderbedrijf Pabo een boete opgelegd na een klacht over een pornofilm die niet 'hard' genoeg was. Een vrouw diende een klacht in bij de Britse geschillencommissie voor consumenten, omdat de omschrijving in de catalogus en beelden op de kaft niet overeen kwamen met de inhoud van de film.

De pornofilm bleek gecensureerd omdat het in Groot-Brittannië verboden is om films voor meerderjarigen over de post te versturen. Expliciete scènes waren verwijderd, maar de omschrijving en kaft waren niet aangepast.


Schadevergoeding

In totaal moet Pabo een boete betalen van meer dan 16.000 pond: 10.500 pond voor het verboden versturen van de film per post, 4000 pond voor de verkeerde productomschrijving en proceskosten. De vrouw krijgt een schadevergoeding van 75 euro.

Volgens een woordvoerder van Pabo ligt de fout bij de leverancier van de film. "De cover van de film en de inhoud kwamen inderdaad niet overeen." Volgens de zegsman gaat het om een eenmalige fout. "De films worden in Groot-Brittannië opnieuw gekeurd en zonodig aangepast. Ook de verpakking wordt dan normaliter herzien." Hij kon nog niet zeggen of de leverancier verantwoordelijk wordt gehouden voor de gemaakte kosten.

flat 4 freak
02-11-2005, 16:09
nu.nl
:D
Postorderbedrijf beboet na klacht over te softe pornofilm
Uitgegeven: 2 november 2005 13:40
Laatst gewijzigd: 2 november 2005 15:43

WALSOORDEN - Een Britse rechtbank heeft het Zeeuwse postorderbedrijf Pabo een boete opgelegd na een klacht over een pornofilm die niet 'hard' genoeg was. Een vrouw diende een klacht in bij de Britse geschillencommissie voor consumenten, omdat de omschrijving in de catalogus en beelden op de kaft niet overeen kwamen met de inhoud van de film.

De pornofilm bleek gecensureerd omdat het in Groot-Brittannië verboden is om films voor meerderjarigen over de post te versturen. Expliciete scènes waren verwijderd, maar de omschrijving en kaft waren niet aangepast.


Schadevergoeding

In totaal moet Pabo een boete betalen van meer dan 16.000 pond: 10.500 pond voor het verboden versturen van de film per post, 4000 pond voor de verkeerde productomschrijving en proceskosten. De vrouw krijgt een schadevergoeding van 75 euro.

Volgens een woordvoerder van Pabo ligt de fout bij de leverancier van de film. "De cover van de film en de inhoud kwamen inderdaad niet overeen." Volgens de zegsman gaat het om een eenmalige fout. "De films worden in Groot-Brittannië opnieuw gekeurd en zonodig aangepast. Ook de verpakking wordt dan normaliter herzien." Hij kon nog niet zeggen of de leverancier verantwoordelijk wordt gehouden voor de gemaakte kosten.
op de flikker geven dat vind ik ook hoor :chair:

zit je jezelf lekker te maken op een kaft
denk je een lekker filmpje te hebben gescoord
krijg je een soort 'erotic dreams'

Brazen
03-11-2005, 16:15
@ flat....altijd lullig, je zat ook nogal in de kneipert vanwege dit bericht he???? :D :D


Nu.nl

Donner: geen verbod op bezit extreme porno

Uitgegeven: 3 november 2005 16:02

DEN HAAG - Minister Donner (Justitie) voelt er niets voor om het downloaden en bekijken van extreme porno strafbaar te stellen. Daarbij gaat het om beelden van seks met dieren en lijken en ernstig seksueel geweld die via internet worden verspreid.

Een duidelijke afkeuring daarvan is gewenst, maar daar is de wet niet voor, meent de CDA-minister. Hij stelde dat donderdag in antwoord op schriftelijke vragen van Tweede Kamerlid Van der Staaij van de SGP naar aanleiding van een Brits voorstel om het bezit van extreme pornografie strafbaar te stellen.


Volgens Donner zitten daar diverse haken en ogen aan. Zo zou het in de praktijk moeilijk zijn om de wet te handhaven, omdat de handelingen zich afspelen in de privésfeer. Daardoor dreigt symboolwetgeving.

Brazen
08-11-2005, 11:48
telegraaf
Kat erft bijna een miljoen euroAMSTERDAM - Red mag zich waarschijnlijk de rijkste kat van Canada noemen. Het dier erfde onlangs 928.459 euro van zijn mensenschuwe baasje David Harper, die op 79-jarige leeftijd is overleden.


Harper was volgens de krant 'Ottawa Citizen' zo bang voor mensen dat hij alleen de naam van zijn huisdier in het testament zette. Helaas heeft de kat weinig aan het fortuin. Daarom mag Red het geld aan de United Church of Canada schenken.

Brazen
09-11-2005, 14:28
Nu.nl

Vrouw smokkelt papegaai uit winkel in haar bh
AMSTERDAM - De Amerikaanse Jill Knispel heeft een papegaai uit een dierenwinkel meegesmokkeld, door het dier in haar bh te stoppen. De vrouw, die zelf in de dierenzaak werkte, nam het dier mee omdat ze het wilde ruilen tegen een volkswagen uit 1964.


De 35-jarige Amerikaanse kon tegenover de verkoper van de auto echter niet voor zich houden op welke manier ze aan de papegaai, ter waarde van 1.690 euro, was gekomen. Maar ze had pech, want de autohandelaar was toevallig bevriend met haar werkgever, dus vertelde hij de winkelier wat er was gebeurd.

Uit een DNA-test is gebleken dat de papegaai inderdaad was gestolen uit de dierenwinkel. Knispel is inmiddels opgepakt wegens diefstal.

LinnieTDI
14-11-2005, 16:05
14 november
Dominorecordpoging wordt mus fataal

LEEUWARDEN Een mus heeft vanmorgen een vergeefse poging gedaan om een nieuw wereldrecord dominostenen omgooien te vestigen. De vogel was het Frisian Expo Centre in Leeuwarden binnengevlogen, waar meer dan 4 miljoen steentjes voor de recordpoging van vrijdag klaarstaan.

De ijlings toegesnelde oganisatoren telden zo'n 23.000 omgevallen stenen. "Gelukkig hebben we 750 beschermingen ingebouwd, anders konden we wel fluiten naar het wereldrecord", zei een zegsman.

Voor de mus liep de recordpoging niet goed af. Toen hij in een stil hoekje was neergestreken, schoot een te hulp geroepen ongediertebestrijder hem dood.

Bron: NOS



:eek: Zielig...

ingrob
14-11-2005, 16:24
14 november
Voor de mus liep de recordpoging niet goed af. Toen hij in een stil hoekje was neergestreken, schoot een te hulp geroepen ongediertebestrijder hem dood.


gelukkig gaan dominostenen voor het leven van een musje :(

de stakkers

Jasper Ovaal
14-11-2005, 17:40
gelukkig gaan dominostenen voor het leven van een musje :(

de stakkers
eene kant wel lullig, maar als je 3 weken op je knieen steentje op een kantje heb gezet, en zo'n k*t mus gooit alles om , kan ik het me een beetje voorstellen dat je hem weg schiet, andere kant, zoek dan ook een normale hobby. :D :hug:

LinnieTDI
15-11-2005, 14:34
Dode mus houdt massa mensen aan het werk
15 november 2005

LEEUWARDEN - De mus die maandag zonder pardon werd doodgeschoten, krijgt een staartje, althans het verhaal daaromtrent. Zeker zeven organisaties zijn inmiddels betrokken bij de klucht rond het vogeltje.

Een bijzondere opsporingsambtenaar van zowel de Dierenbescherming als de provincie Friesland onderzoekt de dood van de mus. Dat hebben beide partijen dinsdag bevestigd.

Maandagochtend schrokken de medewerkers van Domino Day zich rot toen bleek dat de mus eigenhandig een wereldrecordpoging dominostenen omgooien was begonnen. Het Frisian Expo Centre (FEC) is gevuld met meer dan vier miljoen steentjes om vrijdag een wereldrecordpoging te doen.

Luchtbuks

De mus gooide uiteindelijk 23.000 steentjes om en het met spoed ingehuurde ongediertebestrijdingbedrijf Ware Care probeerde het vogeltje te vangen. Toen dit niet lukte werd de mus met een luchtbuks doodgeschoten.

De Dierenbescherming in Leeuwarden meldde het incident bij de politie, die op haar beurt de afdeling Milieu van de provincie inschakelde. De provincie wilde inhoudelijk nog niet reageren. De Dierenbescherming stelt echter dat de mus een beschermde diersoort is en de provincie daarom een vergunning voor het doodschieten van de mus had moeten afgeven. Die vergunning is echter niet afgegeven dus het lijkt erop dat de mus illegaal is afgeschoten", aldus een zegsman van de Dierenbescherming.

Morele verantwoording

Ook zet de Dierenbescherming grote vraagtekens bij de morele verantwoording. "Wij vinden het doel, een spelletje, niet voldoende om dieren dood te maken. Het gaat namelijk niet om landbouwgewassen of bijvoorbeeld de volksgezondheid. Een medewerker aan Domino Day die struikelt en steentjes omgooit, wordt toch ook niet meteen doodgeschoten?", aldus de woordvoerder. (1)
De ambtenaren van de provincie en de Dierenbescherming kunnen na hun onderzoek een proces-verbaal opmaken en de zaak naar het Openbaar Ministerie doorspelen.

Veiligheidsmaatregelen

Endemol, dat de televisie-uitzending van Domino Day voor SBS6 produceert, heeft rond het FEC inmiddels extra veiligheidsmaatregelen genomen. Onder meer omdat radio-dj Ruud de Wild een beloning van 3000 euro heeft uitgeloofd voor degene die de steentjes voor de recordpoging omgooit. (2) Wat die maatregelen precies inhouden, wil een zegsman van Endemol niet zeggen.

Inmiddels heeft ook de Duitse Dierenbescherming bij televisie-zender RTL zijn beklag gedaan over het doodschieten van de mus. Domino-Day wordt vrijdag in Duitsland bij RTL uitgezonden.

bron: nu.nl

(1) Ik zeg afknallen die medewerkers :rock:

(2) Ik kan wel 3000€ gebruiken :D

Brazen
15-11-2005, 15:47
Nu.nl

Schutter mus met dood bedreigd

Uitgegeven: 15 november 2005 11:54
Laatst gewijzigd: 15 november 2005 14:41

LEEUWARDEN - De mus die maandag zonder pardon werd doodgeschoten, krijgt een staartje, althans het verhaal daaromtrent. Zeker zeven organisaties zijn inmiddels betrokken bij de klucht rond het vogeltje. Een bijzondere opsporingsambtenaar van zowel de Dierenbescherming als de provincie Friesland onderzoekt de dood van de mus. Dat hebben beide partijen dinsdag bevestigd. De man die de mus heeft doodgeschoten, is inmiddels met de dood bedreigd.

Het bedrijf Duke Faunabeheer, dat door Ware Care was ingehuurd, stapt daarom dinsdag naar de politie. "We doen geen aangifte, want dat heeft toch geen zin. Maar als zo'n idioot hier bij ons komt willen we een directe lijn met de politie zodat er snel hulp kan komen", aldus directeur D. den Hartog van Duke uit Lelystad.


Maandagochtend schrokken de medewerkers van Domino Day zich rot toen bleek dat de mus eigenhandig een wereldrecordpoging dominostenen omgooien was begonnen. Het Frisian Expo Centre (FEC) is gevuld met meer dan vier miljoen steentjes om vrijdag een wereldrecordpoging te doen.

Luchtbuks

De mus gooide uiteindelijk 23.000 steentjes om en het met spoed ingehuurde ongediertebestrijdingbedrijf Ware Care probeerde het vogeltje te vangen. Toen dit niet lukte werd de mus met een luchtbuks doodgeschoten.

Beschermde diersoort

De Dierenbescherming in Leeuwarden meldde het incident bij de politie, die op haar beurt de afdeling Milieu van de provincie inschakelde. De provincie wilde inhoudelijk nog niet reageren. De Dierenbescherming stelt echter dat de mus een beschermde diersoort is en de provincie daarom een vergunning voor het doodschieten van de mus had moeten afgeven. Die vergunning is echter niet afgegeven dus het lijkt erop dat de mus illegaal is afgeschoten", aldus een zegsman van de Dierenbescherming.

Ook zet de Dierenbescherming grote vraagtekens bij de morele verantwoording. "Wij vinden het doel, een spelletje, niet voldoende om dieren dood te maken. Het gaat namelijk niet om landbouwgewassen of bijvoorbeeld de volksgezondheid. Een medewerker aan Domino Day die struikelt en steentjes omgooit, wordt toch ook niet meteen doodgeschoten?", aldus de woordvoerder.

Proces-verbaal

De ambtenaren van de provincie en de Dierenbescherming kunnen na hun onderzoek een proces-verbaal opmaken en de zaak naar het Openbaar Ministerie doorspelen.

Ook de Duitse Dierenbescherming heeft bij televisie-zender RTL zijn beklag gedaan over het doodschieten van de mus. Domino-Day wordt vrijdag in Duitsland bij RTL uitgezonden.

Veiligheidsmaatregelen

Endemol, dat de televisie-uitzending van Domino Day voor SBS6 produceert, heeft rond het FEC inmiddels extra veiligheidsmaatregelen genomen. Onder meer omdat radio-dj Ruud de Wild een beloning van 3000 euro heeft uitgeloofd voor degene die de steentjes voor de recordpoging omgooit. Wat die maatregelen precies inhouden, wil een zegsman van Endemol niet zeggen.

Thomas78
16-11-2005, 19:45
De mus is zelfs wereldnieuws;

http://www.cnn.com/2005/WORLD/europe/11/16/sparrow.domino.ap/index.html

:D

vwzone
17-11-2005, 06:24
Files door fonkelende bolides langs de weg
16 november 2005, 15:07:27

RIJSWIJK (ANP) - Het zicht op de fonkelende bolides in de etalage van automobielimporteur Hessing veroorzaakt volgens de Verkeers Informatie Dienst (VID) sinds kort (extra) files op de A2 tussen Maarssen en Utrecht. ,,Ik kan niet anders dan dat concluderen,'' aldus de zegsman van de VID.

Hessing verkoopt merken als Rolls-Royce, Lamborghini, Maserati en Bentley. Het opvallende pand met het kostbare blik duidelijk in zicht werd begin deze maand geopend. De uitgestalde vierwielers zorgen sindsdiens kennelijk voor zoveel asfaltontrust dat de verkeersstroom stagneert, denkt Patrick Potgraven van de VID.

,,De files zijn, het slechte weer meegenomen, de eerste vijftien dagen van de maand op die plek met 62 procent toegenomen. Landelijk was dat 22 procent. De etalage veroorzaakt dus 40 procent extra filedruk. Ik kan niets anders concluderen,'' aldus de fileprofessional.

Algemeen directeur Jan Groen van Hessing is inmiddels ook opgevallen dat het verkeer bij zijn bedrijf opvallend vaak vast staat. Maar erg kan hij het niet vinden. ,,Een goede zaak. De plek is een goede keuze geweest,'' zegt hij. ,,Maar ik denk dat het tijdelijk is. De meeste mensen in de file staan er waarschijnlijk dagelijks dus die wennen er aan.''

Gekscherende oppert Groen om een speciale ,,Hessingstrook'' aan te leggen voor mensen die zo langzaam mogelijk langs het voor velen onbereikbare willen rollen.

Brazen
17-11-2005, 08:56
Nu.nl

Amerikaanse kleuter gesnapt met zakjes heroïne
Uitgegeven: 16 november 2005 23:46

AMSTERDAM - Een Amerikaanse leerkracht heeft in de zak van een van zijn leerlingen, een 5-jarig jongetje, acht zakjes heroïne aangetroffen. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Lopende het onderzoek naar de moeder van de kleuter, zijn het jongetje en zijn drie broertjes en zusjes aan de kinderbescherming overgedragen. De school heeft geschokt gereageerd, maar meldde dat het kind en zijn klasgenootjes ongedeerd zijn gebleven.

vwzone
21-11-2005, 04:38
Flitsauto politie reed met verlopen APK
18 november 2005, 15:14:30

GRONINGEN (ANP) - Een van de auto's waarmee de politie in Groningen op snelheid controleert, rijdt al meer dan drie maanden rond met een verlopen APK. Dat blijkt uit gegevens van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Medewerkers van de website flitsservice.nl constateerden de overtreding vrijdag.

M. Hurks van flitsservice zei vrijdag: ,,Dit is natuurlijk belachelijk. Als dit soort zaken u of mij overkomen, krijgen we een dikke bekeuring, maar de politie komt er mee weg.''

Volgens Hurks moeten de boetes die de laatste drie maanden met behulp van de auto zijn uitgeschreven worden kwijtgescholden. ,,Strikt genomen had deze auto de weg niet op gemogen. Het zal alleen wel lastig worden de rechter hier in mee te krijgen'', moet hij toegeven. ,,Eerder moesten in vergelijkbare zaken de boetes toch betaald worden.''

Brazen
21-11-2005, 16:56
Nu.nl

Verkeersdrempels onder de loep
Uitgegeven: 21 november 2005 10:12

DEN HAAG - Op menig Nederlandse weg zijn de verkeersdrempels te hoog, is het fietspad er langs te smal of voldoet de markering op het wegdek niet aan de voorschriften. De ANWB gaat deze foutieve verkeerssituaties in kaart brengen omdat ze voor veel onduidelijkheid bij autobestuurders zorgen.

Volgens de organisatie zijn de afwijkende drempels en andere 'fouten' in de weg geen zeldzaamheid. De "indruk" bestaat dat het om 30 procent gaat. "Een onderbuikgevoel", gaf een woordvoerder van de ANWB maandag toe, dat de organisatie met de enquîte onder de verkeerskundigen van gemeenten, provincies en politie zal toetsen.

Met de inventarisatie wil de ANWB bekijken waarom zoveel verkeerssituaties afwijken van de richtlijnen, wat de gevolgen hiervan zijn de weggebruikers en hoe de fouten te voorkomen zijn.

Franklin
27-11-2005, 15:48
Vrouw rijdt woonhuis binnen
23 november 2005, 11:20:24

BUSSUM (ANP) - Drie gewonde fietsers, enkele beschadigde auto's en een aan puin gereden voorpui. Dat was het resultaat van de black-out een vrouw van middelbare leeftijd uit Naarden woensdagochtend (waarschijnlijk) kreeg toen ze in haar auto door de Vondellaan in Bussum reed.

Volgens de politie sloeg de vrouw aan het einde van de straat niet af naar de De Genestetstraat, maar reed ze rechtdoor een woonhuis binnen. De automobliste belandde samen met de fietsers in het ziekenhuis. De verwondingen van de patiënten vallen mee.

http://blob.home.nl/feed/NL_HOME/NIEUWS/ARTIKEL/00201363.jpg
en wat voor auto toevallig een volkswagen golf 3

DeNB3rt
27-11-2005, 16:23
http://tweakers.net/ext/i.dsp/1133098522.jpg


Het aanbod voor een gratis exemplaar van Need For Speed: Most Wanted voor snelheidsduivels blijkt ook voor Nederlandse hardrijders te gelden en niet alleen voor Belgische. Nederlanders die afgelopen donderdag, de releasedatum van het spel, een bekeuring hebben gekregen voor een snelheidsovertreding, kunnen deze faxen naar 020-6589055 en krijgen dan van producent Electronic Arts gratis een exemplaar van het spel toegestuurd. Het Openbaar Ministerie keurt de actie af, omdat die slecht zou zijn voor de verkeersveiligheid. De verkeerspolitie had het veel te druk met de door de sneeuwval veroorzaakte chaos op de wegen om te kunnen reageren.


bron: http://tweakers.net/nieuws/40072 ==>NL
http://tweakers.net/nieuws/40057 ==>BE


Wie ooo wie komt er hiervoor in aanmerking :P

vwzone
27-11-2005, 17:55
Billboards leiden Britse automobilisten af
21 november 2005, 05:39:47

LONDEN (ANP) - Billboards met halfnaakte modellen leiden veel Britse automobilisten af. Bijna een kwart van de mannelijke autorijders geeft toe wel eens gevaarlijk geslingerd te hebben door de grote reclameborden met aantrekkelijke vrouwen.

Dat blijkt uit een onderzoek waarvan de resultaten maandag bekend zijn gemaakt. De opdrachtgever was de Britse verzekeringsmaatschappij Privilege. Als je met een snelheid van honderd kilometer per uur vijf seconden naar zo'n bord kijkt, heb je in die tijd de lengte van een voetbalveld afgelegd.

Vrouwelijke automobilisten laten zich minder afleiden door reclame met mannelijk schoon. Een op de tien dwaalde af van het rechte spoor.

Brazen
29-11-2005, 13:18
telegraaf

Canadees meisje sterft aan pinda-allergie na kus van vriendje
SAGUENAY - Een 15-jarig Canadees meisje is overleden aan haar pinda-allergie nadat ze was gekust door haar vriend, die net pindakaas had gegeten.
Het meisje, Christina Desforges uit Saguenay, kreeg onmiddellijk na de kus een injectie met adrenaline, maar herstelde niet meer. Ze overleed vorige week, een paar dagen na de fatale kus. Saguenay ligt zo'n 250 kilometer ten noorden van Quebec City.

Clawfinger
29-11-2005, 22:29
Jongen (15) steelt lijnbussen en speelt chauffeur

Uitgegeven: 29 november 2005 15:41
Laatst gewijzigd: 29 november 2005 15:41

APELDOORN - Een 15-jarige jongen uit Doesburg heeft eerst in Apeldoorn en later in Doetinchem kans gezien een lijnbus te stelen. Hij pikte op de route naar Arnhem diverse passagiers op, meldde de politie dinsdag.

De jongen liep dinsdagmiddag tegen de lamp toen hij in Apeldoorn met een wederom gestolen lijnbus werd aangetroffen. De politie verhoort de jongen.

Brazen
07-12-2005, 11:50
Strax ook verkrijgbaar de "anusfluit" om vieze, nare en vervelende windjes vrolijk en melodieus te laten klinken :D

Nu.nl

Britse supermarkt komt met zingende sandwich
Uitgegeven: 6 december 2005 16:27

LONDEN - Een Britse supermarkt komt met een zingende sandwich om het eetgenot te vergroten. De boterham zit verpakt in een doosje dat een melodietje speelt op het moment dat de deksel wordt geopend. De techniek is bekend van wenskaarten.

De muzikale sandwiches liggen vanaf deze week in de winkels van Tesco. De eerste melodietjes zijn kerstliederen zoals Jingle Bells, meldden Britse websites. De boterham is belegd met kalkoen en cranberrysaus (veenbes).


Tesco overweegt ook voor andere feesten zoals Pasen, Valentijnsdag en Moederdag een muzikale sandwich op de markt te brengen. De supermarkt hoopt verder dat muziekmaatschappijen de mogelijkheid aangrijpen om hun nieuwe liedjes te promoten.

BugStuk
07-12-2005, 11:52
:giggle: :giggle: :giggle: ..... WHAWHAHAWHA, typisch Brazen!!!

Brazen
09-12-2005, 11:07
Nu.nl

'Seksuele voorlichting aan kleuters'
Uitgegeven: 9 december 2005 09:57
Laatst gewijzigd: 9 december 2005 09:58

AMSTERDAM - Kleuters moeten op school worden voorgelicht over seksualiteit. Dat vindt de Rutgers Nisso Groep, meldt Algemeen Dagblad vrijdag. Rutgers, het landelijk Kenniscentrum Seksualiteit, vindt dat jonge kinderen meer over seksualiteit moeten leren dan alleen de biologische feiten.

Rutgers adviseert scholen vroeg te beginnen met seksuele voorlichting. "Met 4-jarigen moet je al praten over seksuele zaken die hen bezighouden. Het verschil tussen een jongetje en een meisje, bijvoorbeeld", zegt consultant Yuri Ohlrichs van Rutgers Nisso. Naarmate de leeftijd vordert, moeten andere seksgerelateerde onderwerpen aan de orde komen. Ook moeten leraren later niet alleen feiten 'opdissen', maar in de lessen maatschappijleer of verzorging ook de discussie over seksualiteit aangaan.


Rutgers Nisso Groep heeft met onderwijsadviesbureau CPS daarom de site www.seksuelevorming.nl gelanceerd. Daar kunnen scholen en leraren terecht voor 'modern lesmateriaal'.

Brazen
12-12-2005, 08:59
Nu.nl

Jongen krijgt opgegeten neus terug

Uitgegeven: 11 december 2005 15:25

PRAAG - Een 11-jarige Tsjechische jongen heeft zijn neus teruggekregen die eerder door een hond was afgebeten en opgegeten. Artsen hebben het reukorgaan uit de maag van de hond gehaald en weer op het gezicht van de jongen genaaid.

De ingreep duurde elf uur, zei een woordvoerder van de kliniek voor plastische chirurgie in Brno zondag tegen het Tsjechische persbureau CTK.

Brazen
23-12-2005, 11:43
Kerstsmoezen Top-10
door de redactie van de Telegraaf
AMSTERDAM - Kerstavond naar de nachtmis. Eerste kerstdag je netste kleren aan, gezellig met zijn alle spelletjes doen terwijl op de achtergrond ‘oh denneboom’ klinkt. ’s Avonds met de hele familie aan tafel genieten van het kerstdiner. Volgevreten je bed in om er de volgende dag uit te komen en na een heerlijke kerstbrunch op weg te gaan naar opa & oma. Uitwaaien op het strand of gezellig naar de meubelboulevard kan natuurlijk ook.



Veel mensen zouden er heel wat voor over hebben om gewoon twee dagen lang lekker lui op de bank te liggen met een paar goeie dvd’s.

Hier 10 smoezen om onder de kerstverplichtingen uit te komen:


Ik ben vanmorgen met mijn blote voeten op een kerstbal gaan staan.
De hond heeft mijn nette kleren ondergepiest.
Ik heb me vorige week bekeerd tot de Islam.
Ik ben allergisch voor naaldbomen.
Ik heb de kerstcadeaus in de trein laten liggen.
Heb ik niet verteld dat ik veganistisch ben?
Ik heb koorts (thermometer (niet te lang) bij gloeilamp houden) .
Ik kan niet komen, moet het hele weekend zelf voor kerstman spelen.
Ik ben dit jaar vrijwilliger bij de Depressielijn.
Oma kan toch niet tegen al die drukte, dan blijf ik dit jaar wel weg.

Heb jij een betere smoes, vertel het ons we gebruiken ‘m graag!

Brazen
06-01-2006, 09:02
Amerikaanse peuter op lijst terreurverdachten

Uitgegeven: 5 januari 2006 22:08
Nu.nl

NEW YORK - Een 4-jarige Amerikaanse peuter heeft onlangs bijna de viering van kerst bij zijn oma moeten missen omdat zijn naam voorkwam op een lijst van terreurverdachten die niet mogen vliegen in de VS. Dat heeft de moeder van het kind donderdag bekendgemaakt.

Het gaat om Edward Allen, een baby van Jamaicaanse afkomst die waarschijnlijk is verward met iemand anders. "Ik zei tegen het grondpersoneel: je kunt toch zelf zien dat hij geen terrorist is", aldus zijn moeder Sijollie Allen.


Het incident met haar zoontje deed zich op 21 december voor op een vlucht van Houston naar New York, waar de twee zich bij de moeder van Allen zouden voegen voor de viering van eerste kerstdag. Ook op de terugvlucht had de familie Allen problemen omdat Edward als terreurverdachte te boek staat.

De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten begonnen kort na de aanslagen van 11 september 2001 met het opstellen van een no-fly lijst van personen die geweigerd moeten worden aan boord van vliegtuigen. Voor personen jonger dan 12 jaar geldt dat verbod echter niet omdat in die gevallen meestal sprake is van persoonsverwisselingen.

Brazen
06-01-2006, 11:19
Kunstenaar hopt urenlang geketend door woestijn
Telegraaf
LOS ANGELES - Een Amerikaanse kunstenaar die zijn eigen benen had vastgeketend terwijl hij in een verlaten mijn in de Mojave-woestijn kampeerde, bevond zich in een wel heel lastig parket toen hij de sleuteltjes niet meer kon vinden.


Trevor Corneliusen wilde een zelfportret schilderen en ketende zijn enkels vast om die ongemakkelijke positie waarheidsgetrouw te kunnen weergeven.

Toen hij de boeien niet meer afkreeg, zat er niets anders op dan twaalf uur lang door de woestijn te huppen, waarbij hij een houten staak als steun gebruikte. Uiteindelijk kwam Corneliusen bij een tankstation aan bij Baker, op 135 kilometer van Las Vegas.

De hulpdiensten bevrijdden de kunstenaar uit zijn penibele situatie, meldde de Amerikaanse krant The Los Angeles Times donderdag. Corneliusen keerde daarop met grote passen terug naar de mijn.

Brazen
06-01-2006, 14:21
Daar hadden ze toch al een hele wijk van???

Den Haag koopt poepzuigers
Uitgegeven: 6 januari 2006 14:11
Nu.nl
DEN HAAG - De gemeente Den Haag zet zwaar geschut in tegen ergernis nummer één: hondenpoep. Burgemeester en wethouders maakten vrijdag bekend dat ze onder meer twaalf poepzuigers willen aanschaffen. Bovendien worden de regels strenger als het aan het college ligt. De gemeenteraad moet zich over het onderwerp nog uitspreken.

De poepzuigers moeten vooral gebieden bij winkelcentra, scholen, speelplaatsen en verzorgingshuizen schoonmaken. Om het hondenbezitters makkelijker te maken, komen driehonderd afvalbakken speciaal voor hondenpoep.

Brazen
06-01-2006, 14:23
Letterlijk uitgescheten???


Hond redt pasgeboren baby uit toilet
Nu.nl
Uitgegeven: 6 januari 2006 11:33
Laatst gewijzigd: 6 januari 2006 11:35

TAIPEI - Een hond heeft in Taiwan een pasgeboren baby gered. Zondag volgde de husky haar zwangere bazin naar het toilet toen zij zich onwel voelde. Daar beviel de Taiwanese van een jongetje dat in de wc-pot viel. De jonge vrouw knipte met een nagelschaartje de navelstreng door waarna zij flauwviel. De hond trok hierop de baby uit het water en redde het van de verdrinkingsdood.

Door financiële problemen heeft de vrouw aangegeven zowel het kind als de hond ter adoptie aan te bieden. Dat maakte een maatschappelijk werkster vrijdag bekend

Brazen
10-01-2006, 14:15
Barbecueënde brandweer steekt eigen kazerne in de fik

Uitgegeven: 10 januari 2006 07:29 Nu.nl

TOKYO - Barbecueënde brandweerlieden hebben in de kleine Japanse stad Shimohetsugi per ongeluk hun eigen brandweerkazerne in de fik gestoken. Dat gebeurde tijdens een feestje, waarmee de succesvolle afsluiting van een brandpreventiecampagne werd gevierd.

Het houten gebouw werd zwaar beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Een brandweerwoordvoerder noemde het incident dinsdag "zeer pijnlijk".

vwzone
12-01-2006, 05:55
Gestolen wagen teruggevonden...na 37 jaar
11 januari 2006, 21:04

LOS ANGELES (ANP) - Een in 1969 gestolen sportwagen komt na 37 jaar terug in handen van de rechtmatige eigenaar. De politie in de Amerikaanse staat Californië trof de wagen eind vorig jaar aan tijdens een inspectie in de haven van Los Angeles.

Het voertuig, een Chrevrolet Corvette, zou naar Zweden worden geëxporteerd, maar de douane kon de kentekenplaat niet verifiëren, aldus Amerikaanse media. In de jaren zestig was er geen adequate kentekentekenregistratie in de VS.

Daarom ging de politie kijken op lijsten van gestolen wagens die verzekeraars bijhouden. Daar was de wagen wel terug te vinden. De eigenaar woont in New York, aan de andere kant van de Verenigde Staten. De Chevrolet zal daar volgende week worden afgeleverd.

vwzone
14-01-2006, 14:32
'Verzekering' voor snelheidsbekeuringen
14 januari 2006, 12:06

RIJSWIJK (ANP) - Snelheidsmaniakken kunnen zich tegenwoordig indekken tegen bekeuringen voor te hard rijden. Het Zweedse bedrijf Bisso (Buy Indemnity Speed Security Online) biedt sinds kort in Nederland ,,economische bescherming'' voor snelheidsbekeuringen en parkeerbekeuringen.

Dat meldde het Assurantie Magazine, vakblad voor de verzekeringsbranche. Voor 30 euro per jaar kunnen automobilisten de verzekering afsluiten. Het bedrijf vergoedt vervolgens per jaar maximaal twee snelheidsboetes voor bij elkaar 350 euro en/of een onbekend aantal parkeerbekeuringen. Het eigen risico voor de automobilisten is 15 procent bij de snelheidsovertredingen en 50 procent bij parkeerboetes. Bisso noemt de dienst overigens geen verzekering.

De snelheidsverzekering is in Scandinavië al enige tijd verkrijgbaar. Het bedrijf zegt automobilisten niet te willen aanzetten snelheidsregels te overtreden. Het is ,,bedoeld om diegene die toch de pech heeft en niet met opzet te hard rijdt economisch te ondersteunen'', aldus Bisso.

Het Verbond van Verzekeraars keurt de noviteit af. ,,Dit mag geen verzekering heten want dit is alles behalve een verzekering'', aldus een woordvoerder. ,,Het druist in tegen de wet, de openbare orde en de goede zeden. Je overtreedt de wet als je te hard rijdt, of dat nu per ongeluk of met opzet is.'' Volgens de zegsman zijn er geen Nederlandse verzekeringsmaatschappijen die een dergelijke regeling zullen gaan aanbieden.

Brazen
17-01-2006, 14:06
Praatgrage papegaai verraadt affaire
Nu.nl
Uitgegeven: 17 januari 2006 07:08

LONDEN - Een praatgrage papegaai heeft in Engeland een affaire aan het licht gebracht en ervoor gezorgd dat de relatie van een Brits paar strandde. De 8-jarige Ziggy bracht de 25-jarige Suzy Collins op de knieën, met de uitroep 'Gary, I love you'. De callcentermedewerkster moest haar vriend Chris Taylor vervolgens bekennen dat ze al vier maanden een relatie had met een ex-collega met die naam.

De Grijze roodstaartpapegaai had eerder al 'Hiya Gary' geroepen als de mobiele telefoon van Collins afging, meldden Britse kranten dinsdag. Ook maakte het gevederde huisdier van Taylor zoenende geluidjes als op de televisie of radio de naam Gary voorbijkwam.


Het kwartje viel echter pas vlak voor kerst, toen de papegaai opnieuw de naam van Gary kraaide en Collins in huilen uitbarstte en lijkbleek de affaire moest opbiechten. Zij verliet haar vriend nog dezelfde avond. Collins liet de krant the Daily Telegraph weten dat ze toch al nooit van de papegaai had gehouden. Ook de relatie tussen eigenaar Taylor en Ziggy werd nooit meer de oude: hij gaf de vogel weg.

Rotnaam

"Hij bleef die rotnaam maar noemen. Ik voelde me vreselijk, maar wat kon ik anders doen", aldus de inwoner van Leeds, die inmiddels overigens ook al weer een nieuwe relatie heeft. Grijze roodstaartpapegaaien zijn beroemd omdat ze als geen ander dier menselijke woorden kunnen zeggen. Vorig jaar ontdekten wetenschappers een exemplaar dat in gevangenschap 950 woorden had geleerd en een gevoel voor humor leek te hebben.

Brazen
25-01-2006, 11:42
Komen ze nu al achter.... :mad:


80-kilometervakken leiden tot meer files
Nu.nl
Uitgegeven: 25 januari 2006 07:29
Laatst gewijzigd: 25 januari 2006 10:12

DEN HAAG - De invoering van 80-kilometervakken bij Amsterdam (A10), Rotterdam (A20), Utrecht (A12) en Den Haag (A12) heeft de afgelopen maanden geleid tot gemiddeld meer files. Dat blijkt uit woensdag gepubliceerde cijfers van de VerkeersInformatieDienst.


Op de A10-buitenring rond Amsterdam en de A20 richting Gouda rijdt het weliswaar beter door dan voorheen, maar bij Utrecht en Den Haag zijn de files juist fors toegenomen. De snelheidsbeperking werd op 1 november ingevoerd om de milieuoverlast voor omwonenden te beperken.

Kilometerminuten

Uitgedrukt in zogenoemde kilometerminuten (filelengte vermenigvuldigd met fileduur) namen de files op de A10-West tussen 1 november en 17 december 2005 af met 22 procent. Op de A20 richting Gouda was de afname 7 procent.

Op A12 bij Den Haag ging het echter helemaal mis. De stad in stond er 40 procent meer file, de stad uit zelfs 95 procent meer. Bij Utrecht nam de filedruk door de trajectcontroles toe met zo'n 46 procent (richting Den Haag) en 5 procent (richting Arnhem).

De VerkeersInformatieDienst signaleert dat op enkele locaties de files zijn verschoven naar meer stroomafwaarts.

Brazen
26-01-2006, 13:16
'Terug naar 100 km/u rond steden'

Telegraaf
door onze verslaggevers
AMSTERDAM - De extra fileproblemen op de nieuwe 80-kilometerzones rond de vier grote steden in ons land moeten zo snel mogelijk worden opgelost.

Lukt dit niet dan wil de VVD dat de snelheid op die trajecten weer opgehoogd wordt naar de oorspronkelijke snelheid van 100 kilometer per uur. Ook de LPF wil van de snelheidsbeperking af als het leidt tot meer files.

CDA-Kamerlid Eddy van Hijum wil voorlopig nog even wachten tot de definitieve evaluatie over de 80-kilometerwegen er is. Als dan blijkt dat er meer files ontstaan doordat het verkeer langzamer moet rijden dan wil Van Hijum ook van de snelheidsverlaging af.

De VVD zet grote vraagtekens bij het nut van 8o-kilometervakken rond de grote steden.

Voor VVD-Kamerlid Pieter Hofstra duurt de gewenningsperiode te lang. Bij de introductie van een snelheidsverlaging bleek uit in verleden dat er eerst meer files ontstonden, die later als het verkeer eraan gewend was weer verdwenen. Hofstra geeft de 80-kilometerzones nog twee maanden respijt. Vooral bij Den Haag is de filedruk sinds de invoering van de maximumsnelheid flink toegenomen. Dat blijkt uit een analyse van de Verkeers Informatie Dienst (VID).

De totale filedruk op trajecten in de periode 1 november tot 15 december 2005 ligt tien procent hoger dan in dezelfde periode het jaar ervoor, terwijl er in de rest van Nederland vijf procent meer filedruk was.

Brazen
27-01-2006, 15:02
Peijs: 80-kilometervakken blijven
NU.NL
Uitgegeven: 27 januari 2006 14:22

DEN HAAG - Minister Peijs (Verkeer) ziet nog geen aanleiding om haar beleid rond de 80-kilometervakken bij de vier grote steden te herzien. Zij zei dit vrijdag in een reactie op cijfers van de VerkeersInformatieDienst, waaruit blijkt dat sinds de invoering de files zijn toegenomen.

Volgens Peijs geldt dit vooral voor Den Haag en Utrecht. Zij wees erop dat de snelheidsbeperking op 1 november vorig jaar werd ingevoerd en dat er nog weinig ervaring mee is opgedaan. Bovendien bleek in Den Haag de apparatuur, die hardrijders in het gareel moet houden, niet te werken. Doordat automobilisten dit in de gaten kregen ontstonden alsnog grote snelheidsverschillen en files, aldus de CDA-bewindsvrouw (En wie werkt er in Den Haag enwist dus dat die dingen niet werkte??? :D ). Zij vindt het daarom te vroeg om nu al conclusies te verbinden aan de filecijfers.

Doel van de snelheidsbeperking is het terugdringen van de uitstoot van vuile lucht. De 80-kilometerzones worden alleen ingevoerd op trajecten waar men mag verwachten dat dit doel bereikt wordt, aldus Peijs.

vwzone
06-02-2006, 08:48
'God' moet rijbewijs inleveren
05 februari 2006, 10:13

READING (ANP) - Een Amerikaan die zichzelf God noemt en ook zo zijn handtekening zet, moet zijn rijbewijs inleveren als hij zijn eigen naam niet gebruikt. Het ministerie van Verkeer heeft de 40-jarige Paul Sewell opgedragen zich correct te identificeren.

Sewell gebruikt de bijnaam omdat hij als premiejager mensen achterhaalt die hun borgverplichting niet zijn nagekomen. Die roepen ,,Oh God'' als hij ze in de kraag grijpt, zei hij tegen de BBC. De Amerikaan heeft bezwaar gemaakt tegen de intrekking van zijn rijbewijs. Ook dat bezwaar heeft hij met 'God' ondertekend.

Pedaalemmer
06-02-2006, 09:36
euhm brazen...vind jij die neiuwsberichten over die 80km/u regeling zo idioot dat je ze in deze topic post? :D:D

Pedaalemmer
07-02-2006, 12:09
Man wil geslachtloos staan ingeschreven

Uitgegeven: 7 februari 2006 11:23

ENSCHEDE - Een inwoner van Enschede wil tot het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, procederen om als geslachtloos door het leven te kunnen gaan. Het gerechtshof in Arnhem stelde eerder de gemeente Enschede in het gelijk die de persoon niet zo bij de burgerlijke stand wilde inschrijven.

Zijn advocaat C. Luttikhuis zei dinsdag dat de persoon als man is geboren, maar vervolgens een operatie heeft ondergaan om geslachtloos te worden.


De gemeente Enschede heeft gezegd dat het niet mogelijk is om zonder geslachtsaanduiding bij de burgerlijke stand te worden ingeschreven. Het kan alleen maar of als man of als vrouw.

Het hof in Arnhem gaf de gemeente daarin al in hoger beroep gelijk. Luttikhuis wil niet zeggen wanneer de Hoge Raad de zaak zal behandelen. Hij wil zijn cliënt zoveel mogelijk uit de wind houden omdat deze liever niet in de publiciteit treedt


Hoe pist die gozer? wat heeft ie dan wel?? ik raak helemaal in de war door zulk soort dingen :puter: :spankit:

Brazen
08-02-2006, 08:24
euhm brazen...vind jij die neiuwsberichten over die 80km/u regeling zo idioot dat je ze in deze topic post? :D:D


Ja, eigenlijk wel ja... ;)

Brazen
08-02-2006, 15:55
'Penislengte van belang voor zelfwaardering homo's'
Nu.nl
Uitgegeven: 8 februari 2006 07:16
Laatst gewijzigd: 8 februari 2006 14:28

UTRECHT - De lengte van de penis is bij homoseksuele mannen van directe invloed op de tevredenheid over hun eigen lichaam en hun zelfwaardering. De meeste homomannen vinden een groter geslachtsdeel ideaal en daaraan voldoen is gerelateerd aan meer tevredenheid en zelfwaardering.

Pedaalemmer
11-02-2006, 14:18
Vrouw op reis met hoofd in haar koffer

Uitgegeven: 11 februari 2006 07:16
Laatst gewijzigd: 11 februari 2006 07:17

MIAMI - Een Haïtiaanse vrouw is vrijdag aangeklaagd voor het reizen met een menselijk hoofd in haar koffer. Donderdag werd zij op het vliegveld van Miami aangehouden omdat ze niet bij de douane had opgegeven dat ze het hoofd invoerde.

De Amerikaanse autoriteiten stellen dat het uitzonderlijke transport gevaarlijk is. Er is nog 'organisch materiaal' op de schedel aanwezig.


Voodoo

De vrouw kreeg het hoofd van een Haïtiaan als attribuut voor haar voodoogeloof. Het moest haar ook beschermen tegen duivelse geesten. Het beschermde echter niet tegen de douane in Miami. Ze kan maximaal tien jaar gevangenisstraf krijgen


euhm...waar the fock haal je een mensenhoofd zomaar vandaan...die is toch van iemand:S..

Pedaalemmer
14-02-2006, 13:10
Een Serviër die een potlood in zijn penis had gestoken om deze stijf te kunnen houden tijdens de seks, is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd toen het schrijfgerei vast kwam te zitten in zijn blaas. De Serviër, Zeljko Tupic, zei tegen doktoren dat hij al langer potentieproblemen had en daarom een dun potlood gebruikte om een stijve te kunnen behouden.

In het ziekenhuis wilde de Tupic eerst niet eens vertellen wat hem mankeerde, maar röntgenstralen toonden een vastgeraakt potlood aan. Hij verklaarde later niet op de hoogte te zijn geweest van het bestaan van middelen zoals Viagra. Hij beloofde dat in de toekomst te zullen proberen.

:chair:

LinnieTDI
15-02-2006, 17:45
Liever toiletwater dan ijsblokjes
bron: NOS.nl

Een twaalfjarig meisje uit Florida heeft aangetoond dat het toiletwater in fastfood-restaurants zuiverder is dan het ijs in hun frisdranken.

Met die vondst sleepte Jasmine Roberts de wetenschapsprijs van haar school in de wacht.
De jonge onderzoekster nam de proef op de som in vijf restaurants.

Ze nam watermonsters van doorgespoelde toiletten en vergeleek de zuiverheid ervan met de ijsblokjes die ze in de fastfoodketens meegraaide. Na onderzoek in laboratoria bleek dat in 70 procent van de gevallen het ijs meer bacteriën bevatte dan het toiletwater.

vwzone
20-02-2006, 07:32
Bejaarde met 180 km per uur over de snelweg
19 februari 2006, 13:22

LELYSTAD (ANP) - Een automobiliste van 79 jaar gedroeg zich zaterdag als een wegpiraat. Zo scheurde de vrouw met ruim 180 kilometer per uur over de A6, haalde ze rechts in en negeerde ze meerdere stoptekens van de politie.

De politie Flevoland had de handen vol aan de capriolen van de vrouw, zo meldt het korps zondag. De vrouw uit Drachten werd in de buurt van Bant in de Noordoostpolder opgemerkt door een agent. Pas na een achtervolging van tientallen kilometers kon ze nabij Lelystad door twee motorrijders aan de kant van de weg worden gezet.

Ze moest haar rijbewijs ter plekke inleveren. De politie weet niet waarom de bejaarde vrouw haast had.

Brazen
20-02-2006, 12:14
62-jarige blinde overgrootmoeder weer bevallen
nu.nl
Uitgegeven: 19 februari 2006 18:33
Laatst gewijzigd: 19 februari 2006 18:33

LOS ANGELES - In de Verenigde Staten is een 62-jarige blinde overgrootmoeder bevallen van een gezonde zoon. Ze is een van de oudste vrouwen ter wereld die een kind heeft gebaard, aldus artsen in de Californische stad Redding.

Janise Wulf, die blind is vanaf haar geboorte, was al moeder van twaalf kinderen. Ze heeft twintig kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Haar jongste telg kwam zaterdag met de keizersnee ter wereld, aldus haar artsen. De vrouw werd zwanger na kunstmatige inseminatie. Ze wilde met haar nieuwe echtgenoot nog een kind. Het stel had samen al een 3-jarig zoontje.


"Ik heb altijd van kinderen gehouden. Ik denk dat ik een betere ouder ben nu ik wat ouder ben", aldus de jonge moeder.

Pedaalemmer
21-02-2006, 11:46
Zowat de helft van alle Britse automobilisten heeft geregeld een goed gesprek met de auto. Zo geven ze in ieder geval toe in een onderzoek. De Britten belonen hun heilige koe met schouderklopjes tijdens de rit of zelfs een complimentje als de bestemming is bereikt. Veertig procent van de 2000 respondenten vindt zelfs dat zijn auto een karakter heeft en in staat is zich beroerd te voelen.

Eén op de vijf Britten zegt zich soms zorgen te maken over de gevoelens van het voertuig. Volgens de onderzoekers, verbonden aan de jaarlijkse British International Motor Show, zijn het vooral de vrouwen die soms heftige relaties opbouwen met hun vierwieler. Zo verklaarde twintig procent van de dames wel een koosnaampje voor de auto te hebben, en niet voor hun menselijke partner.

lol:D

Big_Mac_Mark
21-02-2006, 16:05
lol:D

Ehm, is dat zo grappig? :mad:


Ik doe het ook! :D :tongue:

LinnieTDI
21-02-2006, 16:41
Slaapverwekkende inbraak nekt inbreker
Uitgegeven op dinsdag 21 februari 2006 om 15:40:49

(Novum) - Een 36-jarige inwoner van Nijmegen heeft maandagnacht de man die in zijn auto had ingebroken, slapend aangetroffen op de bijrijdersstoel van de wagen. Hij deed de 'vondst' nadat hij zag dat de ruiten van de auto waren beslagen en een autoruit was ingeslagen. Agenten wisten de 33-jarige autodief uit Nijmegen wakker te krijgen en hem te arresteren.

Op de achterbank van de auto vond de politie een mes. Bij fouillering van de man troffen agenten ook een cd-speler aan, een afstandsbediening en een doosje van een autoradio. Bovendien lagen in de wagen spullen om in te breken. De politie meldt dinsdag dat de slapende inbreker een bekende is van justitie en stelt een onderzoek in.

Pedaalemmer
22-02-2006, 10:23
Ehm, is dat zo grappig? :mad:


Ik doe het ook! :D :tongue:

das niet gezond hoor :rolleyes:

vwzone
22-02-2006, 10:40
Originally Posted by fok.nl
Zowat de helft van alle Britse automobilisten heeft geregeld een goed gesprek met de auto. Zo geven ze in ieder geval toe in een onderzoek. De Britten belonen hun heilige koe met schouderklopjes tijdens de rit of zelfs een complimentje als de bestemming is bereikt. Veertig procent van de 2000 respondenten vindt zelfs dat zijn auto een karakter heeft en in staat is zich beroerd te voelen.

Eén op de vijf Britten zegt zich soms zorgen te maken over de gevoelens van het voertuig. Volgens de onderzoekers, verbonden aan de jaarlijkse British International Motor Show, zijn het vooral de vrouwen die soms heftige relaties opbouwen met hun vierwieler. Zo verklaarde twintig procent van de dames wel een koosnaampje voor de auto te hebben, en niet voor hun menselijke partner.
lol:D

Hierrr (http://www.home.nl/nieuws/peiling/) kon je stemmen. :) Inmiddels een nieuwe poll.

Op de portal van www.home.nl (http://www.home.nl) staat onderstaand plaatje.

http://img239.imageshack.us/img239/1918/kevergif4ev.gif

Pedaalemmer
22-02-2006, 10:45
haha tot nu toe 37% van de nederlanders die praat met zijn auto...wahaha..

vraag me af of het echt praten is of schelden :p

Brazen
03-03-2006, 13:13
Vrouwen schamen zich voor harige man
nu.nl
Uitgegeven: 3 maart 2006 10:06

AMSTERDAM - Bijna 80 procent van de vrouwen vindt dat de man delen van zijn lichaam moet scheren of in ieder geval moet trimmen. Voor 47 procent van de vrouwen is de overdosis haar bij de partner zo groot dat ze zich voor hem schamen op een strandvakantie.

Dat concludeerde Philips in een onderzoek onder mannen en vrouwen over het scheergedrag. Trimmen of scheren bij de man is zo populair dat het bedrijf de bodygroom, een trim- en scheerapparaat voor heel het lichaam, op de Nederlandse markt heeft gebracht. In eerste instantie was het alleen de bedoeling die in Engeland uit te brengen.

Uit het onderzoek onder 660 vrouwen en mannen blijkt verder dat 70 procent van de mannen tussen de 20 en 35 jaar al regelmatig het lichaamshaar bijwerkt, bijpunt of scheert. Het populairste lichaamsdeel bij de scheerder is, naast het gezicht, de schaamstreek (84 procent), de oksels (52 procent), borst (27 procent), rug (27 procent) en billen (16 procent).

LinnieTDI
07-03-2006, 19:44
Junk valt in slaap voor verkeerslicht
nu.nl
Uitgegeven: 7 maart 2006 17:17

BREDA - Omdat hij niet kon slapen, is een 25-jarige junk uit Bavel (gemeente Breda) dinsdagmorgen maar gaan autorijden. Na ruim een uur vond de politie hem slapend achter het stuur voor een verkeerslicht nabij de A16.

De politie was getipt door een pompbediende. Die vermoedde dat de bestuurder onwel was geworden, omdat hij met zijn auto bij groen licht stil bleef staan.

Toen een agent de man bij zijn arm pakte, probeerde die alsnog weg te rijden. De agent voorkwam dat door snel de sleutels uit het contact te halen. Ambulancepersoneel heeft de man nog nagekeken. In de auto vond de politie diverse zakjes met amfetamine.
-------
:woowoo: Zal wel lekker warm in de wagen zijn geweest !

Brazen
08-03-2006, 16:23
Automobilist loopt leeg op vluchtstrook
Telegraaf
BREDA - Een 45-jarige inwoner van Hendrik Ido Ambacht heeft stilstaan op de vluchtstrook duur moeten bekopen. Hij had zijn auto neergezet langs de A16, de politie controleerde hem en daarbij bleek dat de man nog boetes had openstaan van bij elkaar 16.753 euro.

Het Korps landelijke politiediensten maakte woensdag bekend dat de man dat geld niet cash bij zich had. Hij is ingesloten op het politiebureau in Dordrecht. Als alternatief voor betalen kan hij kiezen voor 212 dagen zitten.

Stijn
08-03-2006, 16:25
Niet cash? Je gaat toch niet van huis zonder geld op zak...

LinnieTDI
08-03-2006, 16:31
Idd is eigenlijk wel schandalig dat ie dat niet bij zich had :woowoo:

Maar serieus...
Je zou toch idioot zijn om dat te gaan betalen...
ik zeg lekker een vakantie van 212 dagen in Nederland
Gratis en voor niks :D

LinnieTDI
09-03-2006, 13:04
Bizarre seksspelletjes in Zweeds slachthuis
bron:Aftonbladet 09/03/2006

Opschudding in Zweden. De krant Aftonbladet publiceert vandaag een reportage (http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,789318,00.html) over schokkende feiten in een slachthuis. Op een aantal foto's is te zien hoe werknemers seks hebben met de geslachtsorganen van geslachte dieren.

De directie van het slachthuis en het Zweedse verbond van slagers reageren geschokt. "Dit is gewoon ziekelijk en het ergste wat je kan doen", aldus Ake Rutegard van het slagersverbond.

Het slachthuis levert in het hele land haar producten. Tegen het betrokken personeel zijn maatregelen getroffen.

http://images.fok.nl/upload/060308_7128_slachthuiswerknemers.jpg

Brazen
10-03-2006, 11:41
De populairste begroetingen
Telegraaf
AMSTERDAM -
Een boks, een stevige hand of een innige omhelzing. Er zijn verschillende manieren om je vrienden te begroeten, maar de handdruk wordt in het westen toch het meest gebruikt. Dit eeuwenoude gebruik is ontstaan toen men elkaar wilde laten 'voelen' dat men geen wapens in de hand had.

Hoe begroet jij je vrienden het liefst?

ellebooggroet. In verband met de vogelgriep.
neuzen, net als de Eskimo’s. Niet aan te bevelen in griepseizoen.
de high five. Back to the eighties, voor de popi-jopies.
de zoen op de wang. Drie in Nederland, twee in Europa, één in Amerika..
de plat-op-de-bek. Lekker direct.
de hug. ‘Even knuffelen’ op z’n ‘Ruudjes’.
buiging. Voor bij de afhaalchinees?
de ‘high society’. Elkaar in de lucht zoenen, je lippenstift blijft intact.
het ‘visje in de hand’. Een slap handje.
de street-groet. Inclusief boksen, slaan op de borst en nog wat handige vingerbewegingen.

LinnieTDI
10-03-2006, 16:46
Vakantieganger verrast door henneptuin in woning

(Novum) - Een bewoner van de Kolenkitbuurt in Amsterdam-West werd woensdag verrast toen hij thuiskwam na enkele weken vakantie. Hij ging zijn woning binnen en trof daar tot zijn verbazing een groene oase aan. Zijn interieur bleek drastisch aangepast. Meubels hadden plaatsgemaakt voor honderden hennepplanten, meldt de politie donderdag.

De 'onvrijwillige thuisteler' waarschuwde de politie, die de binnentuin ontmantelde en apparatuur en wietplanten in beslag nam. Het slachtoffer had vlak voor zijn vertrek een vage kennis gevraagd de sleutel van zijn woning aan een familielid te overhandigen. De sleutelbewaarder had dit kennelijk verkeerd begrepen.

vwzone
13-03-2006, 20:29
Australiër in z'n achteruit op de snelweg
13 maart 2006, 08:08

SYDNEY (ANP) - Je wilt van A naar B, je hebt een auto, maar die kan alleen in z'n achteruit. Geen punt voor een Australische automobilist. De man reed al 40 kilometer achteruit op een van 's lands drukste snelwegen toen de politie hem oppakte.

De politie zei maandag dat de man op weg was naar zijn huis, nog eens 90 kilometer verderop. Het voertuig bleek inderdaad alleen nog in z'n achteruit te kunnen. De automobilist kreeg, behalve vermoedelijk veel nekpijn, een verwijsbrief naar de rechter.

vwzone
13-03-2006, 20:32
Boete automobiliste wegens opmaken gezicht
08 maart 2006, 17:08

LONDEN (ANP) - Een automobiliste in Wales heeft een geldboete gekregen, omdat ze rijdend achter het stuur haar gezicht opmaakte. De 22-jarige vrouw hield daarbij niet het stuur maar een spiegeltje en een make-upborsteltje vast, waarmee ze haar ogen opsierde.

De politie in Wales meldde woensdag het voorval dat ze als ,,ongelofelijk'' onverantwoordelijk bestempelde. De vrouw werd gesnapt door een politiecamera langs de drukke weg waar ze reed. De boete bedroeg omgerekend 380 euro.

LinnieTDI
20-03-2006, 13:01
Man brengt hoofd vrouw bij tankstation
Bron:nu.nl

HAMBURG - Met het hoofd van zijn vrouw onder de arm heeft een Duitse man in de nacht van zondag op maandag aangeklopt bij een tankstation in Hamburg. Nadat hij het hoofd op een grasperkje had gelegd, vroeg hij de pompbediende de politie te bellen.

Agenten konden de 40-jarige man, die een verwarde indruk maakte, kort daarop arresteren, maakte de politie maandag bekend. Toen zij bij het nabijgelegen huis van de man aankwamen, vonden ze daar het lijk van de 39-jarige vrouw en het mes waarmee de man haar vermoedelijk heeft onthoofd.

De twee minderjarige kinderen van het stel mankeerde niets. Over de achtergrond van de moord is nog niets bekend.

Kevin20v
20-03-2006, 13:04
Man brengt hoofd vrouw bij tankstation
Bron:nu.nl

HAMBURG - Met het hoofd van zijn vrouw onder de arm heeft een Duitse man in de nacht van zondag op maandag aangeklopt bij een tankstation in Hamburg. Nadat hij het hoofd op een grasperkje had gelegd, vroeg hij de pompbediende de politie te bellen.

Agenten konden de 40-jarige man, die een verwarde indruk maakte, kort daarop arresteren, maakte de politie maandag bekend. Toen zij bij het nabijgelegen huis van de man aankwamen, vonden ze daar het lijk van de 39-jarige vrouw en het mes waarmee de man haar vermoedelijk heeft onthoofd.

De twee minderjarige kinderen van het stel mankeerde niets. Over de achtergrond van de moord is nog niets bekend.

Damn... en de 2 kinderen mankeerde niets?? lijkt me dat ze toch een ontzettend trauma hebben nu :confused:

vwzone
20-03-2006, 16:02
Italiaanse snelwegseks trekt aandacht politie
16 maart 2006, 20:57

ROME (ANP) - Een slingerende auto op een Noord-Italiaanse snelweg heeft de aandacht getrokken van de politie. Toen de agenten de auto stopten en controleerden, troffen zij er een naakte 70-jarige vrouw aan. Die had geprobeerd seks te hebben met de half naakte 59-jarige bestuurder van de auto.

De politie vroeg het stel zich weer aan te kleden. Bij een alcoholtest bleek de man drie keer zoveel alcohol in zijn bloed te hebben als toegestaan.

Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of de man en de vrouw getrouwd zijn, maar acht dat onwaarschijnlijk: ,,Getrouwde mensen zouden zoiets waarschijnlijk niet doen.''

vwzone
20-03-2006, 16:04
Koppige Fries kampioen in bekeuringen incasseren
17 maart 2006, 13:53

LAUWERSOOG (ANP) - IJverige politieagenten hebben een koppige Fries donderdag in een paar minuten maar liefst zes bekeuringen bezorgd. Dat heeft de politie in Groningen vrijdag laten weten.

De 27-jarige man uit Dokkum werd in Lauwersoog in eerste instantie alleen op de bon geslingerd voor rijden zonder gordel en het aan zijn laars lappen van de maximumsnelheid.

De gepikeerde Fries reed hierop luid toeterend, en opnieuw zonder even zijn gordel om te doen, weg. De politie liet dit niet op zich zitten en bekeurde de man opnieuw voor zijn losbandig gordelgedrag. Bovendien kreeg hij een prent voor onnodig claxonneren.

De woeste Fries verscheurde hierop zijn vier bekeuringen, gooide ze op straat en reed wederom luid claxonnerend weg. Hiermee incasseerde hij zijn vijfde en zesde proces-verbaal, voor het gooien van afval op straat en opnieuw wegens onnodig toeteren.

vwzone
20-03-2006, 16:06
Veel verkeersovertreders in buurt Automaxx
19 maart 2006, 18:09

ASSEN (ANP) - Een politiecontrole van verkeer op weg naar de Automaxx op het circuit van Assen heeft zondag een rijke oogst aan overtredingen opgeleverd. Op de A28 deelde de verkeerspolitie 43 bekeuringen uit voor technische misstanden.

Veertien bestuurders werden bekeurd voor verkeerd rijgedrag en 177 automobilsten krijgen een acceptgiro thuis omdat ze te hard reden. De Automaxx is een regelmatig terugkerend feest voor de liefhebbers van auto's waaraan veel versleuteld is. Op de parkeerplaats Smalhorst bij Beilen werden 75 voertuigen gecontroleerd.

De bestuurders van tien auto's kregen een bekeuring omdat de motoren te veel lawaai maakten, in dertig gevallen waren de ruiten te donker en in één geval was er een onderdeel dat te scherp uitstak. Bovendien was bij twee voertuigen de APK verlopen. Dit meldde het Korps landelijke politiediensten.

LinnieTDI
23-03-2006, 13:37
Honderdjarige Amerikaan met pensioen
Bron: ABC News

Een man uit Los Angeles (Verenigde Staten) is gisteren op zijn honderdste verjaardag met pensioen gegaan. De man, die 76 jaar bij zijn baas werkte, schrijft hiermee een absoluut record. Op zijn laatste werkdag verscheen hij in maatpak op zijn werk.

Arthur Winston werkte als conciërge bij de 'Los Angeles Metropolitan Transportation Authority', waar hij leiding gaf aan een groep servicemonteurs die bussen schoonmaken en bijtanken. Winston was liever zelf monteur geworden, maar sollicitaties op die functie werden in de jaren dertig en veertig van de hand gewezen omdat het bedrijf in die tijd alleen blanke onderhoudsmedewerkers aannam. De krasse werknemer is tijdens zijn lange dienstbestand slechts één dag afwezig geweest en wel toen zijn vrouw in 1988 overleed. Winston werd op zijn laatste dag gelauwerd om zijn uitmuntende werk en service. Eerder werd hij al door toenmalig president Clinton tot werknemer van de eeuw benoemd.

De verlate uittreder zegt dat hij veel te danken heeft aan zijn vader, die hem een strenge werkethiek aanleerde. "Thuis stonden we elke dag op om zes uur 's morgens, welk weer het ook was." Winston kon met pensioen op zijn zeventigste maar dat weigerde hij. Hij wilde blijven werken om zijn familieleden die het financieel moeilijk hadden of studeerden aan de universiteit, te ondersteunen. Dat hij het zolang volhield heeft volgens hem te maken met het feit dat het geen zwaar werk is en dat hij geen alcohol of tabak gebruikt. Daarbij demonstreerde hij iedere dag hoe fit hij was, door al staande zijn tenen aan te raken.

De kranige honderdjarige is wel een beetje zenuwachtig: "Het zal raar zijn om niet meer naar het werk te moeten komen, ik heb het zolang gedaan dat het echt een deel van mijn leven is geworden. Ik ga mijn ploeg ook missen. Maar ik ga niet stilvallen, ik ga niet thuisblijven en mopperen. Ik heb plannen om aan vrijwilligerswerk te doen en de stad te ontdekken dankzij mijn gratis busabonnement." Als hij wil, zou hij zelfs onmiddellijk weer aan de slag kunnen: de 99 cents only-winkeldirecteur heeft hem een baan aangeboden als woordvoerder.

Het is overigens niet duidelijk waarom de man nu met pensioen gaat en of het zijn eigen beslissing is. Winston is ook niet de oudste werknemer ooit, die met pensioen ging. In 2004 stopte Ray Crist, een Amerikaanse professor in de scheikunde, op 104-jarige leeftijd met werken. Iets meer dan een jaar later overleed hij.

http://images.fok.nl/upload/060323_37582_ff220306g.jpg
Arthur Winston

G-eert-40
23-03-2006, 13:49
sodupielekes, nu maar genieten van je pensioen :)

Pedaalemmer
23-03-2006, 13:49
Britten wisselen niet vaak van ondergoed

Uitgegeven: 22 maart 2006 14:56
Laatst gewijzigd: 22 maart 2006 14:56

MANCHESTER - De Britten zijn niet erg ijverig als het gaat om het wisselen van ondergoed. Uit een onderzoek van de universiteit van Manchester, waarvan de resultaten woensdag gepubliceerd zijn, blijkt dat een op de tien Britten drie dagen dezelfde onderbroek draagt.

Een op de twintig personen gaf zelfs toe de onderbroek binnenste buiten te keren om hem nog een langer aan te kunnen houden. Velen blijken parfum te gebruiken om de lingerie beter te laten ruiken.

bron: nu.nl

millie
23-03-2006, 20:48
Het was eergisteren op de portugese nieuws.

Dat portugese die in nederland werken als slaven behandeld worden.:D
Zelfs slaan en zo!
Nou moet ik het weer aan horen van mijn klanten.

Ik moet wel lachen toen ik dit hoorde.

LinnieTDI
28-03-2006, 11:33
Gratis af te halen: stuk vel
Bron: Nos.nl

De politie in Obdam (bij Alkmaar) is op zoek naar een man of vrouw die een stuk huid van vier bij vier centimeter kwijt is. Het vel is gratis op te halen bij het politiebureau.

De politie trof de lap vlees aan in een groene VW Golf die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat. Omdat het achterlicht en het achterraam van de Golf aan diggelen lagen, denkt de politie dat een fietser of bromfietser op de auto is geknald.

De wond moet flink gebloed hebben, zodat doktersbehandeling noodzakelijk was. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden.

Brazen
28-03-2006, 12:11
Na bloed huilende maria beeldjes nu ook de koran karper...

Moslims verdringen zich voor 'wondervissen'

Nu.nl
Uitgegeven: 27 maart 2006 22:54
Laatst gewijzigd: 28 maart 2006 10:47

LIVERPOOL - Honderden moslims hebben zich de afgelopen dagen bij een huis in het Britse Liverpool gemeld om zich te vergapen aan twee tropische vissen die in het Arabisch de woorden 'Allah' en 'Mohammed' op hun huid lijken te dragen. Sheik Sadek Kassem, imam in Liverpool, zei maandag dat met de vissen een signaal is afgegeven.

De eigenaar van de vissen, de 23-jarige Ali Al Waqedi, zei dat hij naar een dierenwinkel was gegaan om de vissen voor zijn kinderen te kopen. Eerst zag hij de vis die in het Arabisch het woord Allah droeg. Daarna viel zijn oog op de vis met het woord Mohammed op de huid. "Ik denk dat het een boodschap is van Allah aan mij", aldus Al Waqedi. "Het maakt mijn geloof alleen maar sterker."

Kevin20v
28-03-2006, 12:12
Ik zou ook nooit een groene vw golf in de dorpsstraat zetten, is vragen om problemen :D

G-eert-40
28-03-2006, 21:48
Snelheidspiraat zonder armen van de weg gehaald
25 maart 2006, 14:10 (10 reacties)

LONDEN (ANP) - Een man zonder armen is op een snelweg in Nieuw-Zeeland betrapt terwijl hij 121 kilometer per uur reed. Hij gebruikte een voet om te sturen en de andere voet om de pedalen te bedienen. Hij zei tegen de agenten dat hij al jaren zo reed, weliswaar zonder rijbewijs, aldus de BBC.

De 32-jarige man én zijn passagiers mochten niet verder rijden, aldus de politie. De agent was zich een hoedje geschrokken toen hij zag dat de automobilist geen armen had.

Een politiewoordvoerster zei dat ,,je gewoon kon wachten op een ongeluk, als je zo snel rijdt. Of je nou armen hebt, of niet''. Op de snelweg was slechts 100 kilometer per uur toegestaan.

LinnieTDI
29-03-2006, 10:41
'Nikkepikken' vervangen negerzoenen
Bron: Nieuws.nl

In antwoord op de naamsverandering van de negerzoen naar Buys zoenen, heeft Chocochoque, een klein Belgisch chocoladebedrijf uit Tongeren, een nieuw product op de markt gebracht, namelijk 'Nikkepikken'.

Hoewel de woordvoerder van Chocochoque (http://www.chocochoque.com/) ontkent dat de naam bedoeld is als een vergelijking met de piemel van een negroïde person staat er wel op de verpakking vermeld 'extra lang!', hetgeen het toch allemaal wat dubieus maakt, aangezien dit wel op een vergelijking duidt. Chocochoque geeft aan dat zij niet bang zijn voor opschudding rondom hun product: "Er bestaat niet zoiets als negatieve aandacht. Laat de protesten maar komen, dan verkopen wij des te meer", aldus de woordvoerder.

http://www.chocochoque.com/img/doos.jpg

Het is zaterdag pas 1 april..... ;) :woowoo:

Brazen
29-03-2006, 11:42
Eén auto en drie dronken bestuurders nu.nl
Uitgegeven: 29 maart 2006 10:33
Laatst gewijzigd: 29 maart 2006 11:03

DEN HAAG - De politie heeft woensdagochtend in Den Haag in een paar uur tijd drie dronken automobilisten bekeurd die allemaal in de dezelfde auto reden. Om 2.30 uur werd in de Vondelstraat bij een routinecontrole de eerste beschonken bestuurder betrapt. De 40-jarige man uit Leidschendam moest blazen en bleek veel te veel op te hebben.

Terwijl de politie de man bekeurde, stapte de bijrijder achter het stuur en reed snel weg. De agenten konden deze 43-jarige Hagenaar even later aanhouden. Hij moest blazen, bleek ook te veel alcohol te hebben genuttigd en kreeg eveneens een boete.


Tot hun verbazing zagen de agenten om 5.45 uur dezelfde auto weer in dezelfde straat rijden. Nadat zij het voertuig een stopteken hadden gegeven, ging de bestuurder, ditmaal een 36-jarige Hagenaar, er lopend vandoor. Na een korte achtervolging werd de man met een vliegende tackle gevloerd. Deze meneer spande de kroon: hij blies 585 ug/l (uitslag na blaasanalyse), de hoogste waarde van de drie.

Aangezien het rijbewijs van de man al eerder ongeldig was verklaard, nam de politie de auto in beslag en kwam er een einde aan de reeks beschonken bestuurders.

nigeldejong23
30-03-2006, 11:12
Snurkers
Mensen die snurken hebben minder vaak seks dan mensen die geen lawaai maken in hun slaap. Dat is gebleken uit onderzoek van de Britse vereniging tegen snurken en andere slaapstoornissen (BSSAA). Ruim een kwart van de snurkers gaf aan bijna nooit seks te hebben. 60 procent zei geregeld te worden verbannen naar de logeerkamer. Volgens de BSSAA kan snurken leiden tot heftige echtelijke ruzies en zelfs echtscheidingen.

bron: nu.nl

ben ik blij dat ik niet snurk zeg :D

LinnieTDI
31-03-2006, 17:59
Sharon Stone promoot pijpen
Bron: HLN / Nieuws.nl

Sharon Stone, momenteel op rondreis voor een grootschalige promotietour voor Basic Instinct 2, vindt dat jongeren meer moeten pijpen en beffen. Volgens haar verkleint dat de kans op een besmetting met hiv.

De 48-jarige Stone, actief als anti-aidsactiviste, zegt ook meiden als advies te geven om te pijpen als de tegenpartij maar blijft aandringen op seks. Zo kunnen ze aan gedwongen geslachtsgemeenschap ontsnappen. ''Jonge mensen komen constant naar mij om raad te vragen over seks. Een veel voorkomende vraag is wat ze moeten doen als ze gedwongen worden tot geslachtsgemeenschap. Dan zeg ik altijd: 'Als je er echt niet onderuit kan, bied dan een pijpbeurt aan. Ik schaam me niet om dat te vertellen. Op die manier valt de seksuele druk weg en word je niet gedwongen tot iets wat je niet wil.''

Zelf zegt de nog immer sexy uitziende filmster altijd condooms op zak te hebben 'voor het geval dat'.

:woowoo: :woowoo:

JK Le Mans
31-03-2006, 18:02
hoe kom jij toch iedere keer aan zulk nieuws zeg