View Single Post
  #1  
Old 29-12-2010, 17:33
AthoS AthoS is offline
Forum Regular
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 218
Default FF voorstellen: AthoS' 9n3 bluemotion

Hallo,

Ik ben AthoS (Jan) en sinds september 2008 eigenaar van een Polo BM van 2007. Aangezien er ruim 35 duizend kilometer per jaar mee wordt gereden is er gekozen voor een BM. De auto is een demo geweest van Pon Amersfoort en had slecht 13.500 km op de teller toen ik hem kocht. Toen ik de auto kocht zag deze er zo uit:



Na ruim een jaar origineel te hebben gehouden heb ik het originele lichtblauwe BM interieur vervangen door een origineel GTI interieur:
BM:





GTI:





Daarna heb ik de achterlichten vervangen door donkere echter dit vond ik geen succes dus heb de originele, rode, terug geplaatst:



Na een tijdje zoeken op marktplaats heb ik een GTI stuur, versnellingspook en handrem gevonden en direct maar gemonteerd. Bij het stuur had ik wel een andere airbag en stekker nodig maar gelukkig is alles te koop:



Bij volkswagen heb ik ook maar 'sport pedalen' gehaald om zo het GTI idee een beetje aan te vullen
[foto volgt]

Ook aan de buitenkant heb ik eea veranderd. Zomers rijdt ik nu rond met 17'' Audi Ambition velgen die slecht 6J breed zijn dus met 195-ers gemonteerd gaat er niet al te veel van het BM idee verloren en haal ik nog met gemak 1 op 20. Op de originele 14" zitten nu de winterbanden gemonteerd: Met 17" ziet het er zo uit:



Ook heb ik mistlampen gemonteerd en aangezien ik idolaat ben van gele mistlampen heb ik gele pitten gemonteerd en de lampen geel geplakt:



De achterruiten heb ik inmiddels voorzien van privacyshades van Sonniboy.
[foto volgt]

Net voor eind 2010 nog even US-lights 2.0 besteld. Na het ontvangen van deze sets gelijk maar ingebouwd:



In de toekomst ga ik de auto nog 30mm verlagen met Weitec veren en zal ik ook nog eens zilveren tellerringen monteren. Ook is het nog steeds de bedoeling om W8 binnenverlichting te monteren.

Update 29-12-2010
Reply With Quote