View Single Post
  #440  
Old 11-02-2016, 19:24
DutchWilco's Avatar
DutchWilco DutchWilco is offline
Postwhore
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,167
Default

Omdat ik het een mooie auto vind, wil ik hem graag zo netjes bij zetten dat hij later bij een liefhebber terecht mag komen zoals dat nu gaat met bv een Rallye of G60 enz.

Ik denk dat de auto's voor zo min mogelijk geld in elkaar worden gezet met de achterliggende gedachten dat hij met een jaar of 10 weer de hoop op kan.

Er kunnen veel betere auto's gemaakt worden, maar dat is niet wat ze willen. Een auto die nog maar zelden terug zou moeten voor de onderhoud is ook niet wat ze willen. Elk onderdeel word zo bedacht en gemaakt dat hij nog maar een bepaalde tijd mee gaat met hier achter een rekensommetje wat zij willen verdienen aan een auto zonder dat de eigenaar hier over begint te klagen dat deze als slecht word weg gezet.

Het is een goede auto, maar hij kost best wel wat in onderhoud slaat nergens op natuurlijk

Wij hebben een T4 Transporter en is nog een degelijke auto te noemen. Echter is de koppeling pas vervangen bij de 280K Km en de remschijven die ook al meer dan 100K op de auto zitten is niet meer hoe ze het zullen maken helaas. Je kan een jonge auto rijden en met de stroming mee gaan, of gewoon nog zo'n oude degelijke auto blijven rijden, waar helaas ook meer dan gemiddeld onderhoud aan zit door de leeftijd en de vaak hoge km-stand helaas
Reply With Quote