Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Polo 6N, 6N2, 9N en 6R
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 18-01-2018, 20:19
geepie geepie is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Default Verwarming doet het niet

Beste lezer

Ik heb sinds kort een polo station uit 98. Alleen kwam ik er achter dat de verwarmkng het niet doet. Toen ik in de stad reed werd hij niet warm maar toen ik eenmaal op de snelweg kwam deed de verwarming het ineens wel maar zodra ik de snelweg af kwam begon de verwarming weer koude lucht te blazen. Iemand enig idee wat er kan spelen? Tempsensor is laatst vervangen.

Groeten eli

Last edited by geepie : 19-01-2018 at 21:20.
Reply With Quote
  #2  
Old 19-01-2018, 21:34
geepie geepie is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Default

hebben deze grote slangen iets te maken met de verwarming?
https://m.imgur.com/gallery/kMX6W
Reply With Quote
  #3  
Old 20-01-2018, 12:23
wob8v's Avatar
wob8v wob8v is offline
VW Addict
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 578
Default

Hallo, je thermostaat is waarschijnlijk kapot. Die slangen op de foto horen bij het inlaatkanaal van de motor en hebben niets met het koelsysteem/verwarming te maken.

Groetjes
__________________
vw golf syncro '88 originele nederlander
vw polo 6n1 1.6 8v 1997
vw polo 6n1 1.6 8v 1996; airco, cruise control, stoelverwarming, etc...

Voor constructieve en/of werktuigbouwkunde berekeningen en tekeningen kun je me een PM sturen.

Last edited by wob8v : 21-01-2018 at 11:49.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 01:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum