Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Transporter
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-07-2020, 19:22
Diejtn Diejtn is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 21
Default Startmotor kapot?

Hi Iedereen,

Bij het testen van mijn wagen is bij het doorstarten opeens de wagen gestopt met starten. Nu doet de startmotor niets meer,

Ik heb deze gedemonteerd en eens rechtstreeks proberen verbinden op een battery en dan werkt ze, wanneer ik alles weer monteer grijpt de motor aan op het vliegwiel maar stopt dan direct..

Kan iemand me vertellen hoe ik bekijk als deze defect is of niet?

Alvast bedankt
Groetjes
Dieter
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2020, 07:26
VeeDubber's Avatar
VeeDubber VeeDubber is offline
Volksforum Crew - S2 Racer
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 6,138
Default

Wat doet ie als je de dikke plus en de klem voor de kabel komende van het contactslot doorverbind?
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2020, 10:56
Diejtn Diejtn is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by VeeDubber
Wat doet ie als je de dikke plus en de klem voor de kabel komende van het contactslot doorverbind?

Ook niets..
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2020, 13:31
VeeDubber's Avatar
VeeDubber VeeDubber is offline
Volksforum Crew - S2 Racer
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 6,138
Default

Weet je zeker dat de dikke plus kabel goed is? Anders even voor nood verbinden met startkabel tussen plus pool accu en startmotor.

Indien dat ook niet werkt en je wil de oorzaak achterhalen dan is de enige optie startmotor uit elkaar halen (of gewoon startmotor vervangen want dan zit zo goed als zeker daar het probleem in). Ik ga er vanuit dat je startrelais op je startmotor gewoon goed is omdat de startmotor wel inslaat.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 10-07-2020, 15:24
Diejtn Diejtn is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by VeeDubber
Weet je zeker dat de dikke plus kabel goed is? Anders even voor nood verbinden met startkabel tussen plus pool accu en startmotor.

Indien dat ook niet werkt en je wil de oorzaak achterhalen dan is de enige optie startmotor uit elkaar halen (of gewoon startmotor vervangen want dan zit zo goed als zeker daar het probleem in). Ik ga er vanuit dat je startrelais op je startmotor gewoon goed is omdat de startmotor wel inslaat.


De dikke plus kabel is ook nog goed ja.. geprobeerd met plus pool accu en start motor en kwam helaas geen beweging in..

dus ik kan er van uit gaan dat deze aan vervanging toe is?
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 03:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum