Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com
User Name
Password
Forums Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts» Adverteren op Volksforum

Adverteren op Volksforum
Hebt u interesse in adverteren of reclame maken op Volksforum? Dat kan! Op deze pagina leest u alles over adverteren op Volksforum.com. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Hans via adverteren@volksforum.com.

Wat is Volksforum.com?
Volksforum is eind 2003 ontstaan uit het destijds ter ziele gegane Vwforum.nl. Een groep vrienden die elkaar via het forum had leren kennen wilde deze hobby niet missen. Binnen een week nadat Vwforum.nl stopte, is VWscene.nl opgestart. Deze naam werd enige tijd later vervangen door het internationaal meer aansprekende Volksforum.com om voor internationale kennissen ook een thuisbasis te kunnen bieden. Om de continuïteit van het forum te kunnen waarborgen is er voor gekozen om een Stichting op te richten; Stichting Volksforum.

Nu is Volksforum.com uitgegroeid tot een vaste naam onder de Nederlandse en Belgische VW/Audi enthousiastelingen, maar ook internationaal reikt de bekendheid inmiddels ver. Nog altijd gebaseerd op dezelfde vriendengroep die inmiddels meer dan 10 jaar terug gaat, is het forum meer dan een hobby geworden; het is niet meer weg te denken uit de huidige VW-scene in Nederland.


Statistieken
Volksforum is een nog altijd groeiend forum. Om een indruk te geven op wat voor exposure u kunt rekenen, hebben we wat statistieken voor u (stand nov 2012):

Website-statistieken (gemiddeld over de afgelopen 12 maanden):
• 24,900,000+ hits per maand
• 8,160,000+ bekeken pagina's per maand
• 345,000+ bezoeken per maand

Forumstatistieken
• Members: 30,950 (5327 actief in het afgelopen halfjaar)
• Topics: 103,250
• Posts: 1,243,235
• Images: 107870

Waarom adverteren op Volksforum.com
Volksforum.com trekt maandelijks vele bezoekers aan met een interesse in de VAG producten en aanverwante onderwerpen. U, als adverteerder, kunt van dit feit profiteren. Volksforum.com zorgt dat uw bedrijf goed te zien is voor deze specifieke doelgroep, welke perfect aansluit bij uw onderneming.

Daarnaast zorgt internet voor een ongekende hoeveelheid aan mogelijkheden voor u als adverteerder. In plaats van statische advertenties heeft de bezoeker de mogelijkheid om via uw banner op Volksforum.com via 1 klik direct op uw website terecht te komen alwaar uw hele assortiment aan zijn of haar keuze ter beschikking staat.

Daarnaast is het voor u als adverteerder mogelijk om met geringe inspanning uw advertentie, al dan niet tijdelijk, aan te passen. U kunt hierbij denken aan een actie of promotie welke u extra in het zicht van onze bezoekers kunt brengen.


Advertentiemodel
Om voor u een zo goed mogelijk passend reclame systeem te verzorgen, bieden wij vier verschillende pakketten aan die elk te kiezen zijn als jaarcontract of halfjaarcontract. Na de contractvervaldatum is de adverteerder vrij om te kiezen voor een ander pakket, zowel een stap hoger als lager.

-Pakket 1 “Volksforum G40” –
Banner in rotatie bovenaan iedere Volksforum pagina. €150,- per jaar, €90,- per half jaar, ex BTW

-Pakket 2 “Volksforum G60”–
Banner op de Frontpage en in rotatie bovenaan iedere Volksforum pagina. €175,- per jaar, €105,- per half jaar, ex BTW.

-Pakket 3 “Volksforum R32” –
Banner op de Frontpage en in rotatie bovenaan iedere Volksforum pagina, plus eigen forum op naam*. €250,- per jaar of €150,- per half jaar, ex BTW.

-Pakket 4 “Volksforum W12” –
Banner op de Frontpage en in rotatie bovenaan iedere Volksforum pagina, plus eigen forum op naam*, plus een ‘gesponsord’ forum** naar keuze. €300,- per jaar of €180,- per half jaar, ex BTW.


Bannersysteem
Volksforum.com werkt, onder andere, met een bannersysteem.
Ten eerste bestaat het rotating bannersysteem rechtsboven op iedere pagina waarin u al vanaf het basispakket wordt opgenomen.
Een verder optie vanaf pakket 'G60' is een vaste statische banner op de frontpage van Volksforum.com
Al deze banners linken met 1 klik direct door naar de door u gewenste website.

De banner kan door uzelf aangeleverd worden in de afmeting 468x60 in .jpg of .gif. Bij afwijking van deze maat kan uw banner eventueel door Volksforum.com worden herschaald, de kosten hiervoor bedragen €25,- Indien gewenst kan er door Volksforum.com ook een banner voor uw bedrijf worden ontwerpen, de kosten hiervoor bedragen €50,-

Contactgegevens
Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in het adverteren op Volksforum.com? Neem dan contact op met Hans via adverteren@volksforum.com. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden! Bedankt voor uw interesse!


* Het eigen forum op naam is een apart subforum wat aangemaakt wordt onder de naam van uw bedrijf, waarin u naar eigen wens in standaard forumformaat onbeperkt kunt adverteren of acties kunt aanbieden. Ook kunt u, waar nodig, hier contact leggen met uw potentiële klanten.
** Het gesponsorde forum is een bestaand forum naar uw keuze, bijvoorbeeld het ‘Golf2’ of ‘Type1’ forum, wat in de lijst kenbaar gemaakt zal worden als zijnde ‘gesponsord door uw bedrijfsnaam’. Ook heeft de banner van uw bedrijf een permanente plaats bovenaan iedere pagina die binnen dat forum bekeken wordt.
Powered by vBadvanced CMPS v2.0.0

All times are GMT +1. The time now is 10:08.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum