sjampoo
22-04-2004, 16:15
Vandaag eten we een ovenschotel, Aardappel-maar-dan-anders.
Ik ben geen recepten schrijver, dus ff lezen en zelf aan de knutsel:
- Bak spekjes uit
- Rul wat gehakt
- Uitje gesnippert erdoor
- Prei erbij
en klaar is die bodem-vulling
Dit prutje doe je in de ovenschaal,
schijfjes tomaat erover
schijfjes aardappel erover (voorgekookt)
schijfjes tomaat erover
en dan 'Aardappelanders variatie 'bacon-ui' ' erover
35 minuutjes de oven in et voila!
(PIEP hoor ik op de achtergrond,.. hijs klaar)
Bon Appetit
Ik ben geen recepten schrijver, dus ff lezen en zelf aan de knutsel:
- Bak spekjes uit
- Rul wat gehakt
- Uitje gesnippert erdoor
- Prei erbij
en klaar is die bodem-vulling
Dit prutje doe je in de ovenschaal,
schijfjes tomaat erover
schijfjes aardappel erover (voorgekookt)
schijfjes tomaat erover
en dan 'Aardappelanders variatie 'bacon-ui' ' erover
35 minuutjes de oven in et voila!
(PIEP hoor ik op de achtergrond,.. hijs klaar)
Bon Appetit