PDA

View Full Version : Donateursgoodie 2016


VeeDubber
04-02-2016, 20:52
Beste leden,

Voor velen van jullie is Volksforum niet alleen een vaste waarde geworden in de VW-scene, maar ook in je dagelijkse rondje op internet. Vele projecten hebben hier inmiddels het levenslicht voor het eerst gezien en nog veel meer vragen zijn door de jaren heen beantwoord. Dit alles zorgt er voor dat Volksforum een ongekende vraagbaak is geworden voor alle VW-minded enthousiastelingen. En dat willen we graag zo houden!

Volksforum is een initiatief wat volledig op vrijwilligers draait. Mensen die naast hun eigen bedrijf of hun baan bij de baas een aantal uren per week vrij maken om Volksforum in de lucht te houden. Door de enorme omvang van het forum, verstoken jullie allemaal samen jaarlijks meer dan 10.000GB aan data via onze servers. Het spreekt dan ook voor zich dat daar de nodige kosten mee gemoeid zijn.

Deze kosten worden gedekt door onze adverteerders, onze merchandise & evenementen maar ook door jullie; onze leden! Jaarlijks zijn er vele trouwe leden die een donatie aan Stichting Volksforum doen om daarmee het forum in de lucht te houden. Hier zijn wij zeer blij mee! Ben jij nou ook blij met Volksforum en draag je het forum een warm hart toe? Overweeg dan om eens een donatie te doen!

Dit jaar wordt het extra leuk met de donateursgoodie van 2016. Doneer jij namelijk dit jaar aan Volksforum, dan krijg je recht op leuke kortingen bij een aantal van onze adverteerders!

Hier volgt een kort overzicht:

http://www.volksforum.com/forum/images/banners/banner_obd_warenhuis.jpg
10% korting op de Autel VAG505 bij OBD Warenhuis.nl (https://obdwarenhuis.nl/)


http://www.volksforum.com/forum/images/banners/banner_boltaction.gif
15% korting op je eerstvolgende bestelling bij Bolt-Action


http://www.volksforum.com/forum/images/banners/banner_dutchcardetailing.jpg
10% korting op de meeste producten van Dutch Car Detailing (machines, gallons, reeds bestaande aanbiedingen en BD Clean uitgesloten)


http://www.oliewereld.nl/oliewereld_banner-468x60.gif
5% korting op je eerstvolgende bestelling bij Oliewereld


http://www.volksforum.com/forum/images/banners/banner_sps.gif
15% korting op Autofinesse producten wanneer je ze zelf op komt halen in de shop van Stickerdump in Ede!

Zoals jullie zien is het dus de moeite waard om een donatie over te maken aan Volksforum.com, niet alleen voor het voortbestaan van Volksforum, maar ook voor je eigen klusportomonee!

Dus doe je donatie en krijg recht op de bovengenoemde kortingen.

Je kunt je aanmelden als donateur door een mail te sturen met je naam, forumnaam, adres, en eventuele 'titel naar wens' naar donateurs@volksforum.com en meteen een bedag van €15,- over te schrijven naar rek.no: NL51 ABNA 0404040241
BIC ABNANL2A t.n.v. Stichting Volksforum te Nijmegen o.v.v. van 'donatie' en je 'forumnaam'.

Wij hopen op jullie enthousiasme. Alvast bedankt voor jullie bijdrage![Q&A's]

Q:Is de 15 euro per maand, jaar? Wat?
A:Gewoon eenmalig. We vinden dat bij een donatie geen herhalingsplicht hoort! Echter -mag- altijd herhaald worden of meer dan 15 euro gestort worden natuurlijk :thumbup:

Q:Waarom willen jullie mijn adres weten?
A:Behalve dat we graag het donateurs-presentje op willen sturen, hebben we ook verplichtingen naar de belastingdienst en houden we dus een soort 'rekening' bij achter de schermen.

Q:Ik kan zo snel geen leuke titel verzinnen, mag dat ook later nog aangepast worden? Kan ik uberhaupt later nog de titel aan laten passen?
A:Natuurlijk.

Style
12-03-2016, 08:36
Mijn bijdrage helemaal vergeten dit jaar :redface: bij deze over gemaakt ;)

VeeDubber
14-03-2016, 11:01
Top Peter! Bedankt!

Style
11-06-2016, 20:14
Heb je nog een code nodig voor de 15% korting bij Bolt-Action.

Edit Is al met Marc afgehandeld :thumbup: