PDA

View Full Version : golf gti 1.6 start niet


joeri
18-11-2007, 11:44
heeft er nu niemand een vermoeden wat mijn probleem is dat hij niet start ik dacht dit is de site van de vw specialisten alee mannen laat iets van jullie horen alvast bedankt

Mr. Lee
18-11-2007, 11:51
Als ik je andere topic zo lees heb je al van alles vervangen en gemeten, je hebt vonk, benzine, en alles staat op tijd. Dan kan het probleem niet al te groot zijn lijkt me.

Ik begrijp dat het blok uit de auto is geweest. Als ik jou was zou ik alle bedrading nog even bij langs lopen of alles wel goed, en op de juiste plek is aangesloten. Succes :thumbup:

golf mkII 16v
18-11-2007, 13:25
Geen compressie
Kleppen die blijven hangen[krom]
Als de bougie vonkt wil nog niet zeggen dat die het in de cilinder doet,of optijd staat

joeri
18-11-2007, 20:17
hallo de bedrading heb ik al wel 20 keer nagekeken alles zit goed volgens mij en een klep krom kan ook niet want ik heb op alle 4 cilinders een goede compressieverhouding kunnen meten en ja hoe kan je na gaan dat de bougies wel echt vonken in de cilinders met startpilot rechtstreeks in te spuiten in de inlaatcollector start hij ook niet, het is precies of je trekt de kabel van bobijn en delcokap eraf hij knalt niet in uitlaat , hij doet niet de minste moeite voor aan te slaan heeft iemand dit probleem ook al is gehad

Dexter
19-11-2007, 12:28
Probeer eens te starten op remmenreiniger, wereldspulletje.

Ik denk dat je het in je ontsteking moet zoeken, als die een vonkje geeft betekend dat nog niet dat die dat ook op het goede moment doet.

Draai even elke bougie eruit en kijk of ze een mooie goede vonk geven. Als die buiten de cilinder een vonk geeft doet die dat in de cilinder ook.

vwmk2driver
19-11-2007, 12:56
heb je wel de inlaat buis slang enzo goed vast zitten,

ik lees dat je startpilot( erg gevaarlijk overigens) in je inlaat spuit in dat geval zal die dikke slang er af moeten en ja dan start hij never nooit want dan word de lucht klep niet aangezogen.