PDA

View Full Version : Arctic Challenge 2008 - Team Goldewijk-Supro


Crosne
25-12-2007, 12:42
Voor het goede doel, check de volgende site:

www.teamgoldewijksupro.nl

Supro Automotive Engineering (www.supro.nl), die ook mijn auto bouwt, heeft de Audi A3 aangepakt, door de verlichting te optimaliseren en de toch al niet lullige 130 pk tdi op te waarderen naar zo'n 160 pk, maximale was 179 pk, maar om zeker te zijn dat de motor het de hele rallye goed volhoud, terug naar 160.
Volg dit Team en als je nog een kleinigheid over hebt voor het goede doel:

Het Goede doel: Stichting doe een wens
Deelname aan de arctic challenge is natuurlijk een enorm gave ervaring om mee te maken. Maar onze deelname heeft ook nog een ander doel, wij rijden mee om geld in te zamelen voor stichting doe een wens.

De stichting:

Stichting doe een wens heeft als doelstelling, het vervullen van de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het streven is om de wenskinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Even weg van ziekenhuis, artsen en behandeling. Ook ouders, thuiswonende zusjes en/of broertjes worden bij de uitvoering van de wens betrokken.

Vanaf de oprichting van doe een wens stichting Nederland in 1989 hebben ze al ruim 2200 hartenwensen kunnen vervullen. Deze en andere wensen kunnen ze alleen realiseren dankzij de inzet en creativiteit van de vrijwilligers, en de medewerking van veel betrokkenen. Om hun werk te kunnen doen is er geld nodig.

Wij Adriaan en Remco willen voor de stichting geld inzamelen. Iedere gift is welkom! J

Je kunt een bedrag overmaken op rekeningnr: 139085424 t.n.v. R.A. Taken inzake Stichting Doe Een Wens, Rabobank te Lichtenvoorde.

Het bedrag komt geheel ten goede aan de Doe Een Wens Stichting. Het uit eindelijke bedrag zal na afloop overhandig worden. Wij hopen op je medewerking!

Meer info op de website van stichting doe een wens: www.doeeenwens.nl

jetta mk1 '82
25-12-2007, 14:25
goed bezig opper :thumbup: !!!!

ik weet uit eigen ervaring dat deze stichting echt goed werk leverd !!


gr. Martijn