PDA

View Full Version : Automeeting.nl lanceert nieuwe website.


blackphantom
20-01-2009, 16:49
ZEVENHOVEN, 20-01-2009 - De website (Automeeting.nl) heeft op 18 januari een nieuwe website gelanceerd waarop auto evenementen worden verzameld. Automeeting.nl is een landelijke website die voornamelijk intrressant is voor jongeren die helemaal gek zijn van auto evenementen en tuning. Doel van de website is een goed overzicht van auto evenementen te bieden aan geïnteresseerden. Organisaties en clubs kunnen hun evenement centraal aanmelden, waarbij ze de zekerheid hebben een groot publiek te bereiken.

Initiatiefnemer Peter Hofman: "Er zijn veel auto evenementen (automeetings zoals jongeren die noemen), maar het is lastig om al die evenementen in de gaten te houden doordat deze verspreid staat op honderden forums en websites. Op Automeeting.nl is er een makkelijk overzicht waar al deze auto evenementen op staan."

Automeeting.nl probeert met zoveel mogelijk organisaties en clubs contact te houden op alle evenementen centraal op plek te krijgen, en deze ook aan de clubs en organisaties door te sturen. Zo komt het minder snel voor dat er verschillende evenementen op dezelfde dag worden georganiseerd, en het direct een goede promotie voor het evenement. Op de website van Automeeting.nl kan er meer informatie worden gevonden over deze evenementen, ook kan er direct een route gemaakt en zelfs direct worden ingevoerd in Tom Tom navigatie's.

Automeeting.nl heeft ook een keurmerk voor evenementen, dit keurmerk staat voor kwaliteit en garantie.
Dit betekend dat er moet worden voldaan aan heet aantal voorwaarden zoals toiletten,kosten en verkeersregelaars. Het gebeurd van dat er auto evenementen worden georganiseerd waar veel van deze toch belangrijke zaken ontbreken.
Er wordt komend jaar op veel auto evenementen gekeurd door keurmeesters van Automeeting.nl, deze zullen onaangekondigd aanwezig zijn om zo beïnvloeding van de keuring te voorkomen.

Vermelden van auto evenementen is geheel gratis, ook aanmelden voor een account is gratis.

Meer informatie is te vinden op:
http://www.automeeting.nl

Mitta
20-01-2009, 20:26
handige site:) toch al wat dingetjes opgeschreven...