PDA

View Full Version : Marinevliegkamp De Kooy / Luchthaven Den Helder Behouden Voor Den Helder!


René
01-11-2004, 08:59
Geachte ondertekenaars,

Een aantal weken geleden heb ik namens de afdeling Den Helder een petitie via onze website gepubliceerd om daarmee de volksvertegenwoordigers aan te geven dat sluiting van het Marinevliegkamp de Kooy/Luchthaven Den Helder moet worden voorkomen. Wij waren reuze ingenomen met alle enthousiaste reacties die we daarop hebben gehad. Zonder dat we deze petitie aan het begin van de beraadslagingen over de Defensiebegroting in november hebben hoeven aanbieden aan de Voorzitter van de Vaste Kamercommissie van Defensie is er GROOT nieuws te melden.

Vrijdagmorgen 29 oktober 2004 is het overleg tussen de Staassecretaris van Defensie, de Provincie Noordholland, de Gemeente Den Helder en de Luchthaven Den Helder succesvol beeindigd:

MARINEVLIEGKAMP DE KOOY / LUCHTHAVEN DEN HELDER BEHOUDEN VOOR DEN HELDER!

Na zeven maanden van hard knokken is er dus loon naar werken. Naast de tijdige signalering van de voornemens bij Defensie is dit succes mogelijk gemaakt door de eendrachtige samenwerking tussen de VVD vertegenwoordigers in Den Helder, bij de gemeente, in de Provincie en in de volksvertegenwoordiging. Immer is met een stem duidelijk gemaakt dat het voornemen om het vliegkamp te sluiten voor de Noordkop desastreuze gevolgen zou hebben. Deze samenwerking is dus goud waard gebleken. Met het behoud van het vliegkamp/luchthaven hebben we een uniek potentieel in handen om de prettige, woon-, werk- en leefomgeving die Den Helder biedt ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen.

Zonder iemand te kort te willen doen zijn wij met het behalen van dit succes heel veel dank verschuldigd aan ons Tweede Kamerlid mr .drs J.C. (Hans) van Baalen. Zijn enthousiasme en attente wijze van opereren waren voor ons allen inspirerend en is een voorbeeld voor menig vertegenwoordiger van onze partij.

Tot slot wil ik U die zo spontaan onze petitie heeft ondertekend bedanken voor de steun en de belangstelling die u heeft getoond voor het werk dat wij als partij in deze hebben ondernomen. Wij hopen in de toekomst nogmaals op uw steun te mogen rekenen.

Met liberale groeten,


Bernard Fritzsche
Voorzitter VVD-afdeling Den Helder

mies
01-11-2004, 09:18
Beter voor Den Helder eo
Gefeliciteerd!!

René
01-11-2004, 09:20
hier hebben toen errug veel volksforum-leden op gestemd... :)

Elsemieke
01-11-2004, 17:34
Jaaaa feli!!! gelukkig een van de weinige die wel open blijft (helaas voor alle die wel dicht gaan :(!!)