View Single Post
  #297  
Old 26-10-2010, 21:09
breadfan83's Avatar
breadfan83 breadfan83 is offline
Volksforum Draaideur Donateur Wheeler Dealer
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 17,396
Send a message via AIM to breadfan83 Send a message via MSN to breadfan83
Default

Quote:
Originally Posted by MellyVille - USLights.nl
Maar natuurlijk, want dat extra geld is super hard nodig om al die milieuproblemen op te lossen... Of was het zakken te vullen?

Mij zou je er wel mee hebben, met 80ct meer... Daar heb je iedereen mee, zelfs zo veel, dat je alsnog niet meer geld binnenharkt maar mensen tot een sociaal isolement dwingt, familiezondagen blijven uit, maar de files op werkdagen staan er nog want mensen staan daar immers niet omdat ze niks beter te doen hebben...




Ben inderdaad benieuwd of ze nu zes-baans snelwegen gaan aanleggen zodat de betaler niet voor €2,30 in de file geld staat te verbranden.

En zo krijgt de transportsector alsnog een flinke klap, waardoor alles in prijs gaat stijgen. De laag-verdieners zijn hier dalijk weer het grootste slachtoffer. Met hun auto goedkope auto'tjes hebben ze niks meer aan het wegvallen van een BPM, en meestal wegen die dingen ook nog zo weinig dat de MRB ook te verwaarlozen is. Maar ondertussen gaan ze wel bijna 'n euro per liter benzine meer betalen, en in de supermarkt de hoofdprijs betalen voor het eten omdat de vrachtwagen waar het mee gekomen is net zo goed in de file heeft vast moeten staan terwijl ie veel te dure brandstof heeft verstookt.

De rijken worden er dus weer beter op, de armen alleen maar armer. In die zin gaat de verzorgingsstaat dus niet op, maar als er weer duizenden Polen, Turken en Marokkanen hierheen komen krijgen ze allemaal hun uitkering en gezondheidszorg.
__________________
Klutch Shirts

Quote:
Originally Posted by Richard
broodfanaat heeft gelijk


Buyer / seller feedback thread
Golf mk2 16v W.I.P.
Boot-sale
Reply With Quote