Thread: Dennys
View Single Post
  #50  
Old 31-01-2012, 06:17
Dennys Dennys is offline
Forum Regular
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 170
Default

Was me het avontuurtje wel hoor, is toch best spannend om op een nette manier je poot flink stijf te houden op bepaalde momenten.... Ze proberen je door met een grote groep om je heen te staan flink te intimideren, en door te beginnen met dreigen en daarna het geven van hoge boetes even te kijken hoeveel geld je op zak hebt, zodat zij dat even kunnen overhevelen naar eigen zak.... Maar idd, gelukkig kosteloos thuisgekomen

Nieuwe kleine update:

Weer wat nieuw spul besteld...

De lichtschakelaar is er deels mee opgehouden, vanaf gister kan ik enkel nog met stadslicht rijden. De dimlichtfunctie had er geen zin meer in.
Zekeringen gechecked, evenals de lampjes zelf, maar dat alles was nog in goede staat. Aan de schakelaar zelf was niks te zien, maar hij heeft al eens eerder wat lastig gedaan door niet aangezet te willen worden, maar daar zag ik geen kwaad in. Nu is ie dus half overleden, en heb ik meteen een nieuwe besteld.

Meteen nieuwe klinken besteld, de huidige waren gepoten in de kleur van de auto, maar daar liet de lak wat van los. Dus die zagen er niet zo netjes meer uit, en daarom besloten die meteen voor het optische ook maar te vernieuwen.
En ook direct een gasveer besteld voor de achterklep, die er nu opzit hield de klep niet meer helemaal goed, dus kan niet goed open blijven staan.

Wordt deze week dus weer lekker buiten klussen in de vrieskou :P
__________________
VW Golf mk1 GTS '83
Ex-rides:
- VW Golf mk4 V5, 180PK, 235NM 2002
- VW Golf mk3 1.8 8v "VW Motorsport" edition 1996

DubFanatics
Reply With Quote