Aangezien Gourmetdag 1&2 er weer aan komen, doen we het dit jaar al vast op één dag anders
M'n schoonvader is een halve duitser die net water kan koken, maar het altijd over de Duitse Rollade van z'n moeder had...es opgezocht wat dat in houdt en vorig jaar ergens eens een proefje gemaakt, dat beviel prima, dus nu voor kerst;
Runderlap gefileerd en plat geslagen, ingesmeerd met mosterd en belegd met spek, ui, wortel en augurk.
Erwtjes kan ook nog maar geeft een bende
Oprollen en met wat peper, zout en roomboter in de pan lekker dichtbakken, en dan de sudder-pan in met z'n broertjes;
Lekker sudderen (uur of wat) afkoelen en wegzetten voor 2e kerst
En van de left overs maak je gewoon een soort bourginion;
Voor strakjes mmmmmm
Voor morgen is het wel gourmetten met de family, maar vanmiddag al een kilo kip in de ketjap met knoflook gelegd en een kilo varkenshaas in de oestersaus met look

__________________
"Surfin' down the avalanche!"
Audi A4 Avant 2.0 20V 2005 SCRAPPED
VW Lupo 1.4 16V BSO racer