View Single Post
  #245  
Old 30-12-2014, 01:06
sipkemk1rs2's Avatar
sipkemk1rs2 sipkemk1rs2 is offline
VW Fanatic
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 443
Default

Quote:
Originally Posted by heinz74
zit ook wel iets in ja..Jeroen heeft heel lang zijn Golf gereden als min of meer dagelijks..en niet puur voor meetings en sprints..
diegene die hem wel eens mee hebben gemaakt begin jaren '90 weten dit ook..en hebben ook van hem persoonlijk mee gekregen dat het allemaal niet meeviel om een standaard G60 zo ver te krijgen..en die weten ook dat hij dikwijls bakken en steekassen naar de GVD reed..
Sipke zijn Golf was/is heel wat anders..ik geloof ook niet dat die gewoon op kenteken stond met een RS2 blok..terwijl Jeroen zijn Golf altijd straat legaal was..
er zullen er best wel geweest zijn die sneller waren ,maar de man was toch de trendsetter toen..
er zijn er trouwens maar weinig over gebleven die toen een Golfje 1 hadden met een G60 erin..de enigste andere die ik ken, die nog zo rondrijd uit 'dat' tijdperk is Ed Timmermans met zijn blauwe KK-47-KT..
die kwam ik een keer tegen toen ik stond te tanken bij het Garda meer in Italie..was gewoon 'even' op vakantie geweest in Rimini..hij reed gewoon 'even' naar huis..
motorkap was onderweg nooit open geweest zei hij..(reed gewoon op een H&R schroefset op -8cm en 16 inch)
dat waren de pioniers vroeger...tegenwoordig is het allemaal anders..worden auto's gebouwd om gefotografeerd te worden..verkocht aan mensen die het wel 'vet' vinden..maar er eigenlijk de ballen verstand van hebben
das inderdaad appels met peren..

Je gelooft niet dat hij op kenteken stond nou dat stond ie wel ik reed ook gewoon dagelijkt er mee met mijn Golf rs2 gti had geen tweede auto toen . Zijn zelf een keer naar zwolle geweest naar de kelly family
En ik reed gewoon naar VW treffen toen biddinghuizen six flags waar ik Jeroen ook even een poep liet ruiken.En hij zijn auto op de aanhanger had.Maar maakt ook niks waren mooie tijden
Reply With Quote