View Single Post
  #283  
Old 06-03-2017, 15:51
kroeps's Avatar
kroeps kroeps is offline
VW Addict
 
Join Date: May 2007
Posts: 617
Default

Weer een update.

De koelslang voor de stuurbekrachtigings olie is netjes gestraald en geschoopeerd(weet niet of je het zo schrijft), maar die kan er weer een aantal jaar tegen aan. Krijgt nog netjes een zwarte kleur.

Daarna druk verder aan het uitbouwen van de 20vt. Die is zaterdag middag volledig uitgebouwd en ook diezelfde dag opgehaald. En wordt nu alweer ingebouwd in een vento.

Naar de dealer geweest voor wat spullen voor de versnellingsbak die ik nog had besteld. Afdek kap, pakking, boutjes en versnellingsbak olie. Eerst de bak compleet gespoeld om er zeker van te zijn dat er geen staalgrid meer aanwezig is, ook al was de bak compleet afgesloten tijdens het stralen. De bak gespoeld door uit te spuiten met remmenreiniger en daarna de luchtslang om echte alles schoon te maken.

Plannen deze week: Motorruimte opknappen en daarna laten spuiten. Subframe schoonmaken, is in zeer goede staat. Draagarmen had ik al vervangen met en de PU rubbers. Motorsteun bakzijde vervangen. Kabelboom netjes maken en repareren waar nodig. En daarna kan de G60 erin, maar dat zal pas begin april zijn.




















__________________
Golf MK2 GTI G60 Edition One
Reply With Quote