View Single Post
  #19  
Old 15-11-2006, 23:57
CPP CPP is offline
VW Enthousiast
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 263
Default

Ik doe altijd en overal waar ik zin in heb en wat ik zelf mooi, leuk of wat dan ook vind. En dan bedoel ik op ELK gebied. En ik heb sowieso een schijthekel aan meelopers!!

En het blijven in mijn ogen eigenlijk de mooiste wielen...alleen vind ik er geen REET aan, als je op een meeting komt en je wordt kapot gegooit met dezelfde wieltjes. Is toch eentonig man. Dat vind ik het grote probleem. Voor gewoon stukjes gezellig rond toeren in het weekend maakt het geen flikker uit en is het idd perfect...dan zie je er toch niemand mee. Maar voor meetings zeg ik nee...liever niet! Ik vind het, zoals velen hier, nou juist leuk om iets vernieuwends te doen of te hebben, snappie.

De velgen die ik nu heb, lijken ook een beetje op BBS-jes hoor. Ze zijn alleen simpeller. En je weet het, schoonheid is heel vaak eenvoud! En het zal ook best zo zijn dat ergens iemand deze wieltjes onder zijn of haar bakkie heeft zitten, maar ik heb het iig nog nooit gezien. En er zullen vast wel mensen zijn op dit forum die ze wel kennen, maar ik had er iig nog nooit van gehoord. Het merk is....Stinnes.
Reply With Quote