View Single Post
  #10  
Old 17-06-2008, 12:33
loco-vr6's Avatar
loco-vr6 loco-vr6 is offline
Volksforum Donateur
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 994
Default

Quote:
Originally Posted by hajong
Mooi verslag.

Wij zijn zondag al teruggekomen. Donderdag om 20.00 uur vertrokken in maastricht, met een kleine omweg in Parijs (ongeplande stop in Versailles) om 4.30 uur aangekomen in Le Mans. Mooi de wagen op een beschut plekje in de berm gezet en gaan pitten.
Vrijdag eens wakkergeworden, tent opgezet, BBQ vlees en kaartjes gekocht. Op vrijdag hebben we ons nog verbaasd over de Porsches, de Ferraris, de Austin Martins, etc. Op de zondag was het toch meer: nou, nou, weer een V12... 's Avonds in het stadje omringd door Fransozen en wat Engelsen (die voor ieder land zijn, als het maar niet Frankrijk is) de wedstrijd gezien. Uiteindelijk de bar levend verlaten en verder gefeest met EUR 6,- per halve liter....
Zaterdag mooi plekje uitgezocht bij de startlijn. En om 15.00 uur kippevel. Wat een geluid! De V8 Corvettes maakt toch een vet geluid. De diesels waren net zweefvliegtuigen. 's Avonds mooie vlammen uit de uitlaat van de Lambo gezien, rode remschijven en een mooie strijd.
Zondag eerst maar eens de spullen ingeruimd en de wedstrijd tot 13.30 gekeken. Om de drukte voor te zijn vertrokken terwijl we ons verbaasde over het aantal auto's die in de berm van de (snel)weg stonden.

Weinig vrouwen, veel dikke wagens, nog meer Engelsen en vooral veel bier en BBQ. Dat er ook nog een wedstrijd gaande was, was niet voor iedereen daar de hoofdzaak.

Le Mans, volgend jaar zeker weer!


Ja de Engelsen waren inderdaad ruim aanwezig en voor iedereen zolang het geen fransen zijn prachtig!!!!

het eten en drink aldaar was echt schreeuwend duur, wij hebben ongeveer 4 keer ons budget er doorheen gejaagd als wat we gepland hadden.
na 24 uur le mans ben je inderdaad redelijk lamgeslagen door het gebulder van de motoren maar laat toch een diepe indruk achter

vrouwen inderdaad zeer weinig ( behalve degene die de vlaggen droegen op t circuit )

Volgend jaar inderdaad zeker weer, maar dan beter voorbereid
__________________
Zwijgen is goud.
Vertel mij wat.
Reply With Quote