View Single Post
  #90  
Old 09-09-2008, 08:20
RocX's Avatar
RocX RocX is offline
Forum regular
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 72
Default

Tsja, sorry, ben de laatste tijd heel druk geweest met werken en nu weer school. Aan de buitenkant is nog niks veranderd, alleen het ICE is verbeterd, maar er moet nog wel meer aankomen. Ik had nog niet genoeg voor een mooie set aangezien mijn ouders 25 jaar getrouwd zijn en jarige en vakantie, dus dat kost allemaal ook weer wat.

Hij moet binnenkort naar de APK en dan moet er een nieuwe uitlaat onder denk ik, omdat ik vrees dat er in de tussendemper een gaatje zit, maar dat is dan weer een goed excuus om ook gelijk de tussendemper te vervangen voor een sport-onderdeel. Dus daar gaat mijn geld op het moment even naar toe plus dat mijn rechterachteraam niet meer naar beneden wil, heb 4 elektrische ramen, maar rechtsachter doet het dus niet meer, ga ik even naar kijken, iemand een idee wat er mis zou kunnen zijn? Dan staat het verlagen op de planning, maar dat doe ik pas wanneer ik er zelf in mag rijden en dat duurt nog een half jaartje denk ik. Kan ik dus nog even doorsparen, hopen dat de Albert Heijn mij nog even flink wil spekken Begin van het nieuwe jaar zit de Winsuitkering er aan te komen en de laatste keer kledinggeld, laat ik daar ook maar een beetje van aan de kant zetten. Van mijn 2de baan kreeg ik 140 euro terug van de belasting dus dat was ook wel weer fijn, en zo sprokkel je steeds wat meer bij elkaar.

Ik moet ook nog steeds langs de sloop want dat heb ik ook nog niet gedaan. Kijken of ik nog een klep kan vinden, alleen twijfel ik daar nog over, want ik weet niet of ik hem in dezelfde kleur kan vinden en ik heb geen idee wat volledig overspuiten kost en ook over de kleur ben ik het nog niet helemaal eens. Zwart vind ik er erg chique uit zien in combinatie met verlagen en angel-eyes.

@ Vento vice: Wel gaaf dat jij nu angel- en devileyes hebt
Reply With Quote