Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf en Jetta MK II
User Name
Password
Home FAQ Register Members List Calendar Today's Posts





Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 19-04-2015, 19:53
8-klepper 8-klepper is offline
Forum Regular
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 128
Default olielampje probleem

beste mede vaggers

heb sinds kort een probleempje met me olielampje
hij blijft knipperen en soms gaat die ook gewoon een paar minuten
uit en soms lijkt het wel of die twijfelt net niet aan of uit dan blijft die twijfelachtig branden
de motor is ongeveer een jaartje of 3 compleet geriviseerd en ik heb alle
sensors vervangen iemand een idee wat het kan zijn er gaat trouwens geen zoemer af het gaat om een golf 2 gti 8v met een pf motor

gr daniel
Reply With Quote
  #2  
Old 19-04-2015, 20:03
wessel97's Avatar
wessel97 wessel97 is offline
Forum junkie
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1,601
Default

Quote:
Originally Posted by 8-klepper
beste mede vaggers

heb sinds kort een probleempje met me olielampje
hij blijft knipperen en soms gaat die ook gewoon een paar minuten
uit en soms lijkt het wel of die twijfelt net niet aan of uit dan blijft die twijfelachtig branden
de motor is ongeveer een jaartje of 3 compleet geriviseerd en ik heb alle
sensors vervangen iemand een idee wat het kan zijn er gaat trouwens geen zoemer af het gaat om een golf 2 gti 8v met een pf motor

gr daniel


grote kans dat het de draad is die er naartoe gaat, of de connecties van de kabelschoentjes die slecht contact maken.
__________________
- '99 Audi S3 1.8 20vt Quattro (Daily)
- '84 Golf mk1 cabrio (sold)
- '77 Golf mk1 1.1(sold)
- '97 Polo Harlekin
- Batavus blackbuster (ex-daily)

'Smile, Listen, Agree and then do whatever the f*ck you wanted to do anyway'
Reply With Quote
  #3  
Old 19-04-2015, 20:21
Polo1w Polo1w is offline
Postwhore
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,077
Default

Ik zou eerst de oliedruk meten in de condities waarbij normaliter het lampje/zoemer gaat.
Meten=weten hè..
__________________
E36 325TDS '96 daily tractor
E30 320i cabrio '90 😎
Twingo 1.2 '01 extra daily
Twingo 1.2 '08 voor de vrouw
Polo 2f steilheck 1.4diesel (1w) is back!
Reply With Quote
  #4  
Old 19-04-2015, 21:38
fcapri's Avatar
fcapri fcapri is offline
Postwhore
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,095
Default

normaal komen er 2 signalen op je tellerunit die het lampje aan kunnen sturen.
low oil pressure en high oil pressure. mischien dat één van die 2 een storing doorgeeft (geen idee of er daadwerkelijk 2 oliesensoren zitten ergens?)
__________________
Golf2 1.3 - Ford Capri 2.0V6 '79, 2.3V6 '81, 3.0V6 '79 - Sierra XR4i 2.8iV6 '83 - Toyota prius 3
http://www.fordcapri.be http://www.dodgew200.net
Reply With Quote
  #5  
Old 20-04-2015, 02:47
tim_j's Avatar
tim_j tim_j is offline
Married to PC
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,487
Default

Is het vanaf een bepaald toerental?
__________________
'white' Octavia Combi 1.6tdi 2014 - Daily
'Dark burgundy' Golf 2 1.9 tdi 161pk/366nm 1990 - Sold to Gijs.
'Calypso Green' Golf 2 1.8i GL 1990 - rear ended 😡
Reply With Quote
  #6  
Old 22-04-2015, 19:09
RamonR RamonR is offline
VW Addict
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 591
Send a message via MSN to RamonR
Default

Ik heb dit ook gehad, bij mij heb ik de sensoren er uit gedraaid en schoon gemaakt met een beetje thinner, sinds dien geen problemen meer gehad, ook de connectoren ff schoonmaken waar alles mee vast zit (mass en plus).
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 00:39.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum