Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf en Jetta MK II
User Name
Password
Home FAQ Register Members List Calendar Today's Posts





Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 29-11-2008, 16:40
Madison's Avatar
Madison Madison is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,245
Send a message via MSN to Madison
Default koelvloeistoflampje

Hallo
Vandaag heb ik m'n Golf gereset door de accu even los te koppelen.
Klokje en toerenteller werken weer...
maar nu blijft het koelvloeistoflampje knipperen!
Wat kan ik hieraan doen?
Ik heb het stekkertje van het reservoir al even losgehad.
Reply With Quote
  #2  
Old 29-11-2008, 17:15
jarnogti jarnogti is offline
VW Addict
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 623
Default

heb je de computer wel tyd gegeven voor opnieuw inlezen
dus auto op contact dan hoor je benzinepomp lopen en de computer hoor je dan ook inlezen dan moet het goed zijn
Reply With Quote
  #3  
Old 29-11-2008, 18:06
Madison's Avatar
Madison Madison is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,245
Send a message via MSN to Madison
Default

Quote:
Originally Posted by jarnogti
heb je de computer wel tyd gegeven voor opnieuw inlezen
dus auto op contact dan hoor je benzinepomp lopen en de computer hoor je dan ook inlezen dan moet het goed zijn

dat had ik gedaan,die werken gewoon.
Zou dat koelvloeistoflampje toeval zijn?
Reply With Quote
  #4  
Old 29-11-2008, 18:35
jw0488 jw0488 is offline
Forum Regular
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 103
Default

op je koelvloeistof bijvullen
Reply With Quote
  #5  
Old 29-11-2008, 18:51
Madison's Avatar
Madison Madison is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,245
Send a message via MSN to Madison
Default

Maandag krijgt ie verse koelvloeistof,dat moest toch nog.
Het gaat mij erom waarom dat lampje knippert na het resetten...
Reply With Quote
  #6  
Old 29-11-2008, 20:46
passatje2 passatje2 is offline
VW Addict
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 635
Default

het kan dat die sensor defect is op t reservoir of idd eens ff na je peil kijken
Reply With Quote
  #7  
Old 29-11-2008, 21:57
Fast Eef's Avatar
Fast Eef Fast Eef is offline
VW Enthousiast
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 223
Default

stekkertje lostrekken en splitpennetje in de stekker doen,

kijken of hij uit gaat.
__________________
Golf MKII 16v
Reply With Quote
  #8  
Old 30-11-2008, 00:20
Madison's Avatar
Madison Madison is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,245
Send a message via MSN to Madison
Default

Als ik de +pool nou losmaak en dan tegen de -pool houdt
moet het goed zijn toch?Ik had alleen de +pool losgehad.
Deze Golf heeft altijd dit soort dingen.
Als ik een probleem heb opgelost komt er meteen iets anders.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-12-2008, 21:06
Madison's Avatar
Madison Madison is offline
Volksforum Aandeelhouder
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,245
Send a message via MSN to Madison
Default

Nog es gereset,nu blijft het lampje uit!
Had dus met de storing te maken,wat ik ook al dacht.
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 14:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum