Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com > Nederlands > Techniek en Tuning Watergekoeld > Golf en Vento MK III
User Name
Password
Home Shop FAQ Register Members List Calendar Today's Posts




Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-07-2010, 18:35
golf gti golf gti is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 12
Default schokkend schuif/kantel dak.

ik heb een golf 3 gti met een shuif/kanteldak.
maar heb een probleempje.
het schuif/kanteldak die hapert als je hem open en dicht wilt doen ..
weet iemand daar iets op?
of moet er gewoon een nieuw motorje in?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2010, 01:05
Jel Golf 2 GTI's Avatar
Jel Golf 2 GTI Jel Golf 2 GTI is offline
Volksforum Draaideur Donateur
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,366
Default

Is het altijd of alleen nu als het heel warm is.

Staat hij in de volle zon??

Ik heb met de MK3 van men vrouw hetzelfde probleem als ie in de zon heeft gestaan.

Als ik dan een min of 5 rij dan koelt het rubber tussen het dak en het schuifdak iets af waardoor het terug normaal open gaat.

Als ie gewoon hapert kan het zijn dat je geleiders vervuild zijn of dat idd je motor aan het slijten is.

grtz Jel
__________________
Who am I? => Me

I want to die peacefully in my sleep, like my grandfather.. Not screaming and yelling like the passengers in his car.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2010, 19:10
golf gti golf gti is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 12
Default

het is altijd zo ..
ik moet het dakraam een beetje meedruken zodat hy sneller dicht gaat..
en met open is het precies het zelfde.
hy gaat maar een centimeter per keer dat ik het knopje indruk..
Reply With Quote
  #4  
Old 10-07-2010, 00:52
de clown's Avatar
de clown de clown is offline
VW Addict
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 666
Default

probleem heb ik ook gehad, bleek dat de geleiders te droog stonden, deze ingesmeerd met vaseline, toen was het over
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2010, 17:40
golf gti golf gti is offline
Forum Newbee
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by de clown
probleem heb ik ook gehad, bleek dat de geleiders te droog stonden, deze ingesmeerd met vaseline, toen was het over



oke dankje wel.
ik zal het eens even proberen
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 15:03.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum