Volksforum.com

Go Back   Volksforum.com
User Name
Password
Forums FAQ Register Members List Calendar Today's Posts
» Adverteren op Volksforum
Adverteren op Volksforum
Hebt u interesse in adverteren of reclame maken op Volksforum? Dat kan! Op deze pagina leest u alles over adverteren op Volksforum.com. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Hans via adverteren@volksforum.com.

Wat is Volksforum.com?
Volksforum is eind 2003 ontstaan uit het destijds ter zielen gegane Vwforum.nl. Een groep vrienden die elkaar via het forum had leren kennen wilde deze hobby niet missen. Binnen een week nadat Vwforum.nl stopte, is VWscene.nl opgestart. Deze naam werd enige tijd later vervangen door het internationaal meer aansprekende Volksforum.com om voor internationale kennissen ook een thuisbasis te kunnen bieden. Om de continuïteit van het forum te kunnen waarborgen is er voor gekozen om een Stichting op te richten; Stichting Volksforum.

Nu is Volksforum.com uitgegroeid tot een vaste naam onder de Nederlandse en Belgische VW/Audi enthousiastelingen, maar ook internationaal reikt de bekendheid inmiddels ver. Nog altijd gebaseerd op dezelfde vriendengroep die inmiddels meer dan 10 jaar terug gaat, is het forum meer dan een hobby geworden; het is niet meer weg te denken uit de huidige VW-scene in Nederland.

Statistieken
Om een indruk te geven op wat voor exposure u kunt rekenen, hebben we wat statistieken voor u (stand april 2015):
Website-statistieken (gemiddeld over de afgelopen 12 maanden):
• 14.077.069+ hits per maand
• 6.024.075+ bekeken pagina's per maand
• 280.689+ bezoeken per maand
Forumstatistieken
• Members: 40,268 (3980 actief in het afgelopen halfjaar)
• Topics: 123.437
• Posts: 1.424.935
• Images: 123.728

Waarom adverteren op Volksforum.com
Volksforum.com is een initiatief van een aantal VW-liefhebbers die dit forum al meer dan 10 jaar op vrijwillige basis runnen. Adverteerders zijn op dit forum nodig om de kosten te kunnen dekken, niet om er geld aan te verdienen. Volksforum.com wordt beheerd door Stichting Volksforum.

Volksforum trekt maandelijks vele bezoekers aan met een interesse in de VAG producten en aanverwante onderwerpen. U, als adverteerder, kunt van dit feit profiteren. Volksforum.com zorgt dat uw bedrijf goed te zien is voor deze specifieke doelgroep, welke perfect aansluit bij uw onderneming.

Daarnaast is het voor u als adverteerder mogelijk om met geringe inspanning uw advertentie, al dan niet tijdelijk, aan te passen. U kunt hierbij denken aan een actie of promotie welke u extra in het zicht van onze bezoekers kunt brengen.

Advertentiemodel
Om voor u een zo goed mogelijk passend reclame systeem te verzorgen, bieden wij de mogelijk om “A la Carte” bij ons uw eigen pakket samen te stellen. Hiermee wordt het voor u mogelijk gemaakt om exact op die manier te adverteren die u het beste past. Na de contractvervaldatum bent u vrij om te kiezen voor een andere samenstelling van uw pakket te kiezen. Het systeem is als volgt opgebouwd:

Basispakket
Iedere adverteerder die op Volksforum.com wil gaan adverteren, is verplicht om dit pakket af te nemen. Kosten bedragen €80,- voor een overeenkomst van een jaar en €44,- voor een overeenkomst van 6 maanden. Bovenop dit pakket moet dan minimaal 1 van de volgende 4 opties gekozen worden.

Optie 1: Banner op de frontpage
Uw banner komt op onze frontpage te staan. Voordeel van deze positie, is het feit dat dit de landingspagina is, wanneer mensen naar www.volksforum.com surfen. U zult op deze positie dus door vele bezoekers gezien worden. Kosten bedragen €55,- voor een overeenkomst van een jaar en €30,- voor een overeenkomst van 6 maanden.

Optie 2: Banner rechtsboven in rotatie
Uw banner komt rechtsboven op de pagina te staan. Voordeel van deze positie, is dat uw banner op elke pagina van Volksforum te zien zal zijn. Uw banner roteert op deze positie met de banners van andere adverteerders. Kosten bedragen €55,- voor een overeenkomst van een jaar en €30,- voor een overeenkomst van 6 maanden.

Optie 3: Banner boven een subforum
Uw banner komt boven, een door u gekozen, subforum zoals bijvoorbeeld “Auto’s te koop aangeboden” staan. Voordeel van deze positie is dat u heel gericht kunt inzoomen op een specifiek publiek. Heeft u bijvoorbeeld een Velgenhandel, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen om boven “Velgen/Banden te koop aangeboden” adverteren. Kosten bedragen €55,- voor een overeenkomst van een jaar en €30,- voor een overeenkomst van 6 maanden.

Optie 4: Een eigen subforum
Volksforum voegt een extra subforum toe ten behoeven van uw bedrijf. Voordeel van deze methode is dat al uw threads, overzichtelijk bij elkaar staan en gemakkelijk door onze leden te vinden zijn. Zeker wanneer u regelmatig acties heeft of onze leden wil informeren over de voortgang van bepaalde projecten, is dit een zeer geschikte optie. Kosten bedragen €75,- voor een overeenkomst van een jaar en €45,- voor een overeenkomst van 6 maanden.

Samenstelling van pakketten
U kunt uw pakket dus naar eigen wens samenstellen. Bijvoorbeeld:
Basispakket + Optie 1
of
Basispakket + Optie 1 + Optie 4
of
Basispakket + 3x Optie 3

Startende ondernemersregeling
Volksforum wil startende ondernemers een springplank bieden om hun bedrijf succesvol te maken en bied hiervoor een startende ondernemersregeling aan. Heeft uw bedrijf een KvK-registratie van 12 maanden of minder, dan bieden wij u een korting van 20% aan op een pakket naar keuze, met een maximale lengte van 6 maanden.


Banners
De banner kan door uzelf aangeleverd worden in de afmeting 468x60 in .jpg of .gif. Bij afwijking van deze maat kan uw banner eventueel door Volksforum.com worden herschaald, de kosten hiervoor bedragen €25,- Indien gewenst kan er door Volksforum.com ook een banner voor uw bedrijf worden ontwerpen, de kosten hiervoor bedragen €50,-

Contactgegevens
Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in het adverteren op Volksforum.com? Neem dan contact op met Hans via adverteren@volksforum.com. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden! Bedankt voor uw interesse!
Powered by vBadvanced CMPS v2.0.0


All times are GMT +1. The time now is 19:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved, Volksforum